Murat Kaya

Re: 10 # Murat Kaya

Murat Kaya'nın bu takımdan aldıklarıyla bu takıma verdikleri doğru orantılı değil.

Bana bu formayı verselerdi, bunca sene içerisinde kendimi Murat Kaya'dan fazla geliştirirdim.

Adam'da ruh yok bir kere.

Eurolig'den bahsediyoruz, kaliteli Türk oyunucumuzu Murat ise bir zahmet büyük hedef koymayalım kendimize.

Bu kadar saçma sapan bir kadroda bile kendisine yeteri kadar süre bulamıyorsa, bir zahmet kendisini sorgulasın.

Ömer onan bugünlere muhteşem yeteneği ile mi geldi ?

tabi ki hayır.

adam çalışıyor, arması için mücadele veriyor. aldığının hakkını teriyle veriyor, yatarak değil !

Tufan'ıda görüyoruz, canla başla oynuyor. yine öyle olacaktır.

Ama ben yıllardır Murat Kaya'da hiçbir ışık görmedim.

Galatasaray formasını taşımak bu kadar kolay olmamalı.

murat kaya skorer bi oyuncuydu buyuk kolejde gs de ondan iyi savunmacı varsa söyleyin bana kimisi sayı atcak kimisi sayı attırmıcak murat savunma bölümünde önemli gsde

Tamam Murat Kaya ruhsuz,mücadele etmiyor falan filan.Peki onun yerine Türk rotasyonda hangi adamı getireceksiniz ? İyi bir adam bulun eyvallah ama piyasada böyle bir adam olmadığı için getirmek zor olsa gerek.Öyle bir konuşuyoruzki Erdem gitsin,Murat gitsin,Polat gitsinde yerli rotasyonumuz varmı doğru düzgün.Bu yüzden eldeki Türk rotasyonu iyi demiyorum ama kötüde demiyorum.

Murat'ın ruhsuz olduğu görüşüne kesinlike katılmıyorum.

Bunun yanında kendisi hücumda çok önemli yerlere gelebilecek potansiyele sahip bir oyuncudur fakat potansiyelini yeterince sahaya yansıtamamaktadır.

Savunmada başarılı bir görüntü ortaya koymaktadır,bunu da ruhu ile yapmaktadır...

ben şahsen erdem polat cemal in gtmesini istıyorum.çünkü onlar kadar para kazanıpta takım ruhunu yansıtan oyuncu bulabiliriz turkiyede.ama murat kaya gs ye lazım.yeri geldimi skorer yeri geldimi savaşcı.sahada 2 yerli turk olmak zorunda huseyinle cuneyt yoruluyo bı yerden sonra yaşı itibariyle ama tufanla murat daha diri...

ilk maç 3 ikinci maç 4 sayı attın bunda sureni de artır sayılarını da ben inanıyorum sana bu maç hadi kaya göster kendini

harun akcakaya' Alıntı:
ilk maç 3 ikinci maç 4 sayı attın bunda sureni de artır sayılarını da ben inanıyorum sana bu maç hadi kaya göster kendini

Yazdıklarında bir tutarsızlık var sanki... Başka bir başlıkta Hüseyin ve Alican hariç hepsi gönderilsin demişsin...

harun akcakaya' Alıntı:
ilk başta murat kayayının fanıydım ama artık fikirlerim değişti 42 sayıdan sonra

Ne yani 42 sayı fark yememiz Murat'ın hatasından mı kaynaklanıyor ? Yapmayın Allah aşkına bu tür şeylerin kimseye bir faydası olmaz..

tabikide takımda 12 oyuncu var ben sadece ona olan inancımı yitirdim senin bu maçta m.kayanın performansı hakkında fikrini öğrenebilirmiyim

Sadece ona olan inancınımı yitirdin ? Daha demin bütün takıma yol verilsin diyen kimdi ? Ben Murat Kaya'yı severim.. Başarılı olacağına inanıyorum..

ben uşakta ikamet ediyorum 4sene bireylül klubunde basketbol oynadım geçen sene bıraktım.fakat bizde de biri vardı murat kayaya bnzeyen oyun sitili bi maç coşardı bi maç görünmezdi sahada..inancımı yitirdim murat kayaya ama bu maçta inş ben yanlış çıkarım da utanırım

Kendisini kendi sınırları içinde belirli yeteneklere sahip yerli statüsünde kalifiye diyebileceğimiz bir oyuncudur ama artık seviye atlama zamanı çoktan gelip geçmiş bir oyuncu, onun tamamiyle komple bir oyuncu olmasını beklemekten yoruldum şahsen, sezon sonu yollar ayrılmalı..

Murat Kaya, son yıllarda daralan Türk rotasyonunu düşündüğümüzde iyi bir oyuncudur.
Değerini bilmeliyiz...

Murat savunma da çok başarılı bir oyuncu. İşin emek kısmını belki de sahaya en iyi yansıtanlardan. Hücumda da sorumluluk alabilme anlamında kendini geliştirmeye başladı.

Mustafa Kaya' Alıntı:
Her maç garanti 10 sayısı olsa ...

Mustafa yanlış yerden değerlendiriyorsun bence.
Garanti 10 sayı yerine her maç aynı düzeyde yaptığı savunmayıda gösterebilirsin.
Ayrıca şu sıralar Hosley ve Hüseyin dışında kimse de öyle garanti 10 sayı ile oynamıyor.Graves bile 2 sayı ile 4 sayı ile çıkıyor bazı maçlarda ama savunmada telafi ediliyor.