Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Gurovic takımın zayıf karnı olmaya başladı. Sorun nedir bilemiyorum. Top alamıyor olabilir, top istemiyor olabilir, mücadele etmiyor olabilir, takımda istenmiyor olabilir, takımda olmak istemiyor olabilir herneyse. Konuşulup düzeltilemiyorsa eğer sorunlar, Gurovic'le anlaşılıp yollar ayrılmalıdır böyle devam edecekse.

bazen boyle buyuk paralar harcanip ,buyuk umutlarla yapilan transferlerde kimya uyusmaz , yapacak bisey yok asi tutmadi , simdi zararin neresinden donersek kardir kanimca.,

Graves,Hosley,Atkins,Guroviç ve sadece bir topumuz var, çok fazla hücum opsiyonu ile çok fazla hücumcu ayrı kavramlar bizde çok fazla hücumcu oldu hayırlısı olsun ne diyelim!Bir an evvel hücuma geçelimde topla oynayayım demesinlerde sonra

Mincinözlü hem mutlu hem dertli

Galatasaray Cafe Crown'da Hosley ile Tolliver'ın transferiyle yabancı sayısı 6'ya yükselirken, ilerleyen haftalarda hangi yabancının kenarda oturacağı merak konusu.

Teknosa Türkiye Kupası'nda sakatlıklardan dolayı ciddi sıkıntı yaşayan Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Koray Mincinözlü, yapılan transferlerin ardından şimdi de süre dağılımından dertli.

Quinton Hosley ile Anthony Tolliver'ın transfer edilmesiyle takımdaki yabancı sayısı 6'ya yükselirken, ilerleyen haftalarda hangi yabancının kenarda oturacağı merak konusu.

Sarı-kırmızılıların en skorer oyuncusu olan Antonio Graves'in de sakatlığının geçmesiyle 2 ve 3 numaralarda zenginlik yaşayan Galatasaray Cafe Crown'da ilk aday Milan Guroviç olarak gözüküyor.

Ntvspor

Doğru yazmış Ntv Spor.Hosley ve Tolliver gelip ilk maçında elinden gelenini en iyisini vermeye çalışıyorsa,Gurovic'in bu isteksizlikle,mücadelesizlikle bu takımda işi yoktur.

ben şahsen, formamızın değerini bilmeyen,umursamaz, resmen sorumsuzluk abidesi bir kişinin takımdan uzaklaştırılması taraftarıyım.sen bizi sevmedin bizde seni sevmedik guroviç.

En hayırlısı olur takım için zaten şu durumda ondan başka birinin kadronun dışında kalması abest olur.

Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":3o1rbang]En hayırlısı olur takım için zaten şu durumda ondan başka birinin kadronun dışında kalması abest olur.
Atkins??[/quote:3o1rbang]

Ne Atkins!
Adamı 1-2 maça göremi değerlendiriyorsun?
Ben Guroviç'i sene başından beriki oyununa göre değerlendiriyorum.

Ne Atkins!
Adamı 1-2 maça göremi değerlendiriyorsun?
Ben Guroviç'i sene başından beriki oyununa göre değerlendiriyorum.[/quote]

1-2 maca gore degil 3-4 maclık performansına gore degerlendiriyorum adam cok formsuz efes macında cileden cıkardı koray hoca gurovici hiç oynatmadıki efes macında elestirelim ha burda gurovicide savunmuyorum ama boyle marka bir oyuncuyu tribune gondererek nasıl kazanmayı dusunuyoruz saygılar

Takımda 1 tane oyun kurucu var ve onu da tribüne de gönderiyoruz. E oyunu kim kuracak? :)

Murat ve Cüneyt demeyin sakın. Cüneyt benim gözümde 1'den çok 2 numara.

Okan DAMGACI' Alıntı:
1-2 maca gore degil 3-4 maclık performansına gore degerlendiriyorum adam cok formsuz efes macında cileden cıkardı koray hoca gurovici hiç oynatmadıki efes macında elestirelim ha burda gurovicide savunmuyorum ama boyle marka bir oyuncuyu tribune gondererek nasıl kazanmayı dusunuyoruz saygılar

Atkins'in sakatlığından sonraki maçlarda formsuzluğu var doğrudur.
Fakat Guroviç'in sene başından beri bu problemi var.
Kaldıki Guroviç'in yerine oldukça kaliteli alternaatiflerimiz varken Atkins'in tek alternatifi 32lik Cüneyt.
Yani senin isteğin basketbol mantığına ters.

evet guroviç sene başından beri hiç birşey veremedi doğru ama 1.küsür dolarlık oyuncuyuda tribünde oturtmak bayağı cesaret isteyen bir iş

sırf bu nedenden dolayı bile guro nun oynaması gerektiğine inanıyorum ve ben pota altındaki alternatiflerden dolayı bu ismin milo olacağını düşünüyorum

Atkins'in sakatlığından sonraki maçlarda formsuzluğu var doğrudur.
Fakat Guroviç'in sene başından beri bu problemi var.
Kaldıki Guroviç'in yerine oldukça kaliteli alternaatiflerimiz varken Atkins'in tek alternatifi 32lik Cüneyt.
Yani senin isteğin basketbol mantığına ters.[/quote]
neyse Dogan abi sen haklısın pardon bu mantıksız istegin nedeni atkinsin efes macında beni cok sinirlendirmesiydi top artık koray hocada kimi gonderir tribune bilemeyiz ama sunu soyleyim guroyu gonderirse onu az olan kazanma sansımız 0 olur saygılar

Erdem ama ikisi arasında 100-200bin dolar kadar fark var. Milo da yanlış bilmiyorsam 1 milyon dolar alıyor ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Erdem ama ikisi arasında 100-200bin dolar kadar fark var. Milo da yanlış bilmiyorsam 1 milyon dolar alıyor ;)

ozaman bi yerlerde çok büyük yanlışlar var :) takımın en fazla ücret alan 2 oyuncusundan birini şuan da tribüne gönderme durumuna gelinmesi biraz garip

yanılmıyorsam milanı göndereceksen parasını vermemiz gerekiyor...bence madem parasını vereceksek kalsın...sonuçta ligde oynanmamış 10 maç+playofflar var sonuçta bu sene sakatlıklardan çokça çekmiş bi takım olarak göndermemeliyiz...geçen son periyotta geçen bi konuşmada eger gurovic gönderilirse düşünüki playofflarda en kritik anda en kritik topu kullanınıcak adamın gurovic olmasını hangi takım istemez gibi bi cümle geççti...ben hala ona inanıyorum bence mental sorunlarını hallederse mialn bu takımın hala wınnerıdır...

ya hep sistem set falan ddniliyoda bu guroviç sene başında ligden önceki maçlarda 20 sayının altında atmayan guroviç değilmi bence sorun başka biyerde gibi duruyo..