:hiEyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat Duran fun club kuralım bir tane, güzel olur!
:hiEyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat Duran fun club kuralım bir tane, güzel olur!
:hi[/quote:9rnlmlm9]Çokmu kızdın abisi???Okan BAKIR' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":9rnlmlm9]Mithat Duran fun club kuralım bir tane, güzel olur!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat Duran fun club kuralım bir tane, güzel olur!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Tamam söylüyorum!
Ben olsam yönetim ile görüşürdüm, yönetimin tavrına göre devam veya istifa ederdim!
Ama kupadan elenirsem
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat Duran fun club kuralım bir tane, güzel olur!
Tunç Altanlar' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":9apph8kp]Mithat Duran fun club kuralım bir tane, güzel olur!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben düşüncemi söyledim, ayrıca bazı şeyleri yanlış aksettirdiğinide çok iyi biliyorum, senin eleştrilerin ile diğer arkadaşların eleştrilerini farklı görüyorum!
Sen cidden Murat hoca'dan nefret ediyorsun, kişisel bir durum söz konusu, ama diğer arkadaşlar haklı sebeplerle eleştiriyorlar!
Mezdeke grubuna katılma teklifini reddediyorum!
Mor ve Ötesi'ne katılıp sana ithafen 'CAMBAZ' Şarkısını söylemek istiyorum.
Oh be.....
Erdal Avcı' Alıntı:abi bi sus ya.bütün pozitif enerjimi yedin bitirdin?
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat!
Burdan laf atıyorsun, yetmiyor birde telefon açıp yazını zorla tekrar tekrar okutuyorsun, kardeşim turu geçtik sen bir müddet kaybol
Şaka bir yana bende turu böyle geçmek istemezdim tabiki, kim isterki????
Erdal Avcı' Alıntı:afedersinde içimdeki bütün enerjiyi aldın ülke dışına attın.biraz pozitif şeylerden bahsetsek?
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":16q6cwqo]Mithat!
Burdan laf atıyorsun, yetmiyor birde telefon açıp yazını zorla tekrar tekrar okutuyorsun, kardeşim turu geçtik sen bir müddet kaybol
Şaka bir yana bende turu böyle geçmek istemezdim tabiki, kim isterki????