Mithat Bey "Açılış amacından uzaklaşan, daha önce açılan "Murat Özyer İstifa" başlığından farkı kalmayan başlığı kilitliyorum." ifadesinde ne gibi bir üslup bozukluğu var sizce? Yetkili kişi yapılan işlemin gerekçesini de açıklayan bir ileti yazıyor, kimin ne için kilitlediği belli olsun diye. Konuyu kilitleyen kişinin belli olmaması daha mı iyi sizce?Mithat Duran' Alıntı:Onur bey hala neden size muhalefet olduğumu maalesef anlamamışsınız.Konular kilitlenebilir veya silinebilir!bunda sakınca yok sakınca sizin uslubunuzda ben konuyu kilitledim tarzı yaklaşım bu forumda ki arkadaşlara ve şahsıma hakaret sayıyorum.Sizinle daha öncede çok defa fikir ayrılığımız oldu bu gayet normal fakat sizin yönetici olmanız!!!her içinize sinmeyen konuyu kilitleme hakkını size vermiyor.Veya ceza vermenizi .Şimdi bu forumda ceza alan kişilerin çoğu tahrik sebebiyle bu yazıları yazıyorlar,o zaman bu kişiler ceza alacaksa onları tahrik edenlerde ceza almalı.Dünyanın hiç bir yerinde tek taraflı işlenmiş bir suç yoktur.
İçime sinmeyen başlıkları kilitlemek gibi bir düşüncem olsaydı bu başlığı açıldığı dönemde kilitlerdim. Çünkü o dönemde halen takımın, dolayısıyla hocanın başarılı olacağına inanıyordum.
Verilen ceza konusuna gelirsem, kastettiğiniz kişi Barış Çamur ise daha önce forumdan süresiz uzaklaştırma almış daha sonra artık dikkatli olacağı sözünü verdiği için cezası kaldırılmıştır.
Tahrik edene ceza verilmesi gerekirdi demişiniz. Burak Barut´la olan samimiyetim nedeniyle tarafsız olamayabilirim düşüncesiyle Burak´ın iletisi hakkında -iki yöneticiden daha görüş alarak- ceza vermeye gerek olmadığına kanaat getirdim. Ceza tahtasına bakarsanız en samimi olduğum isimlere dahi ceza vermekten kaçınmadığımı görürsünüz.