Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdem Akkaş' Alıntı:
ben hala büyük bir sabır ve merakla basketbolda ilk kez duyduğum ve tanık olduğum yer savunmasını yada murat hocanın değişiyle yerden bloğu bekliyorum...

12 maçtır göremedim yada bizim takım yapıyoda ben mi göremedim hala..benim tek gördüğüm bayan takımın bile daha sert savunma yaptığı kimsenin topa el sokmadığı ve dünkü takımlardan tut büyük takımlara gelen geçenin bize 80 90 sayı attğı
Güzel bir nokta.Kendini Phil Jackson sanıyor herhalde.Gerçi İmparator Özyer'in ne eksiği var ki?
 
Dikkatimi çeken:Murat Özyer'cilerin iki dayanağı var:
1-Yapıcılık
2-Karşıt görüşcülerin tabelaya göre eleştiri yaptıklarını yazmaları.
Yalnız bana öyle geliyor ki aslında tabelaya göre yorum yapanlar her geçen gün sayıları azalmakta olan antrenör destekçileri.Zayıf takımlara karşı alınan galibiyetler sonrası imparator bile ilan ettiler.Bizim asıl rakiplerimize karşı olan maçları iyi-kötü olarak kriter belirleyip yorumlamamız gerekiyor.O maçlarda antrenör desteğine ihtiyacımız var çünkü.
 
Serkan Dursun' Alıntı:
Dikkatimi çeken:Murat Özyer'cilerin iki dayanağı var:
1-Yapıcılık
2-Karşıt görüşcülerin tabelaya göre eleştiri yaptıklarını yazmaları.
Yalnız bana öyle geliyor ki aslında tabelaya göre yorum yapanlar her geçen gün sayıları azalmakta olan antrenör destekçileri.Zayıf takımlara karşı alınan galibiyetler sonrası imparator bile ilan ettiler.Bizim asıl rakiplerimize karşı olan maçları iyi-kötü olarak kriter belirleyip yorumlamamız gerekiyor.O maçlarda antrenör desteğine ihtiyacımız var çünkü.

Hay cok yasa sırf yenilince cıkıyoruz oluyo nedense :) dün yenilirken imparator diye bagıramayanlar nerdesiniz yenince bagrıyodunuz yenilince niye bagırmadınız !!!Ah murat hoca beni duydun 20 milyon dolar yedin 3 senede istifa diye bagırısımı biraz galatasarayı seviyosan

İSTİFA ET REZİLPARTOR !!!!
 
Murat Özyer zaten geçtiğimiz sezonda büyük hedeflerin adamı olmadığını göstermişti, Galatasaray tarihinin en iyi kadrolarından birinin playoff çeyrek finalinde 3-0 ile süpürülmesi bile kovulması için yeterli bir sebepken anlaşılmaz bir şekilde bu yılda takımın başında kaldı. Bu sezon Türkiye kupasında başka takımlara bel bağlanarak son saniyede gelen basket ile atlanmış bir tur, ardından avrupa'ya erken veda edilmesi ve ligdeki son efes maçındaki ruhsuz oyun Murat Özyer'in ne kadar kapasitesiz bir antrenör olduğunu gösteriyor. Ben kendisi ile geldiği ilk günlerde bir röportaj yapmış ve hatta o sezonda birkaç kez takımın antremanlarını izlemiştim ve o zamandan Murat Özyer'in Galatasaray'ı büyük hedeflere götürmesinin söz konusu olmadığı kanaatine varmış ve çevremle paylaşmıştım. Murat Özyer'in bütün olumsuzluklarını bir kenara bıraksak dahi bu sene takımı tek bir oyun kurucu ile oynatması ve Cüneyt'in bir alternatifi olmamasına göz yumması ve hala bir guard alınmamış olmasıda Murat Özyer'in hedefsizliğini ve pasifliğini gösterir. Kısaca özetlemek gerekirse büyük Galatasaray taraftarının basketboldan soğumaması isteniyorsa ve gerçekten şubede başarı isteniyorsa acil olarak Murat Özyer'in bir daha hiçbir şekilde şubeye geri dönmemek üzere kulüp ile ilişkisi kesilmeli ve herhangi bir antrenörle anlaşılması gerekmektedir. (herhangi bir antrenör derken Murat Özyer'den daha kötü bir seçim olabileceğini düşünmeyerek isim önermedim)
 
Re: murat hocaya ithafen bir şiir

e.evren içöz' Alıntı:
diyelimki murat hoca gitti bıraktı görevi kim gelicek sölermisiniz bana ey antimurAt özyerciler!!!

Vasat bir hocanın yeri cabuk dolar tblde onun harcadıgı para ile aynı sonucları alıcak hoca yıgınla rahat ol :)
 
Re: murat hocaya ithafen bir şiir

valla ben ORHUN ENE Yİ takımın başında görmek isterim şahsen...
 
Bir Şube Sorumlusu...
Şubeyi Ülker'in oyuncağı yapan..
' Bol laf sıfır icraat 'la ortalıkta pişkin pişkin dolanan...
En başından olduğu yeri haketmeyen...

Bir Genel Menajer...
Yüksek egolarıyla arz-ı endam eyleyip, takımını boşlayan...


İki Antrenör...
Biri yıllardır sonsuz destek görüp final adımlarını hiç atamayan,
diğeri iki sezondur her büyük maçta hazır olmadığımızı,
rakibin çok daha güçlü olduğunu söyleyen..


Bir Taraftar...
Skordan başarıdan çoktan geçmiş,
sahada\dışarıda nerede olduğunu bilen;
takımına, formasına, oyununa;
hepsini geçtik en profosyonelinden
bir triple para kazandığı "işine"
sahip çıkan insanlar arzulayan..
Konuşunca da iyi gün dostu diye yaftalanan..


Bu taraftar en kötü zamanında sahip çıktı yıllardır camiasına.
Bugün ki taraftara şükredin siz, daha fecisini de yaptı evvelinden...



SAVAŞIN YAHUT GiDiN..

UA KARŞI


3 gündür beynimden geçenleri abilerimiz yazıya dökmüşler.
mağlubiyetlerden sonra tam 3 gün foruma hiç girmedim biraz sakinleşeyim diye ama son bir haftada yaşadıklarımız biraz ağır oldu unutmak sakinleşmek zormuş anladığım
ne diyelim bize bunları reva görenler utansın.
 
Takımımızın Murat Özyer'le gelip, gelebileceği en iyi yer burasıdır. Murat Hoca iyi bir taktisyen değildir ve bunu geçen seneki tercihleri ile kanıtlamıştır. Orhun Ene gibi bir adamı Galatasaray'da görmek isterim. Ama sezon başı olsa keşke Erman Kunter veya Murat Didin ile anlaşsaydık derim.
 
Re: murat hocaya ithafen bir şiir

e.evren içöz' Alıntı:
diyelimki murat hoca gitti bıraktı görevi kim gelicek sölermisiniz bana ey antimurAt özyerciler!!!

Ne demek kim gelicek! Nerdeyse 7-8 milyon dolar butcesi olan , kadrosunda onemli isimleri bulunduran, gecen sene avrupa 4.su olmusbi takimin basina gelmek istemiycek antrenormu var?
En tehlikeli dusunce GALATASARAYIMIZIN KiSiLERE GEBE BIRAKILMASIDIR!!
Kimse GALATASARAYDAN BUYUK DEGiLDiR HERKESiN YERiNE BiRi BULUNUR BUNU UNUTMAYIN!!
 
Mustafa sana çoğu konuda katılıyorum ama sakatlar döndükten sonra ve +1 Türk takviyesi yapıldıktan sonra bu takım şampiyon olamaz kardeşim boşuna hayal görme istersen ?

Kimden medet umuyorsun ? 2 yıldır eline top sürmemiş Tufan'dan mı ?

İstikrarsızlık abidesi Murat'tan mı ?

Getireceğin Türk Kerem Tunçeri veya Hidayet Türkoğlu falan olmalı herhalde..

Senin Türk rotasyonunda kimler var ?

Cemal, Erdem, Cücü, Hüso, Ali, Teo, Altay, Polat(+), Murat(+), Tufan(+)

Peki senin en büyük rakiplerinin Türk rotasyonunda kimler var ?

FBÜ ; Semih, Ömer, Ömer O., Oğuz, Mirsad, Mrsic, Rasim, Hakan, Maxim, Enes

EP ; Cenk, Engin, Ender, Sinan, Barış, Bora, Mustafa, Kerem, Kaya

Peki senin Türk rotasyonun ile bu takımların Türk rotasyonu yeterli mi ? Bir takımın guardı takımı şampiyon yapar. Çünkü takımı yönlendiren guarddır, oyunu oynatan guarddır.. Cücü belki çok iyi bir guard olabilir ama alternatifi yok.. Fatih'in Aliağa'da neler yaptığını görüyoruz her maç şov yapıyor. Milli takımdada çok iyi maçlar çıkarttı yazın.. Tamam belki en büyük sorunu Sinan gibi 2 dakikada 4 faul alabilmesi fakat elinde dar bir şekilde bulunan TÜRK rotasyonunu iyice daraltıyorsun ve yerine doğru düzgün transfer yapmıyorsun. Senin 3 tane sakatın var ve hala transfer yok.

Senin takımının yaş ortalaması kaç ? 28 falandır herhalde.. Ziziç, Guroviç, Dejan,Hüseyin,Cücü 30lu yaşlarda.. Alican, Teoman, Altay, Cemal yaş ortalamasını düşürüyor takımın..

Fener'e bakıyorsun takım gayet hızlı ve geçen seneki kemik tayfa korunuyor hemen hemen.. Solomon gitti ama aldıkları 2 guardda son derece kaliteli oyuncular.. Her ne kadar Solomon'u zaman zaman arasalarda EL'de 3-1, TBL'de 5-1 yapmayı başardılar.

Murat Özyer'in geçen seneki başarısı çok sıradan ve normal hatta YETERSİZ bir başarıdır lig içinde.. ULEB içinse oyuncuların bireysel performanslarıyla Final Four oynanmıştır bana göre.. Avrupa maçları her oyuncu için vitrin demektir ve canla başla mücadele ederler.. Karşılığınıda bu sene aldılar zaten çoğu yabancımız.. 3'ü NBA'e gitti. Diğer ikisi ne alemde bilgim yok =)

Sezon başında Özyer'le konuşurken bir soru sormuştum. " MS'yi neden aldınız " diye.. Verdiği cevapta aynen şöyleydi.. " Kendisi ligimizi tanıyor. Ne yaptığı belli olan, tam bizim aradığımız tip, oyunumuza uyan ve takıma gerçekten yarar sağlayacak olan bu sene büyük işler yapacak olan bir oyuncu MS.. "

Adamın kariyerine bakıyorsun Alpella var oda zaten geçen sene küme düştü.. Eğer Özyer bu adamı alırken gerçekten böyle düşündüyse kimse kusura bakmasın ama şapkasını önüne koyup biraz düşünmesi lazım..

Neyse biz yazdıkça iyi gün taraftarı oluyoruz, Galatasaraylılığımız sorgulanıyor.

Körü körüne hiç bir gerçeği görmeden Özyer'in peşinde koşmaya devam.. Kendi kararınızdır saygı duyarım ama sevmeyen adamlarıda dışlamak ne size düşer nede başka bir şeye..
Oyak, Akü, Kepez gibi takımları yenince istediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Eee malum takım muhteşem oynadı sınıfı belli olmayan rakiplerine karşı..

Bizim rakibimiz Kepez falan değil.. Fenerbahçe, Efes Pilsen ve Türk Telekom.. Diğer takımları yenmişiz yenmemişiz umrumda bile değil.. Özyer'in 3 maç dışında kaybetmek gibi lüksü yok, zaten olamaz.. Bırakında bari şu kadroyla adam gibi işler yapsın.. Bu kadroylada başaramazsa yazık.. Çok yazık.. Bu sene harcanan 8.7 milyon euro'ya yazık..

Ben hocanın GALİBİYETİNDE VE MAĞLUBİYETİNDE TAM KARŞISINDAYIM..
GİTMESİ TARAFTARIYIM ÖYLE YADA BÖYLE..

Unutmadan ; evet ben skor taraftarıyım.. Tabelacıyım ki sol dizimde bandaj olmasına rağmen ve maça gelmeden evel iğne yememe rağmen maça geliyorum. Haklısınız.. Gerçekten skor taraftarıymışım :)
 
Barış katılmadığım noktalar varsa da güzel yazmışsın ama sonda yazdıklarına hiç gerek yok gerçekten.Tamam fedakarlık edip gelmişsin teşekkürler ama Galatasaralılığın ölçütü bu kadar basit değil.Hastaneden serumla çıkıp gelen senden benden daha mı çok Galatasaraylı Allah aşkına...
Başkalarına cevap yetiştirmek ne seni yüceltir ne de karşıdakini alçaltır.Sen kendi işine bak kanaatimce...
 
Eren olay o değil..
Sadece skor taraftarı, tabelacı, iyi güncü olarak lanse edilmişizde ona hitaben yazdım. Yoksa öyle bir derdim yoktur olmaz, benden daha beterlerini biliyorum elinde serumla gelenler falan..

Kimsenin Galatasaraylılığınıda sorgulamam, yargılamam çünkü sorgulayacak veya yargılayacak herhangi bir kıstas yok.. Bu bir aşktır ve bu aşkın ne tarifi vardır nede kriterleri..
 
Barış Çamur' Alıntı:
Mustafa sana çoğu konuda katılıyorum ama sakatlar döndükten sonra ve +1 Türk takviyesi yapıldıktan sonra bu takım şampiyon olamaz kardeşim boşuna hayal görme istersen ?

Kimden medet umuyorsun ? 2 yıldır eline top sürmemiş Tufan'dan mı ?

İstikrarsızlık abidesi Murat'tan mı ?

Getireceğin Türk Kerem Tunçeri veya Hidayet Türkoğlu falan olmalı herhalde..

Senin Türk rotasyonunda kimler var ?

Cemal, Erdem, Cücü, Hüso, Ali, Teo, Altay, Polat(+), Murat(+), Tufan(+)

Peki senin en büyük rakiplerinin Türk rotasyonunda kimler var ?

FBÜ ; Semih, Ömer, Ömer O., Oğuz, Mirsad, Mrsic, Rasim, Hakan, Maxim, Enes

EP ; Cenk, Engin, Ender, Sinan, Barış, Bora, Mustafa, Kerem, Kaya

Peki senin Türk rotasyonun ile bu takımların Türk rotasyonu yeterli mi ? Bir takımın guardı takımı şampiyon yapar. Çünkü takımı yönlendiren guarddır, oyunu oynatan guarddır.. Cücü belki çok iyi bir guard olabilir ama alternatifi yok.. Fatih'in Aliağa'da neler yaptığını görüyoruz her maç şov yapıyor. Milli takımdada çok iyi maçlar çıkarttı yazın.. Tamam belki en büyük sorunu Sinan gibi 2 dakikada 4 faul alabilmesi fakat elinde dar bir şekilde bulunan TÜRK rotasyonunu iyice daraltıyorsun ve yerine doğru düzgün transfer yapmıyorsun. Senin 3 tane sakatın var ve hala transfer yok.

Senin takımının yaş ortalaması kaç ? 28 falandır herhalde.. Ziziç, Guroviç, Dejan,Hüseyin,Cücü 30lu yaşlarda.. Alican, Teoman, Altay, Cemal yaş ortalamasını düşürüyor takımın..

Fener'e bakıyorsun takım gayet hızlı ve geçen seneki kemik tayfa korunuyor hemen hemen.. Solomon gitti ama aldıkları 2 guardda son derece kaliteli oyuncular.. Her ne kadar Solomon'u zaman zaman arasalarda EL'de 3-1, TBL'de 7-0 yapmayı başardılar.

Murat Özyer'in geçen seneki başarısı çok sıradan ve normal hatta YETERSİZ bir başarıdır lig içinde.. ULEB içinse oyuncuların bireysel performanslarıyla Final Four oynanmıştır bana göre.. Avrupa maçları her oyuncu için vitrin demektir ve canla başla mücadele ederler.. Karşılığınıda bu sene aldılar zaten çoğu yabancımız.. 3'ü NBA'e gitti. Diğer ikisi ne alemde bilgim yok =)

Sezon başında Özyer'le konuşurken bir soru sormuştum. " MS'yi neden aldınız " diye.. Verdiği cevapta aynen şöyleydi.. " Kendisi ligimizi tanıyor. Ne yaptığı belli olan, tam bizim aradığımız tip, oyunumuza uyan ve takıma gerçekten yarar sağlayacak olan bu sene büyük işler yapacak olan bir oyuncu MS.. "

Adamın kariyerine bakıyorsun Alpella var oda zaten geçen sene küme düştü.. Eğer Özyer bu adamı alırken gerçekten böyle düşündüyse kimse kusura bakmasın ama şapkasını önüne koyup biraz düşünmesi lazım..

Neyse biz yazdıkça iyi gün taraftarı oluyoruz, Galatasaraylılığımız sorgulanıyor.

Körü körüne hiç bir gerçeği görmeden Özyer'in peşinde koşmaya devam.. Kendi kararınızdır saygı duyarım ama sevmeyen adamlarıda dışlamak ne size düşer nede başka bir şeye..
Oyak, Akü, Kepez gibi takımları yenince istediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Eee malum takım muhteşem oynadı sınıfı belli olmayan rakiplerine karşı..

Bizim rakibimiz Kepez falan değil.. Fenerbahçe, Efes Pilsen ve Türk Telekom.. Diğer takımları yenmişiz yenmemişiz umrumda bile değil.. Özyer'in 3 maç dışında kaybetmek gibi lüksü yok, zaten olamaz.. Bırakında bari şu kadroyla adam gibi işler yapsın.. Bu kadroylada başaramazsa yazık.. Çok yazık.. Bu sene harcanan 8.7 milyon euro'ya yazık..

Ben hocanın GALİBİYETİNDE VE MAĞLUBİYETİNDE TAM KARŞISINDAYIM..
GİTMESİ TARAFTARIYIM ÖYLE YADA BÖYLE..

Unutmadan ; evet ben skor taraftarıyım.. Tabelacıyım ki sol dizimde bandaj olmasına rağmen ve maça gelmeden evel iğne yememe rağmen maça geliyorum. Haklısınız.. Gerçekten skor taraftarıymışım :)
Herşeyi iyi has sölemişsinde şunu unutmuşsun basketbol kağıt üstünde değil salonda oynanıyor. Örn : Geçen sezon futbol şubesi.
 
Efes Hosley'i durduramadı (Baslık ntvspor)
:) ben bu adamı bir yerden cıkarıcam aaa durun bu bızım muhteremin begenmedıgı istemedigi adam evet evet o hemde ta kendisi
 
Ozan Kemal Şen' Alıntı:
hosley de oyuncu mu :)
imparator hocamız britton johnson'ı almıstı onun yerine 8) :p !
bu sezonki yeni starımızda marshall strickland 8)
hosley'i istemediğini düşünmüyorum m.özyer'in hosley i alsaydık geçen sene şampiyon olabilirdik.bu da birilerinin hiç hoşuna gitmezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst