Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeterrr!Yeterr Istifaaa et Murat Bey!!!! Gravesi yedin bitirdinn..Koclarimizi( Gurovici,Miloyu=) sersem ettin.Adam oynamıyor..! Stricklandı al usaye gittt artikk gitt.yeterrr!!!!! tribunlerde tepemiz atmaya baslayacak!
 
Zizic Milo Guroviç gibi 3 oyuncusu olan takım Uleb'e gitmiyorsa ya da gidemiyorsa bu sadece hocanın hatası değildir, hocanın oyuncular üzerindeki saygınlığının yeteri kadar olmamasıdır...
Bu da hata değil eksikliktir...
Murat Özyer, Zizic olayında takım içindeki tüm hakimiyetini kaçırdığını düşünüyorum.
Strcikland kenarda, Zizic evde , Murat Özyer ayakta maç izliyor :?
Oyunculara bağırıyor, çağırıyor ancak oyuncular tınlamıyor bile.
Oyuncularında kendilerine saygısı olması gerekiyor burada bu da çok önemli.
Derhal birşeyler yapılmalı, yapılacağına inancım var mı diye sorarsanız?Hayır yok ancak taraftar olarak artık görevimizi yapma vakti gelmiştir.
 
Sana katılıyorum, basketbolu Murat Özyer'den daha iyi bilmiyoruz tabiki ama onunda otorite eksiği olduğu açıkça ortada. Ben biraz Ertuğrul Sağlam'a benzetiyorum Murat Özyer'i bu yönüyle. Gayet iyi niyetli, belki coaching yetenekleri kısıtlı ama kulübüne son derece bağlı insanlar. Efendilikleri yine ön planda ama bunlar başarı getirmeyen etkenler. Özellikle Yabancı yıldızlar bu tür hocalara pek bağlı olmuyorlar. Örnek gerekirse Aydın Örs veya Fatih Terim ile bu isimlerin takım üzerindeki otoritesi aynı olamaz asla. Bence Sayın Özyer artık başarısızlığı kabul edip bir köşeye çekilmeli. Dediğim gibi burada hocanın teknik eksikliği veya basketbolu bilmemesi gibi suçlamalar bizim gibilere asla düşmez ama birşeylerin yolunda gitmediği açıkça ortada. Böyle devam etmenin ne kulübe faydası olur ne de teknik adamlara..
 
Ferhat Bey bir hayalim var :)
Ayhan Şahenk'te Fb'yle oynadığımız gün maçı kazansak ve maç sonu Özyer istifasını verse.Herhalde hepimizin kalbinde asla unutulmayacak bir veda olur :)Bu ona çok yakışır duyguyu ve coşkuyu bir arada yaşatır.
 
Öyle birşey olursa Murat Özyer kahraman ilan edilir zaten. Tabi öyle bir galibiyetten sonra istifayı yönetim kabul edermi orasıda ayrı konu tabi :)
 
Murat Özyer'in koltuğu zaten sallanıyordu . Bu mağlubiyet ile hocanın koltuğu daha da sallanmaya basladı . İlk yarı sonunda şiddetli bir depremle o koltuk düşecek .

Burak sen Fener macı sonrası istifa etsin demişsinde ; Eğer senin hayalin gerceğe dönüsürse takımımımız Telekom macına kesinlikle iyi hazırlanamayacak . İç huzursuzluktan dolayı macta motivasyon ve konsantrasyon eksikliği olacak ve bu nedenle fena fark yiyecez . Bence hayal kurarken biraz bu ayrıntılarıda düşünsen iyi olur . Sahsen Telekom macı kazanıldıktan sonra istifa ederse kendine yakısanı yapmıs olur . Senin dediğin gibi duygulu coskulu bir veda olur .

Ve artık bende Murat hocanın istifa etmesini istiyorum . Gördüm ki bu iş Murat hocayla gitmiyor . Artık bu saatten sonra Murat Hocanın arkasında durmanın hicbir manası yok . Murat Özyer gecen seneki Murat Özyer değil .

Hersey ortada

Dexia Mons ; Oto yıkama takımından 26 sayı fark yedik
Khimik ; Adı hic duyulmamıs bir takımdan 12 sayı fark yedik

Gecen sene yaptıklarımızı hatırlatıp elimi yoramam cünkü benim gibi her GALATASARAYLI gecen seneki tabloyu adı gibi biliyor

Misyonun tamamlandı , artık istifa vakti geldi imparator .
 
Sakın istifa etme o koltukta oturki !! zamanı geldiğinde o koltukla beraber seni göndesinler hoca.Sakın şimdi bırakma !!!!!!
 
Nerede beyaz mediller???? Istifaaa icin bir sonraki sahamızdaki maca beyaz mendillerle gidelim.Sallarız!Mesajı alan alır,almayan cikletini cignemeye devam eder!
 
Mirsad Altın' Alıntı:
arkadaşlar bi tane baslık açılsın.Orhun Ene yi gs cafe crown a istiyoruz gibi rica edelim modlardan
ondan önce yönetim basketbola sahip çık diye bi başılk açalım.bu ipini koprmış oyuncuları getiren her negatif sonuçta Murat hocayı öne çıkaran Dedehayır ondan önce istifa etmeli.Sonra gönül rahatlığıyla "Murat hoca artık görevi bırakma zamanın geldi" diyebileceğim.Daha öncede dediğim gibi önce yapımcı ve senaristler gitmeli sonra yetersiz oyuncularla, yönetmeni konuşuruz.
 
Artık siir beste sarki yapacagiz murat ozyer ile ilgili wallahi..Spor disinda sanat kabiliyetimizide ortaya cikaracagiz...

En buyuk erdem Istifa etmekse,
Hic durma Murat Ozyer,ceket senin elinde,
Ne coachlar gecti bu takımdan,
Yıkılmayız asırlar gecse bu dunyadan...

3 kere bulutlara,kuslara baka baka tekrarlıyorum..Istifaaaaaa...Istifaaaaaa..Istifaaaaaaa...........Saygılarımla..
 
suçu Murat Hoca'ya yüklemek yanlış. Sene başından beri olanlar artık yeter dedirtecek cinsten. Adam takımın başında iken küfür eder gibi sen başka hocalarla görüşüyorsun ve pişkin pişkin açıklamalar yapıyorsun,en son elinde çaren kalmayınca da herife 'al bari' diyorsun.Bir de Türk oyuncuların tamamı kapılıyor,adamcağıza sonra takım kur diyorsun,nasıl kursun? Kimi alsın? Sen takıma yerli takviyesi gerektiğini akıl edip de hoca belli olmadan Muratcan,Haluk,Adem,Ümit Sonkol gibi bir iki oyuncu alamadın mı? Bu derece ahmakça davranacak kadar ahmak mısın? Değilsin de niye böyle yapıyorsun?Sonra da bu insandan başarı bekliyorsun.. Ayıptır yazıktır günahtır... Murat Hoca'yı istemediğinizi sağır sultan biliyor,ta geçen sene sonunda bu belli idi... Buna rağmen hocayı takımda tuttunuz,hocanın gururu ile oynayarak yaptınız bunu. Hocadaki arma sevdası olmasa,hocadaki o yüce Galatasaraylılık olmasa bir dakika durmaz bu takımın başında ama...

Neyse,daha fazla konuşmayacağım;konuştukça sinirleniyorum.
Ama son söz;Murat hocamız öyle bir hoca ki;geçen sene kazanılan FB maçından sonra galibiyeti vefat etmiş babasına armağan ettikten sonra soyunma odasında galibiyetin sevinci ve babasına verdiği muhteşem hediye için ağlamış. Biraz dikkat lütfen!!!
 
Özyer'i rahat bırakalım kendini tatmin etmeye devam etsin sene sonuna kadar , çatır çatır yesin çok hak ettiği paraları nasıl olsa böyle yağlı kapı zor bulur
 
Öyle bir insan için böyle bir yazı ha Tunç?

KOÇLUĞUNU BEĞENMEYEBİLİRSİN AMA İNSANLIĞINA HİÇBİRŞEY DİYEMEZSİN,HAYSİYETLİ İNSAN DA DEDİĞİN GİBİ BİRŞEY YAPMAZ.

HELAL OLSUN!!!

:oops: :oops: :oops: :oops:
 
bazilari kaptirmis gidiyor, tepki biryere kadar ama artik terbiyesizlik boyutuna ulasmaya basladi.. murat hocaya gelene kadar daha neler var duzelmesi gereken, yeniden yapilanma sart ama zamanlamasini iyi ayarlamak lazim.. ligde kritik bi donemdeyiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst