Murat hoca bırakmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar,

Özellikle Murat Özyer'i istemeyen grup Murat Özyer'in kalmasını isteyenlere karşı bir tepki içinde. Lütfen sadece kendi fikirlerinizi söyleyin başkasının düşüncesine karışma hakkınız yok! Herkes istediğini düşünmekte özgürdür.

Ayrıca ne yalan söyleyeyim ısrarla bu kadar Murat Özyer'in üstüne gitmeniz sayesinde insanlar biraz daha çok sarılıyor Murat Özyer'e. Şu da var ki her cümlenizin sonunu Murat Özyer olarak bitirmeniz yazdıklarınızı her geçen gün daha önemsiz kılıyor. Şahsen çoğunu okumuyorum bile çünkü hep aynı şeyleri yazıyorsunuz. Eminim benim gibi yapan birçok insan da vardır.
 
Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":24m49wnq]

Ya komedi yemin ederim bize bütün sezon zaman,sakatlık,altyapı vs vs vs gibi bahaneler bulundu hepsini cürüttük .
Ben bu cümleyi anlamadım tam.Murat Özyer'in laflarını çürütmek gibi bi misyonunuz mu vardı?Ayrıca asıl komedi avatarının silindiğini sanan ve bunu devasa harflerle yazan zihniyet.
Mithat Abi bana bol ünlem işaretli cevap vermiş ben normal ve sakin bir soru sormama rağmen.Kendi üslübüdür bişi diyemem.Bunu geçtim ben soruma tam cevap alamadım yinede.Taraftar toplamak amacı yoksa bir kez söylenen doğru neden defalarca söylenir.Ya dediğinizden emin değilsinizdir yada insanları ikna etmeye çalışıyorsunuzdur.İkincisi olmadığına göre ilkidir sanırım.
Son olarak bende Murat Özyer'in yetersiz olduğu kanaatindeydim ama her gün neredeyse planlı olarak saldırılan bir adama karşı kendimi sorumlu hissettim bende Burak gibi düşünüyorum artık...[/quote:24m49wnq]

Biz dedigimizde eminizde siz neyi savunsanız elinizde kaldı senin savundugun nedir onu kavrayamamısın 1000 sayı fark yesede galatasaray. Murat özyer diyen bir insanın galatasaraylıgına süpe ile bakarım zaten ben kişilere bakmam galatasarayın nerde ne durumda olduguna bakarım
Gecen sene her maglubiyetten sonra bir kılıf buulunuyodu biz bunları sezon sonunda kimin haklı oldugunu görücez diyerek susturularak cezalar verilerek bekledik.

Sonuc TT-GS Play off serisi : 3-0

Yeni sezon :Eski baslangıclardan bir farkı yok

Biz bir seyi savunuyoruz GALATASARAYI biz galatasaray formalarını atkılarını giyinip maclara gidiyoruz!!!
buradada galatasaray iyi icin olması yorumlarımızı yazıyoruz.Kimsenin kişisel durumuna göre konusmuyoruz basarılı olsaydıda bizde helal deseydik ama yok olmuyo görünen köy kılavuz istemiyo.

Birde bu topic sanırım muhterem zatin istifasını isteyen gurbun actıgı topic istemeyen okumasın bizim önümüzdede gölge etmesin kimse .Bizim dogrumuz günahı ile sevabı ile gecen sene biz haklı cıktı bir önceki seneki gibi !!!
 
Bakın yine cevap vermeden konu Murat Özyer'e bağlanmış, onun başarısızlıklarına başlanmış.Ben Murat Hoca'yı çok iyi bir hoca olduğundan savunmuyorum yada bize çok büyük başarılar yalattığı için savunmuyorum.Sadece sizin bir üst iletide olduğu gibi her mesajda geçmiş başarısızlıkları dile getirip sürekli aynı noktadan bu adama saldırdırdığınızdan savunuyorum.Eğer GS için konuştuğunuzu iddia ediyorsanız bence bazen susmak en azından sürekli bir şeyi tekrarlamamkta da Gs için yapılacak bir şeydir.
Tekrar ve son kez soruyorum:Çürüttük derken hangi anlamda kullandınız? Bizim zaten bildiğimiz başarısızlıkları bize her sayfada 5 defa hatırlatmanızın amacı nedir?

Lütfen verilen cevapta Murat Hoca şunları şunları yaptı kısmı olmasın...

Yazmayı unutmuşum.Biz sizin yüzünüzden Murat Özyer diyoruz ve istediğin kadar Galatasaraylığımı sorgula eline hiç birşey geçmez.İstersen bana GS'yi tutmuyorsun de.Senin demenle bişi değişmez gerçek neyse odur. O yüzden bu bayat söylemleri bırakın artık...
 
Volkan Galatasaray'dan bahsetmek yerine önce imzandaki Göztepe Bestesi yerine Galatasaray bestesi kullan.Saygılar
 
Volkan Ozger' Alıntı:
Sonuc TT-GS Play off serisi : 3-0

Geçen sene transferde büyük yatırım yapan Efes Pilsen'in de play-off serisini yazar mısın? Basketbol anlık bir spordur.Murat Hoca'nın 3-0 lık elenmeye etkisi yüzde 20 lerdedir.Geri kalan yüzde 80'i yüzde 40 oyuncuların kötü oyunu yüzde 40 hakemlerin kötü performansına bağlayanlar çok oldu.Bırakın bu tabela yazmalarını.
 
Eren güzel kardesim sen GALATASARAY taraftarısın senin zamanında baskasının lucescu,hagi,fatih terimi, gerets si yolladı hangisi cok kötü idi ki hepsi cok ufak bütceleler basarılı oldur (fatih hoca haric)
onlarda giderken içiniz sızlamadımı???

Bana deki volkan murat hoca galatasaray basket subesine 3 senede su kattı sunu suna +olarak ekledi dicemki kardesim haklısın özür dilerim

Peki biz neyi savunuyoruz??? basarılı olsada helal deseydik olmadı !!!

Yönetim istemedi aydın örs oktay mahmudilerle görüsüldü ,Erman hoca ile anlasıldı sonra bir gecede hersey degisti

Senin cok sevdigin murat hocan efesle, besiktasla görüsmedimi bukadar cok galatasarayı düsünüyoduda neden görüstü ???

Birinci sene zaman dedi eyvallah dedik gecen sene dogru giden bana bir tane olayı anlatsana ???

Bu seneki kız takımını izliyomusun erkek subesınden yetkısı alınan ahmet dedeyahır eseridir acaba ahmet dedyahır neden erkek takımından uzaklastırıldı küstürüldü ???

Bizim için murat özyer deme GALATASARAYIN basarısı için ne gerekiyosa onu de ali veli mehmet murat bu isimler gecici bizde öle kalıcı olan GALATASARAY sen bu sene sonu sampiyon olamazsak nasıl peki bu forumda hala yazıyazabilcekmısın sizin ıcın murat özyer dedikten sonra savundugunuz konulara dikkat edin burası muratözyerbasket.org degil

gsbasket.org

saygılarla

VOLKAN ÖZGER
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":22ytekw0]
Sonuc TT-GS Play off serisi : 3-0

Geçen sene transferde büyük yatırım yapan Efes Pilsen'in de play-off serisini yazar mısın? Basketbol anlık bir spordur.Murat Hoca'nın 3-0 lık elenmeye etkisi yüzde 20 lerdedir.Geri kalan yüzde 80'i yüzde 40 oyuncuların kötü oyunu yüzde 40 hakemlerin kötü performansına bağlayanlar çok oldu.Bırakın bu tabela yazmalarını.[/quote:22ytekw0]

Sana yazmıcam ama senin EFES dedigin takım gecen sene 2 kere kuruldu hocası gitti öle elendi son saniyede oyuncuna söz geciremiyosanda hakeme felan laf söleme oyun cizipde baska oyun oynanıyosa ozaman senin oyuncu üstündeki etkiliginide tartısırım

Kaldi sen galatasaray 1000 sayı fark yesede murat hocan diyen zihniyetsin sana son mesajım eger sezon sonu bu takım basarısız olursa nasıl yazarsın bu forumda oda ayrı bir konu tabi

Sana son cevabı benle muhatap olma kardesim ben senle olmıcam oke
 
Alayına inat Murat ÖZYER...

Var olsun şerefli elenmeler, var olsun şerefli mağlubiyetler, var olsun adam gibi adam Murat Baba .

Alayına inat Ölümüne Murat !
 
Volkan coşmuşsun yine :)

Tabi bilip bilmeden yazıyorsun, yazdıklarında yanlış bildiğin yerler var ama düzeltmeyeceğim, sadece çözüme dönük olarak harekt etmek gerektiğini düşünüyorum.

Önder çok güzel bir yazı yazmış, Hocayı istemeyenler neden hocayı isteyenlere tepki gösteriyor????

Karşılıklı saygı gösterelim birbirimize, ben kimsenin GS liliğinden şüphe etmiyorum, kimsede Özyer kalmalı diyenlerin taraftarlığından şüphe etmesin.

Kalpler kırılmasın, bizi Özyer sevgisini GS sevgisinden önde tutmakla itham eden Mithat kardeşim neden geçen sene bir maça bile gelmedi????

Yoksa sizde Kunterci'misiniz?????

Ben koçumuz kim olursa olsun her zaman armanın peşinde olacağım, A.Siyavuş, Erman Kunter, Halil Üner, Erman Kunter, Ayhan Avcı, Cem Akdağ, ve Murat Özyer hepsi geldi gitti veya gidecek ama birşey değişmeyecek, oda bizim hep salonda olduğumuz ve sadece armanın peşinde olduğumuz gerçeği!!!!

Şimdi iki tarafıda sükunete davet ediyorum, Galatasaray'ı herkes bildiği gibi desteklesin, herkes gördüğünü söylesin.

Ama iş bize doğru özyerci ve size doğru kunterci olmasın!

Karşılıklı saygı olsun, Can AKAN gibi eleştirmeye evet!
Mithat giibi saldırmaya hayır :)
Ah mithat sen varya sen.......

ARMANIN PEŞİNDEYİZ HEMDE HER KOŞULDA!!!
 
Geçen sene transferde büyük yatırım yapan Efes Pilsen'in de play-off serisini yazar mısın? Basketbol anlık bir spordur.Murat Hoca'nın 3-0 lık elenmeye etkisi yüzde 20 lerdedir.Geri kalan yüzde 80'i yüzde 40 oyuncuların kötü oyunu yüzde 40 hakemlerin kötü performansına bağlayanlar çok oldu.Bırakın bu tabela yazmalarını.

Burak Barut

Burak kırılma ama sen elenmemizde hakemlerin etkisini %40 olarak görüyorsan ben senin o play-off serisini izlediğinden süphe ederim . Oyuncuların kötü performansına değinmişsin , orasınada katılmıyorum . Cünkü seride sadece 1 mac kötü oynadık . Diğer 2 sin de de hakedip kazanamamıstık . Sana tavsiyem o günleri daha iyi hatırlayalım

Ayrıca son yazdığın iletinin arkasındayım
 
Eyüb abi kunterci degilim

GALATASARAYCIYIM

Su denilen cok komik sizin inadınıza murat özyer bizim inadımıza galatasaray deseler eyvallahta neyse ben galatasaraycıyım herkese duyurulur erman hoca degil cansever yesildagda gelse kabulum ama birilerini sözünü dınleyip hareket eden vede galatasaray a zarar veren bir hocayı istemiyorum
 
Son kez yazacağım bu olayı:Ben Murat Özyer'i sevdiğimden veya desteklediğimden savunmuyorum sadece bu kadar üzerine gidildiği için savunuyorum.Ayrıca ben anladım ki hiç bir soruma tam cevap alamayacam.Gölge etmiyorum artık...

Size inandığınız şeyde başarılar...
 
Emin Doğanca' Alıntı:
Geçen sene transferde büyük yatırım yapan Efes Pilsen'in de play-off serisini yazar mısın? Basketbol anlık bir spordur.Murat Hoca'nın 3-0 lık elenmeye etkisi yüzde 20 lerdedir.Geri kalan yüzde 80'i yüzde 40 oyuncuların kötü oyunu yüzde 40 hakemlerin kötü performansına bağlayanlar çok oldu.Bırakın bu tabela yazmalarını.

Burak Barut

Burak kırılma ama sen elenmemizde hakemlerin etkisini %40 olarak görüyorsan ben senin o play-off serisini izlediğinden süphe ederim .

Ayrıca son yazdığın iletinin arkasındayım


Serinin 2. maçını hatırlıyor musun ? Ya ilk maçını ? tamamen hakem etkisinin olduğu bir seriydi bunu herkes o zaman söylüyordu.Hakemlerin arkasına asla sığınmam ancak gelinen noktada Murat Özyer tek suçlu olarak gösterilmesine karşıyım.
Başarı varsa herkesin başarısıdır.Başarı yoksa tüm sorumluluk Özyer'e atılıyor ayıptır, yazıktır, günahtır.

Başarılı olunca kadro bunu kendisi yapıyor yoksa salla Murat'a oh ne ala mualla.

Herkese inat gene de Murat.
 
Bu arada Burak Barut'u Özyer'ci yaptınız ya ne diyeyim, karnıma ağrılar giriyor vallahi gülmekten :)

Burak Barut'un size nedemek istediğini çevireyim o zaman belki anlarsınız!

BURAK DERKİ!!! ''MURAT HOCANIN ÇOK ÇOK İYİ KOÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA SİZİN ELEŞTİRİLERİNİZİNDE ÇOK ACIMASIZ''
 
Bu hafta sonu lig baslıyor ve olağan üstü bir durum olmadığı sürece Murat Hoca Tur atmaz !! Buradaki insanlar dedi diye (Özellikle MDuran) Murat hoca istifa etmez ki be kardeşim .

BuraKK kardeşimin dediği gibi her seye inat Murat
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bu arada Burak Barut'u Özyer'ci yaptınız ya ne diyeyim, karnıma ağrılar giriyor vallahi gülmekten :)

Burak Barut'un size nedemek istediğini çevireyim o zaman belki anlarsınız!

BURAK DERKİ!!! ''MURAT HOCANIN ÇOK ÇOK İYİ KOÇ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AMA SİZİN ELEŞTİRİLERİNİZİNDE ÇOK ACIMASIZ''


Bu insanların neden Tuncay Özkan'ı sevmediğini ve neden Akp'ye oy verdiğini bu olaydan sonra anladım.
Burak Barut aynen bunu diyor.

Madem bu sıralar atasözleri çok moda bende söyleyeyim bir tane.

'Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az !'
 
Volkan Ozger' Alıntı:
Eyüb abi kunterci degilim

GALATASARAYCIYIM

Su denilen cok komik sizin inadınıza murat özyer bizim inadımıza galatasaray deseler eyvallahta neyse ben galatasaraycıyım herkese duyurulur erman hoca degil cansever yesildagda gelse kabulum ama birilerini sözünü dınleyip hareket eden vede galatasaray a zarar veren bir hocayı istemiyorum
Biliyorum Volkan, asla öyle bir düşüncem yok, zaten lafımın çoğu mithata :)

Onunkilerin bana olduğu gibi :)
 
siz burda ne kadar tartissanizda Murat hoca gitmeyecektir yani birakin adam isini yapsin,potansiyel var. 1 günluk degil hep Galatasarayliyiz.....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst