Murat Kaya

Re: 10 # Murat Kaya

Artık kendisi adına üzülmeye başladım.7 sene bu ligde oynayan ve ilk 3 senesinde takımın en önemli yerlisi konumunda olan birisinin şu anki durumu hem takımımız adına hemde kendisi adına çok üzüntü verici.Şu haliyle ancak bölgesel liglerin 15-20 kişiye geçen maçlarında normal gözükebilir.

Artık kadro dışı kalmalı Murat Kaya.Polat Kocaoğlu ve Eren Beyaz'la birlikte kadro dışı kalmalı.Olmuyorsada kovulmalı.7 kişi rotasyon yapsak bile bundan kötü olmaz.

Sezon başında Burak Bıyıktay'ın Engin Atsür ile birlikte en çok istediği yerli oyuncuydu Murat Kaya ama Galatasaray teknik ekibi ve yönetimi vermek istemedi Murat'ı bir hayli yüksek bir bonservis bedeli göstererek. Asıl önemli konu ise çok uzun senelerden beri takip ettiğim Murat'ın oyun anlamında geriye gittiğini görüyorum şu günlerde, yazık oluyor yeteneğine gerçekten..

performansı istikrarlı olsa ve iyi konsantre olsa aslında ligin bence en iyi 2 numaralarında biridir murat kaya.

Bugün Alba Berlin maçında Cem hoca maçın en önemli anlarında molada takıma taktik verirken Murat ve Alican bir köşede makara yapıp takım arkadaşlarından uzakta armalarına giydikleri formayı hiçe saydılar.

Mola boyunca şakalaştılar güldüler.

Bugün canlı gözle bunlarıda gördükten sonra bu formayı ne performasınla nede duruşunla haketmediğine inanıyorum Murat KAYA..

Uzun zamandır bu düşüncedeydim ama bugün herşey meydana çıktı..

dilimde tüyler bitti demekten....hadi alican neyse zaten oynamıyor ama sen murat, bırak tmm sende oynamıyorsun ama bunu orda olan bir yabancı adam bile yapmaz!

Kapasitesi bu adamın. Bu yüzden fazla yüklenmeye gerek yok. bize allayıp pullayıp sunuyorlar işte.. ama eskiden en azından arada iki tane üçlük sokardı şimdi onuda yapmaz oldu. Kendine güveninide kaybetmiş olabilir ki baskette önemli bir durumdur bu özellikle şutörler için.

Sühan Cem' Alıntı:
Kapasitesi bu adamın. Bu yüzden fazla yüklenmeye gerek yok. bize allayıp pullayıp sunuyorlar işte.. ama eskiden en azından arada iki tane üçlük sokardı şimdi onuda yapmaz oldu. Kendine güveninide kaybetmiş olabilir ki baskette önemli bir durumdur bu özellikle şutörler için.

ne yani bu kapasite ile mi sayı kralı oldu(gerçi ben hatırlamıyorum o zaman ki ligimizi)

Yani Murat'ın tarzı belli,Bazen gününde olduğu zaman şutları girer,ama genel'de istikrarlı bir performansı yoktur,ama taraftarın beklentisi hala büyüktür kendisinden,artık bu beklentilere son vermek lazım,oyuncununda daha fazla üstüne gitmemek lazım,sezon sonunda karşılıklı anlaşılır ve başka bir takıma gider.

murat kayanın takasta kullanılmasından yanayım.mesala ersin görkemi almak için Murat kaya ve Eren Beyazı verelim ikisindende kurtulmuş oluruz.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Yani Murat'ın tarzı belli,Bazen gününde olduğu zaman şutları girer,ama genel'de istikrarlı bir performansı yoktur,ama taraftarın beklentisi hala büyüktür kendisinden,artık bu beklentilere son vermek lazım,oyuncununda daha fazla üstüne gitmemek lazım,sezon sonunda karşılıklı anlaşılır ve başka bir takıma gider.

Sorun tarz değil kardeşim,
sorun vurdumduymazlık sorun hocası ve takım arkadaşları maça asılırken kenara geçip hocanın verdiği taktiği dinlemeyip kikirdeyip şamata yapmaları!

Onun şutunu ve oyununu tartışmıyoruz.tarihinin en zor günlerini geçiren camiasının verdiği mücadeleyi en iyi bilmesi gerekirken yapmış olduğu davranışı konuşuyoruz.

Keşke dün akşam görmeseydim..

Murat Cantas' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":bzxekyfi]Yani Murat'ın tarzı belli,Bazen gününde olduğu zaman şutları girer,ama genel'de istikrarlı bir performansı yoktur,ama taraftarın beklentisi hala büyüktür kendisinden,artık bu beklentilere son vermek lazım,oyuncununda daha fazla üstüne gitmemek lazım,sezon sonunda karşılıklı anlaşılır ve başka bir takıma gider.

Sorun tarz değil kardeşim,
sorun vurdumduymazlık sorun hocası ve takım arkadaşları maça asılırken kenara geçip hocanın verdiği taktiği dinlemeyip kikirdeyip şamata yapmaları!

Onun şutunu ve oyununu tartışmıyoruz.tarihinin en zor günlerini geçiren camiasının verdiği mücadeleyi en iyi bilmesi gerekirken yapmış olduğu davranışı konuşuyoruz.

Keşke dün akşam görmeseydim..[/quote:bzxekyfi]
Murat Abi, yaptığı hareket bir takım kaptanı olarak hoş değil fakat Murat'ın da üstüne çok gitmemek gerekir.

Murat Cantas' Alıntı:
Mustafa slm, Neden üstüne gitmememiz gerekir açıklarmısın lütfen?

mustafa taraftar gözü ile yaklaşıyor olaya. Ki güzel de bir bakış açısı. Ama buralarda biz eleştirmeyeceksek murat'ı kimden alacak o eleştiriyi? Gerçekten gecen sene cüneytin yedeği olarak giriyordu başarılı performanslarının olduğunuda biliyorum en azından top getiriyordu. Bu sene üzerinde garip bir ağırlık var. Bilemiyorum farklı sorunları da vardır belki. bu yüzden bişi demek stemiyorum. Ama şube de bir yönetici yada meneger olsa da şu çocukla konuşsa derdi tasası neymiş öğrenilip yardım edilse. Garip haraketler sergiliyor saha içinde ve dışında. Sonuçta GS'lı bir kardeşimiz ona sırt cevirmiyoruz.