bencede murat hocadan önce gönderilmesi gereken daha kimler var kimler
Seninlemi paylaşacaktı parasını [/quote:1cu1c08w]Bayram Kurtulmuş' Alıntı:[quote="Tunç Altanlar":1cu1c08w]Özyer'i rahat bırakalım kendini tatmin etmeye devam etsin sene sonuna kadar , çatır çatır yesin çok hak ettiği paraları nasıl olsa böyle yağlı kapı zor bulur
Bos konusuyorsun boooşş .Volkan Ozger' Alıntı:Sayın onur yavuz bu iletileri silmek kolay önemlı olan insanları bu yöne itenleri cezalandırmak .Onlar hala yazarken bizim cevap vermemiz sucmudur birilerine inat murat hoca kalsın diyen bir adam kimsenin galatasaraylılıgını sorgulayamaz elin trabzonunda kimin hangi tribünde mac izledigini yazarak insanları provake edemez herhan gibi bir topice yazısı olmayanların adına yazı yazamaz bunları yapıpda hala onun iletileri durup bizimkiler siliniyosa adeletli yönetim anlasıyınız karsısında sadece gülüyorum
Biz bu 3 sene icinde agır elestiriler yaptık zamanı geldi cezamızıda yedik ama kimsenın galatasaraylılıgını sorgulamadık HEP GALATASARAY dedik murat özyer demedik diye kelle avcısı, ipe götüren , sabotajcı , saklaban olduk ama bunları diyenler nedense ceza yemedi
Burda bu zahtı muhterem hangi hakla yenilince seviniyolar diye insanları zan altında bırakıyo !!! Burda birilerine karsı murat özyer diyen bir kişi bunu sölicek en son kişidir artık sizde yönetimdesin vede bazı gercekleri görün.
Bugüne kadar murat özyeri elestiren Galatasaray`ın basarısını isteyen ınsanlar kendilerine göre murat özyerin GALATASARAY calıstırıcak kapasitede olmadıgına ,Glatasaray geliş kalıs seklinın yannıs oldugunu,oyuncu secimlerinin yannıs oldugunu,teknik taktık bilgisının 0 oldugunu idda etmislerdir .
Kalkıpda kimsenin galatasaraylıgını sorgulamamıstır .Bugun sunu sölüyosunuz koray hoca uzun süre takım calıstırmamıs ozaman size kendi içimizden bir örnek Kalli de uzun süre takım calıstırmadı vede gecen seneki kadroyu sampiyon yaptı simdi o futbol bu basketbol dimi yine siz haklı olun .......
Güzel turkce kulanılım diye verdiginız cabayı insaları tahrik edenler içinde kullanın lütfen... !
Ali Bozgeyik' Alıntı:SAyın Özyer gidecekse yenilmeye razıyım...Acı ama gerçek hakikaten böyle düşünüyorum...
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Ali Bozgeyik":1zgpmmfi]SAyın Özyer gidecekse yenilmeye razıyım...Acı ama gerçek hakikaten böyle düşünüyorum...
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Ali Bozgeyik":29ez7kbg]SAyın Özyer gidecekse yenilmeye razıyım...Acı ama gerçek hakikaten böyle düşünüyorum...
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Ali Bozgeyik":3s0qycxf]SAyın Özyer gidecekse yenilmeye razıyım...Acı ama gerçek hakikaten böyle düşünüyorum...
Bosver Emre kardeş uğrasmaya değmez . Ben sabahtan beri aynı seyleri tekrarlıyorum ama anlayan anlıyor . Anlamak beyinle ilgili bir olay ..[/quote:1355qa1h]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Emre Doğan":1355qa1h]
Volkan boş konuşup duruyosun..Al Mersin maçı topicinden bir yazı..Hatta ilk yazı..Haa kesin hala uyduruyoruz dimi..
İşte provakatörlerin forumda hakim kılmaya çalıştıkları düşünce(büyük puntolu)arda erhan' Alıntı:arkadaslar,yazdiklarinizi hayretle okuyorum sanki ligin sonuna demir atmisiz gibi ne kadar kotumser ne kadar acimasiz elestiriyorsunuz,cidden sizin galatasarayli bile olmadiginizi dusunuyorum.. astiginiz,kestiginiz murat ozyer sadece ligde 1 yenilgi aldi.fb'dende,telekomdan'da,bjk'tende ust siradayiz,biraz insaf..suan oynadigimiz avrupa maclarida futbolun intertotosu gibi bir sey insallah bir an once elenir,varimizi yogumuzu lige veririz.takim o kadar sakatliklar yasadi,bu kadar kisitli kadroyla ligin en ustundeyiz.ama siz neyin pesindesiniz murat hocayi astiniz,kestiniz..sanki efes gibi bir kadromuz varda,kotuyuzde bu kadar elestiriyorsunuz.nedir bu ofke gercekten bazi arkadaslari anlamiyorum...