Murat Özyer ile yollar ayrıldı.

Çok üzüldüm bu habere.Böyle olmamalıydı.Murat Hoca'ya bundan sonraki kariyerinde ve hayatında başarılar diliyorum.
Bence takımın başına Orhun Ene getirilsin.Şu aşamada bana göre en uygun isim o.
 
genç yazdı:
ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi siteye girdim murat hoca istifa ettiği haberini okudum çok üzüldüm....
koray mincinözlü takımın başına getirilmiş. şampiyonluk cepte !!!!!!

şube yönetimini tebrik ediyorum ......
aynı yıldırım demirören mantığı adam basketbol şubesine para veriyorum diye istediği gibi hareket ediyor..
bundan sonra başarısızlıktan tek sorumlu ahmet dedehayırsızdır...



Kimsenin haddine düşmez Galatasaray yöneticisini alay konusu yapmak yazılarına dikkat edersen sevinirim.

ne güzel dünya sen Galatasaray hocasını yok komisyon almakla suçla, istediğin iftiraları at.. ve menfaatin uğruna bunları yap nurat hoca sana görev vermediği için suçla..
ben yöneticiyi eleştirince benim haddim değilmiş benim hiçkimseyle çıkar ilişkim olmadığı için rahatlıkla eleştiririm ne özyerle nede dehayırıda....
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Ünsal Y.":d99zolbv]Bülent Bey; hani sizi anlamakla beraber; kişisel sıkıntım tam da bahsettiğiniz nokta. Kimse kusuruma bakmasın; Galatasaraylı bir grup ; ceplerinde sakladıkalrı 80 lerin sonundan kalma reçetelerin başarılı olacağını düşünüyor; bunu güçleri ölçüsünde dikte etmeye çalışıyor; karşı çıkanlara da 80 lerin sonunda elde ettikleri başarıları referans olarak gösteriyor.Hadi Mithat beyin deyimiyle söyleyeyim "Biz ; yani Galatasaray'ın kendi yönetimi " beni en ufak bir şekilde kendilerinin başarılı olacağı konusunda en ufak bir pırıltıya ikna edebilmiş değiller şu ana kadar. Belki ben yanılıyorum ; ama şu ana kadar sadece Ülker'den gelen parayı kullanmak isteyen " Yahu bundan kötü olmayız; hiç olmazsa biz yönetmiş olalım" diyen bir grup görünümü çizdiler. Kusura bakmayın; ben bir taraftar olarak " Bundan daha kötüsü olmaz "diyebilirim- ki olaylara lobi- güç savaşı-basketbol sarmalının dışında kalan biri oalrak böyle demiyorum; kanımca bütün oalrak baktığımda şu anki yönetim başarısız değildir ; ama Galatasaray yönetimine talip olan nsanların " Yahu bundan daha kötü olmayız" diye talip olma lüksleri yoktur. O zaman insanlara karşı inandırıcı olamıyorsunuz.

Sonuç oalrak şöyle söyleyeyim; benim çok da üst düzey olmayan bir basketbol scout'u olarak ; hiç de zorunda olmamama rağmen profesyonel jimnastik oalrak hazırladığım 5 yıllık bir planım var. Yönetimde ben olsam; hangi yıl hangi ekiplerle; hani oyuncularla; hangi sistemle çalışırım; bu insanlara nasıl ulaşırım ; maliyetleri ne olur diye. Biz Galatasaray'ı yönetmek istiyoruz diyen insanlarda herhangi bir plan ; program vs gördünüz mü hiç; var mı herhangi bir plan.

Demiştik; darılmaca gücenmece yok diye. "Saldık çayıra mevlam kayıra " usulü, sürekli sadece şikayet ederek; sadece Galatasaray kongresi yönetsin iddiasıyla kulüp yönetilmez. Ha eğer; Galatasaray kongresinden çıkan birileri; şubeyi taşıyabilecek vizyonu gösterebilirse ; en çok biz destekleriz zaten.


Sanırım menejerliğini sizin şirketinizin yaptığı tau'nun eski hocasına nedersiniz Ünsal bey.

Galatasaray kongresi kendisini taşıyamayacak adamı seçmez.[/quote:d99zolbv]

Mithat bey ;

- Öncelikle beni Tau'nun eski koçu Neven Spahija'nın menajerliğini yapabilecek kalibrede gördüğünüz için teşekkürler. Lakin değilim. Neven Spahija'yı temsil eden şirketin Türkiye'deki ortağı da ben değilim.

- Daha sonrasında ise ; belirteyim ki Galatasaray'ın şu durumunda beni kendi adamlarını sağa sola sokuşturmaya çalışan bir adam gibi göstermek ; kabalığın sınırlarında dolaşmak olmuş ; belirteyim. Galatasaray üzerinden rant yemek soytarılıktır ; biz öyle öğrenmedik; eğer Galatasaray teknik ekibi temsilciliğini yaptığım bir oyuncuyu isterse tabii ki; hizmetin karşılığı alınır ; ama Galatasaray için bir yönetim biçimi anlatırken ; rant peşinde koşulmaz ; Galatasaray yönetimiyle para konuşulmaz ; biliyoruz çok şükür.

- Küçümseyerek bahsettiğiniz "eski tau koçu; yanılmıyosanız menajerliğini benim şirketimin yaptığı" Neven Spahija ; bir İspanya şampiyonluğu ; bir Euroleague final 4'u ; bir Uleb Cup , bir Baltık lig finali, Hırvatistan milli takımı koçluğuna sahip. Şu anda da bizim seviyesine çıkmaya çalıştığımız Efes'in pivotu Ermal'in bir saniye düşünmeden gidip önce 3-5 dakika oynayabildiği Pamesa Valencia'da koçluk yapıyor.

Zvika Sherf: 1 Avrupa Şampiyonluğu , 1 Euroleague Finali

Slobodan Subotic : Olympiakos ve Panathinaikos'u çalıştırabilen tek koç.

Pepu Hernandez: İspanya Milli takımı . İspanya ligi en değerli koçu - 2 defa-

Bunlar sadece birkaç örnek. Galatasaray'ın bu tarz hocalarla çalışabilecek gücü var. Emin olun. Sene başında aralarında pini Gershon gibi isimlerin de olduğu bir grup koça ön yoklama yapıldı ; şartlar oluşursa severek kabul edeceklerini söylediler. Kusura bakılmasın ; ama şu 2 yıldaki konuşulan isimlerin- bundan kimseyi ayırmıyorum- bir üst sınıfı koçlardan bahsediyorum. Hayır ; derdimin adamlarımı kakalamak olduğu kanısındayısanız gidin kendiniz getirin. Sadece belki bir gün galatasaray'a lazım olabilir düşüncesiyle bazı ön çalışmalar yatım ; hiçbirinin temsilcisi değilim. Yukarıda saydım ; kariyerlerden ufak örnekler. Biz burada ne konuşuyoruz ; " İyi Galatasayalıdır , Galatasaray lisesi koçu; Galatasaray kaptanı ; 2. ligden çıkan takımlarla iyi şeyler yaptı"

Kusuruma bakmayın ama bunlar " Yahu takım nasıl olsa yarı final oynar en fazla ; hiç olmazsa biz yapalım millete muhtec olmayalım " vizyonudur bu. kusura bakılmasın ama ben yarı final hedefleyen zihniyetler arasında bir fark göremiyorum kimin yönettiği fark etmeden. Galatasaray 20 yıldır şampiyon olamıyor; Avrupada ilk başarısı geçen sene geldi. Ben bu vizyonu kırabilecek adamları destekliyorum ; kim kırarsa....
 
şubede büyük bi değişim başlamazsa,düzgün bi yapılanmaya gidilmezse biz böyle günü kurtarmaya devam ederiz...

Daha çooook murat hocalar,koray hocalar gider bu kafayla
 
Ve Murat Hoca'nın beklenen sonu geldi.Çoğumuz Murat Hoca'nın gitmesini sitiyor ve bekliyorduk ve bu habere çoğumuz sevindi.Murat Hoca'nın gitmesi bencede iyi oldu ama bazı soru işaretleri var.

Basketbol takımımızdaki bu sorun sadece koçdan mı kaynaklanıyor ?

Zorlu ve en büyük rakibimiz olan Fenerbahçe maçı öncesi böyle bir karar vermek doğru mu ?

Koray Minciözlü ile devam mı edilecek yoksa Orhun Ene yada çok istenilen Erman Kunter mi gelecek ?

Daha birçok soru var ama aklıma bunlar geldi sadece.Artık giden gitmiş kalan kalmıştır ve bu sorular üzerinde yorumlarımızı yapmalıyız bence.
 
bukadar hakkı yenilmiş yada haksızlık edilmiş gibi bir ortam yaratılmaya ne gerek var...murat hocaya tabiki saygımız büyük...öle yada böle emeği geçmiş takımı için çalışmış didinmiş...doğrularıda oldu yanlışlarıda...ama yanlışları tabiki daha fazla oldu ve yönetim tarafından da görevden alındı böle bir olayı lucescunun futbol takımını şampiyon yapıp görevden alındığı ortam gibi bir yere çekmeye ne gerek varr anlamıyorum
 
Hocam teşekkürler,hocam güle güle,yolun açık olsun...

Sakın ola sakın gelmesin Orhun Ene,onu da yeriz... Beşiktaş'ın futbol takımı gibiyiz,değerlerimizi harcamada üzerimize yok.

Koray Hoca'yı hayal meyal hatırlıyorum,severdim eskiden onu.. Başarılar hocam,arkandayız...
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Hocam teşekkürler,hocam güle güle,yolun açık olsun...

Sakın ola sakın gelmesin Orhun Ene,onu da yeriz... Beşiktaş'ın futbol takımı gibiyiz,değerlerimizi harcamada üzerimize yok.

Koray Hoca'yı hayal meyal hatırlıyorum,severdim eskiden onu.. Başarılar hocam,arkandayız...


sevgili alperen murat hocayı senin tabirinle yedikmi? yediysek nasıl yedik acaba ne yapıldı? bende öğrenmek isterim

SAYGILAR
 
Öncelikle Fevzi arkadaşıma cevap vereyim.Haddini aşan cümleler kullanmaya devam ediyorsun.Ben hangi menfatime bir olayı güdmüşüm de sen bunu yazma cesaretini kendinde buluyorsun.Hangi hoca benimle çalışmak istememiş,bilmeden yalan yazmıyacaksın!!! ben kendim inanmadığım için bırtaktım.Bunu bütün forum ahalisi biliyor,sende ÖĞREN
Ben iftira atmam gerçekleri yazarım o yüzdendir ki o salona girdiğimde her zaman başım dik olmuştur.Ben bu basketbol camiasında ne oluyorsa haberim olur.Bir takım transfer mi yapmış menejerinden önce öğrenirim,ben aylar önce yazdım .Koray hocayı takıma monte edicekler diye,o sıralar sen nerdeydin.Benim kimle nasıl bir çıkar ilişkisi içinde olduğumu açıklamanı istiyorum,bunu ispatlayamazsan o zaman ben şahsıma yapılan bu iftirayı hakaret kabul edicem.
Ben özyeri eleştirirken her zaman ülkerin çıkarları doğrultusunda hareket etmekle suçladım.İşte ispatları 1- Hollman basketbolu bırakma noktasında iken Ülkerden alındı,2- Marshall alpelladan hatır için alındı ve gönderildi.
Sen bunların aksini söylermisin.
Bundan sonra şahsıma yaptığın yalan iftiralarına son ver.Seçilmişle atanmışın arasındaki farkı öğren.

2- Ünsal bey ben sizi niye tiiye alayım yalnızca bir soru sordum Tau'nun hocası nasıl olur diye siz konuyu yine aldınız başka diyarlara götürdünüz.Ben bir şey ima etmem Ünsal bey direkt söylerim.Ben bu hocanın Türkiyede'ki temsilciliğini sizin şirketiniz yapıyor diye biliyordum.Bundan dolayı bir soru sordum.Hepsi bundan ibaret
 
Nedense bugünlere ''güzel günler göreceğiz çocuklar'' şarkısını çok dinler oldum...Güle Güle Özyer,sensiz güzel günler göreceğiz İNŞ...
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Hocam teşekkürler,hocam güle güle,yolun açık olsun...
Sakın ola sakın gelmesin Orhun Ene,onu da yeriz...

Bu kadar güzel bir cümle olabilir. Orhun Ene' yi inanılmaz çok severim. Basketbolun Metin Oktay' ıdır benim gözümde. Ama şu durumda gerçekten onu da yeriz.
 
dünyada bizim gibi başka bir taraftar topluluğu yokk...gidenlerin yerine yenisini koyan yada arayışlar içine giren yahut da geçmiş kahramanını bugünde arayan ama bir türlü şunu kabul etmez o kahramanın yerini kimse alamaz...
 
hangisine yanalım??
geçen sene kabul etmediği hosley'in yılın oyuncusu olmasına mı???
yıldızları kullanamayıp bu duruma düşürmesine mi???
helal olsun ellerine sağlık...

yine de geçen yıl ki başarı için teşekkürler olsun...
önce ms sonra bu inş ülkeri de göndericez...

erman hoca gelicek mi acaba bunu merak ettim???
 
Geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown'ı ULEB Kupası'nda son 4 takım arasına taşıyan Murat Özyer'in sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırması basketbol kamuoyunda gündeme oturdu.



Sezon başında da Galatasaray yönetiminin alternatif isimler araması üzerine sözleşmesi oldukça geç yenilenen Özyer'in, son olarak kendisine getirilen, "Senin üzerine teknik danışman olarak Koray Mincinözlü'yü getirelim" teklifi üzerine yolların ayrıldığı söyleniyor.



Sarı-kırmızılı kulüp resmi internet sitesinden, karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyursa da, Özyer'in bu teklifin ardından kendisine duyulan güveni sorgulayarak ayrılmayı talep ettiği ifade ediliyor. Ayrıca sarı-kırmızılı yöneticilerin Beşiktaş Cola Turka yenilgisi ardından Orhun Ene'ye teklif götürdüğü de gelen haberler arasında...



Özyer ile yollarını ayıran Galatasaray Cafe Crown'da Orhun Ene'nin yanısıra, sezon başında da adı gündeme gelen Erman Kunter ile, Lottomatica Roma'dan ayrılan Hırvatistan Milli Takım Antrenörü Jasmin Repesa'nın isimleri gündeme geldi. Repesa, 1997-2000 arasında Tofaş'ı çalıştırmış, Bursa ekibiyle şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

ntvspor
 
Mithat Duran' Alıntı:
2- Ünsal bey ben sizi niye tiiye alayım yalnızca bir soru sordum Tau'nun hocası nasıl olur diye siz konuyu yine aldınız başka diyarlara götürdünüz.Ben bir şey ima etmem Ünsal bey direkt söylerim.Ben bu hocanın Türkiyede'ki temsilciliğini sizin şirketiniz yapıyor diye biliyordum.Bundan dolayı bir soru sordum.Hepsi bundan ibaret

Eh; ben yanlış anlamışım o zaman ; özür dilerim...Spahija her manada bir uzmandır; müthiş olurdu ; ama dediğim gibi Pamesa'da...
 

Üst