Murat Özyer ile yollar ayrıldı.

Re: Murat ÖZYER ile yollar ayrıldı

Onur Yavuz' Alıntı:
Kişiliği sağlam, Galatasaray´ı temsil etme gücü olan her hocayı desteklerim, elimden geldiğince maçlara gitmeye devam ederim...

[quote="Samet Semiz":3j1q8q3c]13 yıldır teknik direktörlük yapmayan dedeyi takımın başına getiren nacizane yönetimimizin bu hamlesi beni şaşırtmadı.
Gündemdeki isim ile ilgili duyduğum bir söz; "Koray Mincinözlü´nün kariyerindeki en büyük başarısı, rol aldığı dizide koçluğunu yaptığı lise takımını şampiyon yapmasıdır."[/quote:3j1q8q3c]


Malesef abi orda da 2. olmuştu.
 
İstanbul ikincisi Türkiye Şampiyonu olmuştu Arda =) Lütfen dizileri iyi takip edelim her an bir hocamız çıkabilir.
Cem Hoca'nın da yerine Fox Tv'de bir süre önce yayınlanan Kız Takımı isimli dizi de takımın hocalığını yapan kişiyi getiririrz herhalde.

İşin acısı adam onu bile alamıyordu, senarist sağolsun :p


Koray Hoca'nın Türk Basketboluna en büyük katkısı; Önder Külçebaş.
Gerisini siz düşünün.
 
ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi siteye girdim murat hoca istifa ettiği haberini okudum çok üzüldüm....
koray mincinözlü takımın başına getirilmiş. şampiyonluk cepte !!!!!!

şube yönetimini tebrik ediyorum ......
aynı yıldırım demirören mantığı adam basketbol şubesine para veriyorum diye istediği gibi hareket ediyor..
bundan sonra başarısızlıktan tek sorumlu ahmet dedehayırsızdır...
 
Ben yazayım siz ister inanın ,ister inanmayın:Koray abi aklında zaten takım çalıştırmak yoktu.Bu hamle kendine yapılmış bir emri vakidir ki!!! en kısa zaman da Galatasaray hak ettiği koçu takımın başına getirecektir.İster buna geçiş süresi deyin,ister başka bir ad verin bundan yaklaşık 2 ay önce bu forumda yazdım dün olanları .Her kafadan bir ses çıkıyor işin aslı çok farklı Hoca gitti Koray abi geldi.Basketbol bilgisi üst düzeyde teorik olarak yalnız pratik kısmında sorun var.Elinde sihili değnek yok takımı iki günde değiştirsin.Ancak takımda son zamanlarda görülen isteksizliğe ufakta olsa bir çare olabilir kısa dönemde.

Ama yönetim de onun yanında olmalı taraftara gelince bu zor dönemde kendi kararını kendi vermeli.Biz neye gönül verdik demeli kendi kendine!!!

Son üç senede sokağa atılan milyon dolarlar,karşılığında alınan hazin sonuçlardan sonra bu sene başı yapılması gereken hamle şimdi yapıldı.Zamanın doğru veya yanlışlığına bakmadan bu habere sevindim giden ,gider kalan sağlar bizimdir.

En kısa sürede yeniden yapılanıp playooflara sağlam girecek bir oluşum mutlaka yapılacaktır.

Tahminim önümüzde oynayacağımız,ilk devrenin son üç maçından en az birni mutlaka kazanacağımızdır.

Liseli vedasıyla hoşçakal Murat (abi) belki seninle tekrar çalışacağımız zaman gelecek.Ama bir farkla bu sefer seni biz seçeceğiz.Seni bize kimse şart koşmadan.
 
Mithat Duran' Alıntı:
.

Liseli vedasıyla hoşçakal Murat (abi) belki seninle tekrar çalışacağımız zaman gelecek.Ama bir farkla bu sefer seni biz seçeceğiz.Seni bize kimse şart koşmadan.

Eh; darılmaca gücenmece yok. Galatasarayın neden başarısız olduğu; ve neden olacağı bu cümle içinde gizli.
 
Ünsal Y.' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":23cbktkh].

Liseli vedasıyla hoşçakal Murat (abi) belki seninle tekrar çalışacağımız zaman gelecek.Ama bir farkla bu sefer seni biz seçeceğiz.Seni bize kimse şart koşmadan.

Eh; darılmaca gücenmece yok. Galatasarayın neden başarısız olduğu; ve neden olacağı bu cümle içinde gizli.[/quote:23cbktkh]

Bundan ne çıkardın sevgili Ünsal sanırım yanlış anladın biz derken Galatasaray spor kulübünden bahsettim.Sponsor baskısına dem vurdum!!! kimse öküz altında buzağı aramasın.
 
Vizyon sahibi bir yönetim ve vizyon sahibi bir hocayla devam etmemiz gerekiyor. Boşa geçen seneler ve boşa harcanan paralar da cabası. :( Bu dediklerimi yapamazsak yine boşa geçmiş bir sene daha izleyeceğiz. Günü kurtarmayı bırakalım ve elimize fırsat geçmişken gerekli atılımları yapalım.
 
Murat ÖZYER eğer sezon sonuna kadar devam etseydi daha kariyeri başlamadan bitecekti. Yönetim en büyük iyiliği yaptı hem kendisine hem taraftarına!...

Okan ÇEVİK ismi de gündemdeymiş. Ama FBÜLKER maçında alınacak iyi bir sonuç ki ben buna yürekten inanıyorum Koray Hocanın süresini uzatabilirmiş. Ama yönetim dün yaptığı hamle ile Fener maçına bambaşka bir atmosfer ile girilmesini sağladı bu oyuncular üzerinde olumlu etki yapacaktır. Maçı şimdiden %70 kazanmış olarak görüyorum. Mutlaka yeneceğiz...
 
Murat hocaya emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Koray hoca için yapılan yakışıksız eleştirileri yapanları da biraz akıl çizgisine çağırıyorum. Ama bu arkadaşlarımıza kızamıyorum çünkü onları 80 li yıllardaki galatasaray tarihini bilgilendirecek hiç bir yayın yok. Koray hocaya sallayan arkadaşların çoğu yirmili yaşlarda. Ben hafızamda kalan kadarını aktarmak isterim. 80 li yıllardaki efsane kadronun mimarlarındandır Koray hoca. belki şampiyonluklarda takımın başında değildi ama yanılmıyorsam Dawkinsi Türkiyeye ilk getiren o idi. O süreçte galatasaray futbolda fenerbahçeyi yenemezken basketbolda durum tam tersineydi, fenerbahçe bizi yenemiyordu, yani belki de fenerbahçeyi en fazla mağlup etmiş hoca Koray hocadır. Az sayıda alt yapımızda yetişen oyuncularda mutlak emeği vardır. Ha o yıllardaki basketbolle şimdiki basketbol çok değişmiştir buna katılırım ama Koray hocanın kariyerinin alay konusu olması çirkindir. Galatasaraylılığa yakışmaz. Çok mucizevi maçlar almıştır. Hele başkanın bile inanmadığından gelmediği bir eczacıbaşı maçı vardır, hiç hatıramdan çıkmaz. Onun için hocamıza saygısızlık yapmayalım, şu süreçte başarılı olamayabilir. Oyunculuğuna gelince o dizinin yapımcısı efsane kadromuzda da yıllarca oynamış olan Mehmet Altıoklardı sanırım onu kıramayıp oynamıştır. Unutmayalım ki Türkiyede basketbolu beyaz gölge adlı bir dizi sevdirmiştir. Koray hoca da böyle bir misyona hizmet etmek istemiş olabilir.
 
Bülent bey tuşlarınıza sağlık demek istedim.Sanırım arkadaşlar Koray hocayı tanımaları için biraz zamana ihtiyaçları var.Yaptıkları yakışıksız benzetmeler benide çok üzdü ancak bu kardeşlerimiz zamanı geldiğinde özür dilemesini bilecek kadar da sağ duyulu ve olgundur.
 
fevzi genç' Alıntı:
ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi siteye girdim murat hoca istifa ettiği haberini okudum çok üzüldüm....
koray mincinözlü takımın başına getirilmiş. şampiyonluk cepte !!!!!!

şube yönetimini tebrik ediyorum ......
aynı yıldırım demirören mantığı adam basketbol şubesine para veriyorum diye istediği gibi hareket ediyor..
bundan sonra başarısızlıktan tek sorumlu ahmet dedehayırsızdır...


Kimsenin haddine düşmez Galatasaray yöneticisini alay konusu yapmak yazılarına dikkat edersen sevinirim.
 
Engin basketbol bilgim olduğunu iddia edemem ama Koray Mincinözoğlu'nun bizi çalıştırdığı zamanlarda hiçbir şey yapamadığını hatırlıyorum. Elbette o zamanki şartlar daha farklıydı. Ama Gurovicli, Gravesli kadroda biz de çıksak çok kotü olmayız...

Yorumlarla ilgili en güzel özeti de "Murat Özyer gitmeden maçlara gelmiyoruz"cuları eleştiren arkadaşlarımızın yazdıkları olmuş. Kinayeli yorumlara göre artık her maç 2000 kişiyiz. Şimdi göreceğiz o çok konuşan başarı arsızlarını...

Murat Özyer için de şunları söyleyebilirim... Bu takım çok omurgasız adam gördü. Bazı konularda eksik kalsan da adamlığını, konuşma tarzını, rakibi her zaman ciddiye almanı, yenilgiler sonrası kıpkırmızı olan suratını ve yenilgilerden sonra bile sahiplendiğimiz takıma karşı bize mahçup bakışını asla unutmayacağız...

Yolun açık olsun hocam.
 
Bülent Bey; hani sizi anlamakla beraber; kişisel sıkıntım tam da bahsettiğiniz nokta. Kimse kusuruma bakmasın; Galatasaraylı bir grup ; ceplerinde sakladıkalrı 80 lerin sonundan kalma reçetelerin başarılı olacağını düşünüyor; bunu güçleri ölçüsünde dikte etmeye çalışıyor; karşı çıkanlara da 80 lerin sonunda elde ettikleri başarıları referans olarak gösteriyor.Hadi Mithat beyin deyimiyle söyleyeyim "Biz ; yani Galatasaray'ın kendi yönetimi " beni en ufak bir şekilde kendilerinin başarılı olacağı konusunda en ufak bir pırıltıya ikna edebilmiş değiller şu ana kadar. Belki ben yanılıyorum ; ama şu ana kadar sadece Ülker'den gelen parayı kullanmak isteyen " Yahu bundan kötü olmayız; hiç olmazsa biz yönetmiş olalım" diyen bir grup görünümü çizdiler. Kusura bakmayın; ben bir taraftar olarak " Bundan daha kötüsü olmaz "diyebilirim- ki olaylara lobi- güç savaşı-basketbol sarmalının dışında kalan biri oalrak böyle demiyorum; kanımca bütün oalrak baktığımda şu anki yönetim başarısız değildir ; ama Galatasaray yönetimine talip olan nsanların " Yahu bundan daha kötü olmayız" diye talip olma lüksleri yoktur. O zaman insanlara karşı inandırıcı olamıyorsunuz.

Sonuç oalrak şöyle söyleyeyim; benim çok da üst düzey olmayan bir basketbol scout'u olarak ; hiç de zorunda olmamama rağmen profesyonel jimnastik oalrak hazırladığım 5 yıllık bir planım var. Yönetimde ben olsam; hangi yıl hangi ekiplerle; hani oyuncularla; hangi sistemle çalışırım; bu insanlara nasıl ulaşırım ; maliyetleri ne olur diye. Biz Galatasaray'ı yönetmek istiyoruz diyen insanlarda herhangi bir plan ; program vs gördünüz mü hiç; var mı herhangi bir plan.

Demiştik; darılmaca gücenmece yok diye. "Saldık çayıra mevlam kayıra " usulü, sürekli sadece şikayet ederek; sadece Galatasaray kongresi yönetsin iddiasıyla kulüp yönetilmez. Ha eğer; Galatasaray kongresinden çıkan birileri; şubeyi taşıyabilecek vizyonu gösterebilirse ; en çok biz destekleriz zaten.
 
Bazı arkadaşların günah keçisi gitti. Fakat yanlışlar sadece koçun yanlışları değildi...

Salondan tutun, kombinelere, menejerlerden tutun, idari heyete kadar bir sürü hata var...

Önce bazı şeylerin değişmesi lazım. Koç olarak da gönlüm ORhun Ene'den yana ama kim gelirse sahipleneceğiz elbette...

Uzun vadeli, programlı ve koordinasyonlu çalışmak gerekiyor elbette.
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="fevzi genç":m9jsvx12]ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi siteye girdim murat hoca istifa ettiği haberini okudum çok üzüldüm....
koray mincinözlü takımın başına getirilmiş. şampiyonluk cepte !!!!!!

şube yönetimini tebrik ediyorum ......
aynı yıldırım demirören mantığı adam basketbol şubesine para veriyorum diye istediği gibi hareket ediyor..
bundan sonra başarısızlıktan tek sorumlu ahmet dedehayırsızdır...


Kimsenin haddine düşmez Galatasaray yöneticisini alay konusu yapmak yazılarına dikkat edersen sevinirim.[/quote:m9jsvx12]


Galatasarayın hocasını alay konusu etmek kimselere düşermiydi Mithat abi?
 
Ben Koray hoca ile ilgili görüşlerimi otuz yıldır galatasaray takımını iyi kötü izlemeye çalışan bir taraftar olarak açıkladım. Bana göre önemli olan isimler değil o formanın ruhunu hakkıyla temsil eden insanlardır. 80 li yıllarda hizmet etmiş insanlarda bunu fazlasıyla gözlemliyorduk. O ruhu taşıyan insanları görme şansı olan her Galatasaraylı mutlaka o yıllara dem vuracaktır. Bunu bilgiçlik olarak algılamayın, bir taraftar refleksi olarak algılayın. Çünkü bilgiçlik yapacak ne teknik, ne taktik bilgim olduğunu düşünmüyorum, otuz yıllık basketbol seyircisi olarak. Ben bu takımın kaybetse bile mücadele etmesini bekleyen sade bir taraftarım. Murat hocaya inananlardan biriydim ama beşiktaş maçı beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Burada kardeş sponsorlara bir hayat öpücüğü verilmiş olabileceği bile aklımdan bir ara geçti ama bu komplo teorisini galatasarayı yönetenlere yakıştıramadığımdan bu düşüncemden ötürü kendime kızdım. Çünkü bu galibiyet işin cola turka tarafının marka değerini arttıracaktı. Yani ligin aslında genelinde bu tip insanın kafasını bulandıran olaylar cereyan ediyor. Bu aşamada Koray hocaya yada kim çalıştıracaksa ona sahip çıkılmalı. Arkadaşların o özlediği takım hüviyetini bulabiliriz Şuna emin olun ki Koray hoca kenardayken, Polat Kocaoğlu üçlükleri öyle dağlara taşlara savuramaz o top mutlaka en iyi şekilde kullanılır.
 
Ünsal Y.' Alıntı:
Bülent Bey; hani sizi anlamakla beraber; kişisel sıkıntım tam da bahsettiğiniz nokta. Kimse kusuruma bakmasın; Galatasaraylı bir grup ; ceplerinde sakladıkalrı 80 lerin sonundan kalma reçetelerin başarılı olacağını düşünüyor; bunu güçleri ölçüsünde dikte etmeye çalışıyor; karşı çıkanlara da 80 lerin sonunda elde ettikleri başarıları referans olarak gösteriyor.Hadi Mithat beyin deyimiyle söyleyeyim "Biz ; yani Galatasaray'ın kendi yönetimi " beni en ufak bir şekilde kendilerinin başarılı olacağı konusunda en ufak bir pırıltıya ikna edebilmiş değiller şu ana kadar. Belki ben yanılıyorum ; ama şu ana kadar sadece Ülker'den gelen parayı kullanmak isteyen " Yahu bundan kötü olmayız; hiç olmazsa biz yönetmiş olalım" diyen bir grup görünümü çizdiler. Kusura bakmayın; ben bir taraftar olarak " Bundan daha kötüsü olmaz "diyebilirim- ki olaylara lobi- güç savaşı-basketbol sarmalının dışında kalan biri oalrak böyle demiyorum; kanımca bütün oalrak baktığımda şu anki yönetim başarısız değildir ; ama Galatasaray yönetimine talip olan nsanların " Yahu bundan daha kötü olmayız" diye talip olma lüksleri yoktur. O zaman insanlara karşı inandırıcı olamıyorsunuz.

Sonuç oalrak şöyle söyleyeyim; benim çok da üst düzey olmayan bir basketbol scout'u olarak ; hiç de zorunda olmamama rağmen profesyonel jimnastik oalrak hazırladığım 5 yıllık bir planım var. Yönetimde ben olsam; hangi yıl hangi ekiplerle; hani oyuncularla; hangi sistemle çalışırım; bu insanlara nasıl ulaşırım ; maliyetleri ne olur diye. Biz Galatasaray'ı yönetmek istiyoruz diyen insanlarda herhangi bir plan ; program vs gördünüz mü hiç; var mı herhangi bir plan.

Demiştik; darılmaca gücenmece yok diye. "Saldık çayıra mevlam kayıra " usulü, sürekli sadece şikayet ederek; sadece Galatasaray kongresi yönetsin iddiasıyla kulüp yönetilmez. Ha eğer; Galatasaray kongresinden çıkan birileri; şubeyi taşıyabilecek vizyonu gösterebilirse ; en çok biz destekleriz zaten.


Sanırım menejerliğini sizin şirketinizin yaptığı tau'nun eski hocasına nedersiniz Ünsal bey.

Galatasaray kongresi kendisini taşıyamayacak adamı seçmez.
 

Üst