Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman admınsanız burada konuyu saptıranları uyarırsınız!!!Bizi tahrik ederek hareket edıyolar bunlara göz yumuluyo ben aynaya bakıyorum kımseye saklaban, kelle avcısı, ipe götüren, sabotajcı demıyorum.

Ben kimsenın adını kulanarak yazılarının olmadıgı yerlere yazı yazmıyorum,Murat özyer denılen muhteremi elestiriyorum 1000 kerede olsa aynı seyleri sölemem GALATASARAYIMIZ ıcın ;ne acıdırkı haklı cıkıyoruz ama bize inat murat özyer diyenler, galatasaray onun yerine birini bulamaz diyenler bu adamın yararlı bir etkinligini söleyemezler.Konular saptırılır sonra biz sitenin kötü cocugu simdi kalkılmıs evet artık gitmeli dıyolar yokya negüzel herkes ilk önce yazdıkları ile savundukları ile kime karsı olduklarını kimin yanında olduklarının farkına varsın

Ben aynaya baktıgımda içim huzurlu bu rezilligi yasatanları desteklemedigim icin içim huzurlu gece yataga basımı koydugumda GALATASARAYI savunuyorum diye !!! Varsın gerisini murat hocayı savunanlar düsünsün
 
Kepez'e fark attığımıza göre işler yoluna girdi demektir. bir daha ki yenilgiye kadar istifa konusunu ikinci plana atalım. yenilince yaygara çıkarırız yine
 
Tek amacı başarı olan,bu doğrultuda istekleri yapılmayınca istifa eden gururlu -içimizden birisi- Orhun Ene, VE
Amacı para kazanmak olan,sene başında yapılanlara rağmen halen takımın başında kalabilen ülkerden torpilli Murat Özyer
Başarılı olmak isteyenle ne yaptığını bilmeyen arasındaki fark bu istifada yine ortaya çıktı.
 
Ne Murat Ozyer,ne Erman Kunter ne de baskasi...TEK SORUN:Ahmet Dedehayir! Bu adamin kluple ilisiginin kesilmesi lazim.Adnan Polat ne yazikki tam kolayı secemedi.Herkesi birbirine dusuruyor bu sahis!
 
Dedehayır'ın yerine gelecek biri olmadıktan sonra Murat Hoca'nın yerine biri gelse n'olur?Yine aynı senaryo başka kişiler üzerinden oynanmaya başlar.Yönetmenden önce senarist ve yapımcı değişmeli.Sonra yönetmen ve oyunculara bakarsınız.
 
Petar Naumoski+Orhun Ene ikilisi..! Eger GALATASARAY SPOR KLUBU basketbol subesinin gelecegini dusunuyorsa bu 2 ismi takımın basina getirir..!

Naumoski ve Orhunun beraber bu takımı zirveye tasiyacagini dusunuyorum...
 
Eğer Murat Özyer gidecekse gelecek ilk ve tek insan Orhun Ene'dir.
Buna emin olun.Attığım için değil bildiğim için söylüyorum.
 
Olabilir çünkü getirebilecekleri en iyi adam Erman Kunter'di şimdi Orhun da boşa çıkınca bir fırsat geçti ellerine. Böyle bir adım olursa biz level atlar mıyız, hayır ;)
 
Takıl Ligde bu şekilde devam ettiği sürece Murat Özyer ne kovulur nede istifa eder.Avrupa'da elenedebiliriz ama ligde devam eden iyi tabloda kimse gitmez.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Olabilir çünkü getirebilecekleri en iyi adam Erman Kunter'di şimdi Orhun da boşa çıkınca bir fırsat geçti ellerine. Böyle bir adım olursa biz level atlar mıyız, hayır ;)
Abi denemekten bir şey çıkmaz diye düşünüyorum. 3 seneden beri Murat Hoca'ya verilen şanslar belli. Sanırım Orhun Ene'de en azından bu seviyede tutar takımı. Nihayetinde Orhun Ene de adam gibi adam... ;)
 
Orhun'u çok seviyoruz hepimiz ama Orhun galatasaray'a koach olacaksa eğer ilk önce manevi babası büyük fenerli Doğan Hakyemez'le bağlarını koparması lazım, ayrıca Özyer gidecekse iyi bir yabancı hoca gelmeli, Erman Kunter ile Orhun Ene ile olacak şeyler değil bizim istediklerimiz. Ayrıca iş bilen şube yöneticileri anti parantez.
 
Böyle koçluk yapılmaz.4 ay geçti takım olamadık hala.Orhun Ene en azından onurlu bir insan,Murat Özyer giderse ben Kray hocaya bile razıyım,daha da kötüsü yakında Halil Ünere bile razı olucam...
 
Şu anda malum şahsı bulsam yemin ederim katil olabilirim şu maçı izledikten sonra...Helal sana Özyer bak inadın seni ne hallere düşürdü ilk önce saygınlığını aldın şimdi öfkeye dönüştürdün ama hala sırıtarak taraftardan destek istiyoruz diyeceksin bunuda biliyorum...Ama Sen gidene kadar ben bunu haykırıyor olacağım ÖZYER istifa...
 
Murat Özyer pek istifa olasılığını düşünüyor gibi gözükmüyor takımın başında ayrılması ançok görevden alınması yada istifasının istenmesi ile mümkün bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst