Şamil abi herkes eleştirmen olmuş.Birazdan açacağım başlıkda bu eleştirilerle ilgili.
Burak Barut' Alıntı:Madem o kadar basketbol biliyorsunuz da Hosley 20-25 top kullandığı takımdan geldikten sonra burada maksimum 10 top kullanacak oyuncu olmaktan ne denli mutlu olacaktı.
Demek ki bu transfer maddi sorunlardan değil tamamen, sistemle alakalı birşeydi.Takımın ahengini bozmamak için yıldız oyuncu değil görev adamı alındı.
Ayrıca ilk önerilen dönemde bize Efes maçından sonra size verelim dendi bizde o süreye kadar Cenk Akyol'u aldığımız için bu transfer gerçekleşmediğini biz tercihimizi Cenk'ten yana kullandığımızı hocamız söylemişti.
Mithat Abi sizin her dediğiniz doğru mudur?Özyer hiç mi doğru konuşmaz ya da siz herşeyi bilen tek kişi misiniz?
Geçen sene bu takımın sistemi vardı.
Ben transferin içeriğini biliyorum ve konuşuyorum !
Mithat Duran' Alıntı:Tamamen hocanın istememesiyle alakalı adam bu sene real de mutsuzmu orda şimdi. Sen ne anlatıyorsun biraz saygılı olun kulübün kapısını bilmeden emeğe geçenlere işinden ailesinden özveride bulunan insanlara saygısızlığı marifet saymanın bir anlamı yok.
Barış Çamur' Alıntı:Florya'da girmediğim delik yok, telefonlarımdan birtanesi takımın bilgi işlem sistemi gibi.. Numaralar, adresler.. Altyapısından, menajerine kadar..
Ve hala bir şey bilmiyorum, takımla alakam yok.
Birde bilsem neler olur acaba merak ediyorum.
Sen Gülşah olayını veya Engin olayını, Alican olayını, İsmet olayını biliyormusun..
Mithat Duran' Alıntı:bende cevaplarım ama kulaktan duyma yalan yanlış bilgilerle karşıma geçip sen ne biliyorsun dersen işte durum o zaman değişir BURAK
Mirsad Altın' Alıntı:Bence tam aksine Zizic Olympiakos'tan sonra bir çıkış arıyor. Bunun için de en uygun yer bizim takımımız. Burada kalırsa tüm gücünü sahaya yansıtır ve faydalı olur. Yoksa piyasası düşecek ki Zizic de durumu çok iyi biliyor."
Burak Barut' Alıntı:Geçen sene sen değil miydin Özyer'den izinler alıp sağolsun Özyer izin verdi idmana girebildim diyen ne oldu da bu derece bir dönmeyle karşı kaşıyayız mesela ben bunları bilmiyorum bana bunları anlatırsan daha çok sevinirim
Senin iki lahmacunun kim?Murat İNAL' Alıntı:Ya bizim iki lahmacun vardı noldu onlara.
Kerem Ersuna' Alıntı:Ama tutmadı diyenlere şunu söyleyeyim bir Biran Boddicker, JR Koch, Lyday,Aaron Mitchell, Koul, Brian Tolbert, sanırım bu oyuncuları unutan yoktur yakın zamanda ve en maliyetlisi sanırım klübe 100 bin dolara mal olmuştur. Tolbert 20000 dolara, Aaron Mitchell ayda 3500 dolara oynamışlardı. Bugün MS 280.000 alıyorsa birileri biryerlerde başarısız demektir!