Murat Kaya

Re: 10 # Murat Kaya

Hala neyi tartışıyoruz ya dün macta 2 tane macı isteyen katkı yapan adam vardı biri Hüseyin digeride Murat

Hüseyin antalya macında cok yoruldu erdemir macında bi yere kadar dayanabildi Murat kayada kendinden beklenmeyen bir patlama yaptı uzatmaları onun sayesinde oynadık adamın eli sıcaktı bir önceki pozisyonda 3'lük atışı sırasında faul yaptırıp şutuda soktu kendine güveni vardı attı,girmedi son şutu yani cok gereksiz kim atacaktı o atmasaydı Gurovic mi ? ilk periyot dısında sayı atmayan yoksa antalya macında 2 şutu cembere bile deymeyen Erdem mi ?

Kazim Dalbasti' Alıntı:
Murat Kaya'ya dun kimse kizmasin son uclugu atti diye...Son sutu kullanmayi Huseyin Besok ve Murat Kaya hak etmisti ve ikisinden birisinin atmasi gerekiyordu...

Kenarda sakiz cigneyen Erdem mi hak etti??Hayir!!!
Kenarda gulucuklerle maci izleyen Milojevic mi??Hayirr!

O yuzden Murat Kaya oyunu oralara getirdi,onun hakkiydi son topu kullanmak..Digerleride ornek alsin sakiz cignemeyi biraksin,30 yasina gelmis hala gelisim yok!Yazik.

kardeşim haketti diye birşey yok ne demek haketti boş adam varken niye zorlansın oyun...attığı top potaya bile değmedi nerdeyse ....murat iyi oynadı tamam helal olsun ama diğerlerinide düşünmek lazım bir önceki pozisyonda top kaybı yaptığındada boş adama vermedi...

ERDEM-GUROVIC-ATKINS-CEMAL-POLAT'a gelecek sezon icin canı gonulden tesekkurlerimizi sunup vedalasmaliyiz derim..Bu 5 isimin yerine Kerem Gonlum,Ermal Kuqo tarzi oyuncular alınmalı..

Kazim Dalbasti' Alıntı:
ERDEM-GUROVIC-ATKINS-CEMAL-POLAT'a gelecek sezon icin canı gonulden tesekkurlerimizi sunup vedalasmaliyiz derim..Bu 5 isimin yerine Kerem Gonlum,Ermal Kuqo tarzi oyuncular alınmalı..

Zaten o tarz oyuncularda bizi bekliyordu Galatasaray istesede gitsek hepsi Eurolig'de en kötü EuroCup'da oynamak ister O tarz oyuncular bilmem ne challengerda degil biraz daha mantıklı öneriler lütfen herkes ister dedigin tarz oyuncuları ama ne bizim suanki avrupadaki durumumuz nede maliye olarak bu yükün altında kalkamayabiliriz cünkü tek takviye pota altına gelmicek adam gibi bir guard + forvet de lazım

Kazim Dalbasti' Alıntı:
Murat Kaya'ya dun kimse kizmasin son uclugu atti diye...Son sutu kullanmayi Huseyin Besok ve Murat Kaya hak etmisti ve ikisinden birisinin atmasi gerekiyordu...

Kenarda sakiz cigneyen Erdem mi hak etti??Hayir!!!
Kenarda gulucuklerle maci izleyen Milojevic mi??Hayirr!

O yuzden Murat Kaya oyunu oralara getirdi,onun hakkiydi son topu kullanmak..Digerleride ornek alsin sakiz cignemeyi biraksin,30 yasina gelmis hala gelisim yok!Yazik.
Sizin kıstaslarınıza göre Murat Kaya'da Beşiktaş maçında benchde esniyordu.O da haketmiyor o zaman...
Ayrıca Erdem iyi basketçi değil takımda bende göremk istemem ama kenarda en çok heyecanlanan adam oydu.Sakız çiğniyor diye umursamaz olmaz.Başkalarını yüceltecem derken garip yollara sapmayın lütfen.

basketbol da şu oyuncu kalsın bu oyuncu ilerde iyi olcak derken ben polatın yaptıklarına dikkat çekmek istiyorum...adamın geçen sene oynadığı oyunuda biliyoruz şimdi hani Koray hoca o sorumluluğu verse takımın skorerliğine oynayacak...şutları atıyo yada kaçırıyo ama o güveni kendisinde buluyo....savunmada ise birşey söylemeye gerek yok zaten?...şimdi polat ilk senesinde bukadar aşama kaydetmişken birde 3.seneleri olan Erdeme ve Cemale bakıyorum biri hala çembere değdiremiyo diğeri bomboş smaçları kaçırmaya devam...

arada Cemalin hırsı tutacakda iyi şeyler yapacak...valla Cemalle Fatih arasındaki tek fark Fatihin birazdaha uzunboylu olması....

tamam iyi niyetli savaşcı oyuncular iyi güzel hoşda yaww ben bu takımda biraz da gerçekten yetenekli oyuncular daha doğrusu oyun anlayışı kapasitesi daha geniş oyuncular görmek istiyorum yaa çok mu bişey istiyorum...HIRSLI SAVAŞCI OYUNCULARLA GÜNÜ KURTARMAKTAN GÜNLÜK GALİBİYETLERDEN BIKTIM!!

Korkusuzca içeri penetre etti, korkusuzca şut attı, savunmada direndi, çok kritik hatalarda yaptı, ben yinede onu seyretmekten büyük keyif aldım, böyle devam et Murat, Hüso ve seni çok seviyoruz!

Böyle yüreğini, ruhunu saha koyarak korkusuzca oynayacak oyuncular lazım bize. 10 numara yı hakkediyor, daha da hakkedecek :).

murat kaya'da potansiyel olduğu açık bir gerçek fakat kendisinde hırs.agresiflik yok. erdemir maçında ise bütün sorumluluk kendisindeydi ama bu diğer oyuncuların birşey yapamamasından kaynaklandı.murat da fazla baskı altına girmedi oyun içinde çünkü alternatifi yoktu.bu da kendisini rahat hissettirdi sahada.çok iyi bir oyun çıkardı ama önemli olan bunun devamını getirmesi. geldiğinden beri yeterli kaytkıyı sağlayamadı.bu takımın en önemli oyuncularından biri olması gerekiyordu şimdiye kadar.erdemir maçı umarım birşeylerin başlangıcı olur.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Türkiye Kupasını alamadık ama Murat Kaya'yı kazandık.Tufan'da geldimi ikisi
mükemmel ikili olacaklar bizi finale taşıyacaklar.

hakikatten Tufan a ne alemde 8)
2 seneye gidiyor ayrılık..

Deniz Yasan' Alıntı:
Dün oynadığı oyun ve takıma verdiği katkıdan dolayı kendisini tebrik ediyorum.Bence yapması gerekenleri yaptı ve hiç bir pozisyonda da zorlama atışlara kalkmadı.
Bu ne kahraman arama tutkusudur.Tamam iyi oynadı.Ancak mükemmel değildi.Erdemir gibi bir rakibe karşı bir oyuncumuzu kahraman yapacaksak en azından bu tip zayıf bir rakibe karşı galip gelmemizi beklerim.Yenildiğimize göre evet iyi oynayan oyuncular var ancak kusırsuz oynayan oyuncumuz yok.
Yukarıdaki alıntı ise yanlış.Tam tersi her iki maçtada anlamsız zorlamalar nedeniyle Koray hoca tarafından oyundan alınıp,bir süre dinlendirildi.Oyuna girdikten sonra da bir iki yanlıştan sonra doğru yolu bulup maçı her defasında uzatmalara taşımayı başardı.
Murat için hep dediğim gibi;
1)En önemli özelliği kısa oyuncu savunması ve,
2)Oyun kurucularımızın zaman zaman kullanmayı akıl ettikleri boşken oldukça isabetli kullandığı üçlükleri.

Koca Erdemir maçında Hüseyini saymazsak Murat Kayadan başka kim oynadı.Benim orda zorlama yapmadığı dediğim olay Erdemir maçının son periyotu ve uzatma dakikaları.İlk maçı örnek olarak yazmadım.Erdemir maçında akıllı bir şekilde içeriye drive ederek sayı buldu yada faul aldırdı.Zorlama atışları son uzatmanın son dakikalarında yaptı sanırım o atışlarda yorgunluğun etkisi olarak atıldı.

Kahraman arama niyetimiz yok.Sonuçta iyi oynayan ve formasının hakkını veren bir oyuncumuzu övüyoruz burada.Tamam dediğin gibi mükemmelde oynamadı.Ama oynadığı oyunun hakkınıda vermemiz lazım.

Hakan Oksuz' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":16jjfjhy]Türkiye Kupasını alamadık ama Murat Kaya'yı kazandık.Tufan'da geldimi ikisi
mükemmel ikili olacaklar bizi finale taşıyacaklar.

hakikatten Tufan a ne alemde 8)
2 seneye gidiyor ayrılık..[/quote:16jjfjhy]

tufanın form tutması zor güzüküyor bu sezon için

gs de herkes gelir gider o kalır bence...
bugünkü aliağa maçında arka arkaya şutlar soktu korkmadan playofflarda kendisini parlatıp seneye gs nin 1 no su olabilir...geçen yıl cuneyt murat tufan aynı anda 3lü savunmayla kimleri deviremedi???

Murat Kayadan bahsediyoruz değil mi?

harun akcakaya' Alıntı:
gs de herkes gelir gider o kalır bence...
bugünkü aliağa maçında arka arkaya şutlar soktu korkmadan playofflarda kendisini parlatıp seneye gs nin 1 no su olabilir...geçen yıl cuneyt murat tufan aynı anda 3lü savunmayla kimleri deviremedi???

dünya'ya farklı bir pencereden bakıyorsun sanırım.

imrendim sana :)

kaanle erdem arkadaşım yorumlarınıza saygı duyuyorum 4 4lük oyuncu değil belki ama yurekli savunmada 1 numara değilmi gs de

Murat Kaya'dan iyi Türk oyuncu bulanlar beri gelsin de ön protokol yapalım buldukları oyuncularla...