Mustafa sana çoğu konuda katılıyorum ama sakatlar döndükten sonra ve +1 Türk takviyesi yapıldıktan sonra bu takım şampiyon olamaz kardeşim boşuna hayal görme istersen ?
Kimden medet umuyorsun ? 2 yıldır eline top sürmemiş Tufan'dan mı ?
İstikrarsızlık abidesi Murat'tan mı ?
Getireceğin Türk Kerem Tunçeri veya Hidayet Türkoğlu falan olmalı herhalde..
Senin Türk rotasyonunda kimler var ?
Cemal, Erdem, Cücü, Hüso, Ali, Teo, Altay, Polat(+), Murat(+), Tufan(+)
Peki senin en büyük rakiplerinin Türk rotasyonunda kimler var ?
FBÜ ; Semih, Ömer, Ömer O., Oğuz, Mirsad, Mrsic, Rasim, Hakan, Maxim, Enes
EP ; Cenk, Engin, Ender, Sinan, Barış, Bora, Mustafa, Kerem, Kaya
Peki senin Türk rotasyonun ile bu takımların Türk rotasyonu yeterli mi ? Bir takımın guardı takımı şampiyon yapar. Çünkü takımı yönlendiren guarddır, oyunu oynatan guarddır.. Cücü belki çok iyi bir guard olabilir ama alternatifi yok.. Fatih'in Aliağa'da neler yaptığını görüyoruz her maç şov yapıyor. Milli takımdada çok iyi maçlar çıkarttı yazın.. Tamam belki en büyük sorunu Sinan gibi 2 dakikada 4 faul alabilmesi fakat elinde dar bir şekilde bulunan TÜRK rotasyonunu iyice daraltıyorsun ve yerine doğru düzgün transfer yapmıyorsun. Senin 3 tane sakatın var ve hala transfer yok.
Senin takımının yaş ortalaması kaç ? 28 falandır herhalde.. Ziziç, Guroviç, Dejan,Hüseyin,Cücü 30lu yaşlarda.. Alican, Teoman, Altay, Cemal yaş ortalamasını düşürüyor takımın..
Fener'e bakıyorsun takım gayet hızlı ve geçen seneki kemik tayfa korunuyor hemen hemen.. Solomon gitti ama aldıkları 2 guardda son derece kaliteli oyuncular.. Her ne kadar Solomon'u zaman zaman arasalarda EL'de 3-1, TBL'de 7-0 yapmayı başardılar.
Murat Özyer'in geçen seneki başarısı çok sıradan ve normal hatta YETERSİZ bir başarıdır lig içinde.. ULEB içinse oyuncuların bireysel performanslarıyla Final Four oynanmıştır bana göre.. Avrupa maçları her oyuncu için vitrin demektir ve canla başla mücadele ederler.. Karşılığınıda bu sene aldılar zaten çoğu yabancımız.. 3'ü NBA'e gitti. Diğer ikisi ne alemde bilgim yok =)
Sezon başında Özyer'le konuşurken bir soru sormuştum. " MS'yi neden aldınız " diye.. Verdiği cevapta aynen şöyleydi.. " Kendisi ligimizi tanıyor. Ne yaptığı belli olan, tam bizim aradığımız tip, oyunumuza uyan ve takıma gerçekten yarar sağlayacak olan bu sene büyük işler yapacak olan bir oyuncu MS.. "
Adamın kariyerine bakıyorsun Alpella var oda zaten geçen sene küme düştü.. Eğer Özyer bu adamı alırken gerçekten böyle düşündüyse kimse kusura bakmasın ama şapkasını önüne koyup biraz düşünmesi lazım..
Neyse biz yazdıkça iyi gün taraftarı oluyoruz, Galatasaraylılığımız sorgulanıyor.
Körü körüne hiç bir gerçeği görmeden Özyer'in peşinde koşmaya devam.. Kendi kararınızdır saygı duyarım ama sevmeyen adamlarıda dışlamak ne size düşer nede başka bir şeye..
Oyak, Akü, Kepez gibi takımları yenince istediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Eee malum takım muhteşem oynadı sınıfı belli olmayan rakiplerine karşı..
Bizim rakibimiz Kepez falan değil..
Fenerbahçe, Efes Pilsen ve Türk Telekom.. Diğer takımları yenmişiz yenmemişiz umrumda bile değil.. Özyer'in 3 maç dışında kaybetmek gibi lüksü yok, zaten olamaz.. Bırakında bari şu kadroyla adam gibi işler yapsın.. Bu kadroylada başaramazsa yazık.. Çok yazık.. Bu sene harcanan 8.7 milyon euro'ya yazık..
Ben hocanın GALİBİYETİNDE VE MAĞLUBİYETİNDE TAM KARŞISINDAYIM..
GİTMESİ TARAFTARIYIM ÖYLE YADA BÖYLE..
Unutmadan ; evet ben skor taraftarıyım.. Tabelacıyım ki sol dizimde bandaj olmasına rağmen ve maça gelmeden evel iğne yememe rağmen maça geliyorum. Haklısınız.. Gerçekten skor taraftarıymışım