Milan Gurovic

Re: 15 # Milan Gurovic

Tamam saçmalamak oldumu...Bu sezonun küçük maçların büyük oyuncusu oldumu beğendinmi rahatladınızmı??Bu ne guroviç sevgisidir bu ne kollamaktır,en önemli kulvardan elenmişiz en umut bağladığımız oyuncu ruh gibi geziyor bende onu kolluycam kimse babamın oğlu değil...İstediği kadar bbl de 20-30 atsın biz avrupa dan olmuşuz...Gene de bağrırız her sayısında guroviç guroviç diye.Napsın benim milojevic im ziziç im ordan oraya atlasınlar savaşsın ekmeklerini taştan çıkarsınlar ellerinden gelen herşeyi yapsınlar, yıldızımız guroviç 8 de bir atsın her topu potaya fırlatsın, her üçlüğünden sonra mütişh bi tezerhürat olsun kendisine ama en önemli maçımızda yok bedenen varda ruhen yok...

Takım olarak kötüydük evet ama en güvendiğimiz bel bağladığımız oyuncuda hayal kırıklığı yaşattı bize...Bir kez daha söylüyorum kariyerini,ne kadar büyük bi oyuncu olduğunu tartışan yok saygıyla eğiliriz ama bizimde emekliliğini bekler gibi sahada gezen bi oyuncuyada sabrımız yok...

Murat Şimşek' Alıntı:
Tamam saçmalamak oldumu...Bu sezonun küçük maçların büyük oyuncusu oldumu beğendinmi rahatladınızmı??Bu ne guroviç sevgisidir bu ne kollamaktır,en önemli kulvardan elenmişiz en umut bağladığımız oyuncu ruh gibi geziyor bende onu kolluycam kimse babamın oğlu değil...İstediği kadar bbl de 20-30 atsın biz avrupa dan olmuşuz...Gene de bağrırız her sayısında guroviç guroviç diye.Napsın benim milojevic im ziziç im ordan oraya atlasınlar savaşsın ekmeklerini taştan çıkarsınlar ellerinden gelen herşeyi yapsınlar, yıldızımız guroviç 8 de bir atsın her topu potaya fırlatsın, her üçlüğünden sonra mütişh bi tezerhürat olsun kendisine ama en önemli maçımızda yok bedenen varda ruhen yok...

Takım olarak kötüydük evet ama en güvendiğimiz bel bağladığımız oyuncuda hayal kırıklığı yaşattı bize...Bir kez daha söylüyorum kariyerini,ne kadar büyük bi oyuncu olduğunu tartışan yok saygıyla eğiliriz ama bizimde emekliliğini bekler gibi sahada gezen bi oyuncuyada sabrımız yok...

Senin Zizicinide gördük dün...

Bütün sorunlarımız halloldu...
Müthiş bir ABD'li guard'ımız var,
Hocamız her türlü vasıfa sahip.Teknik,taktik,maça hazırlama,oyunu zamanında okuma vb...
Türk skorerlerimiz(Tufan,Murat) sağlıklı bir şekilde maçlarda yerlerini alıyorlar,
Hüseyin Beşok geçen seneki formunun bu sene zirvesinde,
Bla.. Bla.. Bla..

Tek sorun Milan Gurovic.
Anlıyorum...

Gurovic her zaman Gurovic'dir. İyi bir guard ile oynasak çok daha verimli olur son derece başarısız bir antrenör ve guardımız varken Gurovic için olumsuz yorum yapmak oldukça acımasız olur kanaatindeyim

Benim anlamadığım nokta şudur . Her maç 30 hatta 40 sayı bile atsa ben bu takım bu ruhsuzlukla ve bu kopuklukla Efes maçını nasıl alabilirdi ? Efes maçını da bırakalım , tek bir oyuncuya bağlı bir sistemde bir takımın başarılı olma oranı nedir ki Gurovic'e yükleniliyor .

Bu arada Tugay'ın yazısına da imzamı koyuyorum .

neymiş guroviç yaşlanmış artık eski performansı o yüzden yokmuşş

ya bu canına yandığımın sporu futbol değilki yada atletizm değilki belli bir yaştan sonra yeteneğinin azalsın...basketbolda asla yaşdan dolayı bir performans düşüklülüğü olmaz..

guroviç çok skorerdi evet ama guroviçin oynadığı takımlardaki oyun kuruculara bi bakın lütfen ve milli takımdaki oyun kurucuya

ve şimdi oynadığı oyun kuruculara bakın...değil guroviçi bu guardlar varken bizim takımda marcus brown gelse ne fayda

Biri süper diğeri felaket!

Kulübümüzde bu sezon transfer edilen Milanlar?dan futboldaki Baros olanı fırtına gibi eserken, basketboldaki Gurovic ise hayâl kırıklığı yaşattı. Çek futbolcu Milan Baros ligin ilk devresinde 14 gol atıp krallıkta zirveye çıkarken, büyük umutlarla G.Saray Cafe Crown?a getirilen Sırp şutor Milan Guroviç ligde oynadığı 10 maçta çemberi bulmakta zorlandı.

SIRBİSTAN Milli Takımı?yla 2001 yılında Avrupa, 2002?de ise Dünya Şampiyonluğu kazanan 33 yaşındaki Gurovic, bu sezon son 3 yıldaki ortalamalarının çok uzağında...

YILLIK 1.1 milyon dolar ücretle takımın en pahalı ismi olan Guroviç?in son üç yıldaki sayı ortalaması 23.2, ribaunt ortalaması ise 5.1?di. Ancak yıldız oyuncunun bu rakamları, Türkiye?de 12.3 sayı, 2.7 ribaunta düştü. Guroviç, Avrupa Kupası maçlarında da 12.4 sayı, 2.9 ribaunt ve 0.4 asist istatistikleri tutturup sınıfta kaldı.

Kaynak: Vatan

Aykun Alan' Alıntı:
işin kötüsü bu akşamda oynamayabilirmiş.

İşin kötüsü biz bu adama 1.1 milyon dolar veriyoruz.Benim başka derdim yok.Sadece bunu hak edemediğini düşünüyorum.Yoksa Gurovic her zaman saaygı duyulacak bir oyuncuydu.Transferi büyük başarı.

Bıraksaydık da Rusya'ya gitseydi.
Temmuz ayında Guro Guro diye delirenlere ve Dedehayır'a verdiğim cevap yüzünden 1 hafta ceza almıştım.Neyse zararın neresinden dönülürse kardrı.Patrick Ewing JR ve Bill Walker'ın hala 3 kuruşa NBDL'de oynadığını hatırlatayım.

Bakalım, Gurovic'in derbilerde insiyatif alacağını düşünüyorum ben.. kolay maçlarda 30 atıp sayı ortalamasını 20 yapacağına büyük maçlarda ve playofflarda oyuna ağırlığını koymasını tercih ederim..

Bencede artık kendisini gösterme zamanı geldi.Gurovic dedik her an bir şeyler yaoabilir dedik ama şu ana kdar beklenen gibi olmadı.Artık ondan birşeyler bekliyoruz.

Gurovicin su halde olmasina anlam veriyorum.Zizic,Milo,Gurovici oynatabilmenin yolu kaliteli coachlardan gecer..Senin takiminda Gurovic gibi bir adam varsa,Gurovic senin coachuna degil,coach Gurovic'e ayak uydurmali..Bazi oyuncular vardir,ayricaliklidir.Bu ayricalik kavramini bir Gurovic,Siskauskas,Navarro,Diamantidis tarzi oyuncular icin soyleyebilirim.Murat Ozyeri fazla tiii ye almadi Milan Gurovic.Ayni sekilde sade bir basketbol oynamaya calisti Milo ile beraber Gurovic.Olursa olur,olmassa olmaz havasinda..Bu oyuncularin bu hale gelmesindeki en buyuk neden eski bas antrenordur.Gurovice ayak uyduramamistir.

sırbistanın abd ile oynadığı maçı izledim yahu ne guroviç ama.......

el üstünden üçlükler...oyun kurucu olmalar....ama bizde bkz.(beşiktaş maçı üçlüğü salladı hiç birşeye değmedi gülesimde geldi ağlanacak halimize :roll: :roll:

hadi guro bu maç senin......

Burak Barut' Alıntı:
Ah Ah şu maç Guroviç bir havaya girse neler olur neler.

yok be abi keşke..
Ziziç katkısı olmadıkça, (e milo zaten yok).Neye yarar.Bi atkinsle , graves in oyununu tahmin edebiliyoruz.
Ama işallah diyelim bakalım..

Keşke şu Gurovic'i göndersek de şu an gitsin diyenler oynadığı takımdaki bir performansını görse, sonra forumda hep beraber nasıl kaçırdık diye ağlasak...
GS'ın tüm maçlarını izledim neredeyse.Gurovic'in eline Graves'den top mu geldiki adamdan her maç 20-30 sayı atmasını bekliyorsunuz.İsterseniz kullandığı top adetlerine bakın, hepsinin girdiğini varsayın, bakın bakalım sayı ortalaması ancak kaç oluyor?Buna rağmen adam takımın en skorer ikinci ismi.
Yok önemli maçlarda oynayamamış.Sene başından beri bir Efes maçı oynadık önemli olarak 15 sayı attı ikinci yarının büyük bölümünü bencte izledi.Budunocts maçında Murat Özyer onu bir çıkardı,bir daha oyuna sokmadı.Zaten elimizde böyle bir oyuncu var ama onun üzerinden tek oyun setimiz yok.Tüm toplar bana göre ikinci hatta üçüncü sınıf bir skorer olan Graves'in elinde.
Birde Gurovic gibi bir oyuncuyu yedek bırakacak kadarda çok iyi bir kadromuz var değil mi !!(kimse ligde 3+2 var demesin, Avrupaya da bakın)
Son olarak futbolda sene başında Lilcoln gitsin diyenler hayli fazlaydı.Yok efendim Lilcoln futbolu unutmuşmuş.Şimdi Lilcoln'e bunu diyenlerin kaçı ortalıkta? Şimdi aynı şeyleri Gurovic için diyoruz.Yok bu taraftara hiçbir yönetim yıldız mıldız getirmesin en iyisi...

Emrah Bakın' Alıntı:
Keşke şu Gurovic'i göndersek de şu an gitsin diyenler oynadığı takımdaki bir performansını görse, sonra forumda hep beraber nasıl kaçırdık diye ağlasak...
GS'ın tüm maçlarını izledim neredeyse.Gurovic'in eline Graves'den top mu geldiki adamdan her maç 20-30 sayı atmasını bekliyorsunuz.İsterseniz kullandığı top adetlerine bakın, hepsinin girdiğini varsayın, bakın bakalım sayı ortalaması ancak kaç oluyor?Buna rağmen adam takımın en skorer ikinci ismi.
Yok önemli maçlarda oynayamamış.Sene başından beri bir Efes maçı oynadık önemli olarak 15 sayı attı ikinci yarının büyük bölümünü bencte izledi.Budunocts maçında Murat Özyer onu bir çıkardı,bir daha oyuna sokmadı.Zaten elimizde böyle bir oyuncu var ama onun üzerinden tek oyun setimiz yok.Tüm toplar bana göre ikinci hatta üçüncü sınıf bir skorer olan Graves'in elinde.
Birde Gurovic gibi bir oyuncuyu yedek bırakacak kadarda çok iyi bir kadromuz var değil mi !!(kimse ligde 3+2 var demesin, Avrupaya da bakın)
Son olarak futbolda sene başında Lilcoln gitsin diyenler hayli fazlaydı.Yok efendim Lilcoln futbolu unutmuşmuş.Şimdi Lilcoln'e bunu diyenlerin kaçı ortalıkta? Şimdi aynı şeyleri Gurovic için diyoruz.Yok bu taraftara hiçbir yönetim yıldız mıldız getirmesin en iyisi...
Cok güzel yazmışsın abi.Eline sağlık.

İMZA!

Emrah Bakın' Alıntı:

Zaten Guroviçin hiç suçu yok..Ya Graves top vermiyor ya hoca oynatmıyor..
:)

ya haklısınız hoca elbette yanlışlar yaptı.Ama bir arkadaşın dediği gibi "1.1 milyon dolara oynayan adamın böyle oynamaya hakkı var mı?"

Çok önemli oyuncu buna kimse bişey diyemez.Ama sahaya bakıyorum sıradan hiç bir özelliği olmayan vasat bir adam..Kaçırdığı şutlar airball lar kırla gidiyor.Eğer avrupanın en iyi şutörlerindense şu güroviç, avrupa basketbolunun vay haline..

Ha şunu eklemek isterim.Öyle bu oyuncuları idare edecek hoca vs. lafları ne kadar gerçekçi..Son yıllarda elimizde ne var? Play out ,lig 4. culugu, 5.ciliği vede en buyuk avr. başarısı ULEB + hersene değişen istikrarsız kadro.
Şimdi hangimiz böyle bir anlayşın başına BÜYÜK koç düşünebilir?