Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem SEÇER' Alıntı:
Öyle bir durum oluşmuş ki istifa diyen herkes birbirini ölümüne savunur olmuş. Ne büyük bir mücadele bu yahu :)

Herşey bir yana ama ne büyük bir mücadeleymiş yahu deyip gülücük atıp söylemlerimizi alaya almak hiç şık bir hareket değil,heleki bunu yapan forumda bir yönetici ise durum dahada vahim,bunun için özür dilemelisiniz...Biz birbirimizi değil görüşümüzü savunuruyoruz burda ortak görüşe sahip insanların aynı paydada buluşan insanların bir ses olması ayrıca hiçte öle kötü bir durum değildir...Ayrıca ben lafımı ortaya atarım isteyen alır istemeyen bırakır kaçar gibi bir tavır sergilenmeside ne demek oluyormuş anlamadım...Dediğim gibi yazdığınız bu sorumsuz mesajlardan dolayı özür bekliyorum kendi adıma...
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Herkes dediğime göre demekki siz de giriyorsunuz abi. Son yazdığınız mesajlardan bunu anladım. Sanırım bu yeterlidir. Sizlere ayrıntılı bir savunma yapacak değilim herhalde. Mahkemeye mi çıkıyoruz?

Ayrıca Duyurular kısmına yazmışsınız da ne gibi bir ihlal yapmışım acaba? Yaptıysam eğer cezamı zaten verir benden daha üst yetkiye sahip kişiler.


Ben kimseyi ölümüne savunmadım . Ölümüne savunulacak şeyler varsa bile istisnai ve çok daha kutsal şeylerdir .Benim için insan hayatı dolayıs ile kendi hayatımda son derece değerlidir .

Çifte standart olduğunu düşündüğüm bir durum ile ne kast edildiği belli iken farklı şekilde yorumlanan cümlelerin olduğu iki post ile ilgili görüşümü bildirdim o kadar.Kimseyi savunmadım bile sadece kendi görüşümü belirtim. Neden savunayım söz konuus üyeler ÖZyer'in istifasını istemekle suç mu işliyorlar ki savunulmaya ihtiyaçları olsun.Hal böyle iken yönetici sıfatını taşıyan birinin birbirlerini savunmak gibi bir genelleme yapmasını da geçtim de ''ölümüne '' savunmak da ne demek oluyor anlamadım.

Yazdığım postlar ortadadır ne biçim ne içerik olarak ''ölümüne'' savunmak gibi nitelenebilecek hiçbirşey yazmadım ben. HAtta forumda yazdığım tüm postlar ortadadır bir tanesinde bile bu tarz bir uslup yoktur.

Bu durumda ''ölümüne savunmak'' ifadesi açıkca iftiradır ve bu forum kurallarına aykırıdır.

Benim herhangi bir forum üyesini ''ölümüne'' biçiminde ifade edilebilecek şekilde savunduğumu lütfen ispatlayınız.İddasını ispat edemeyen müfteridir
İftira atmakta forum kurallarına aykıdır

Tabi yöneticiler ile ''sıradan'' üyeler arasında fark yok ise !!!

El insaf ben herhangi bir konuda tartıştığım benden 10 yaş küçük forum üyelerine bile hemen her zaman samimi bir şekilde siz şeklinde hitap ediyorum. Benim ölmekle öldürmekle ne işim olur.
 
Ben bu mesajdan sonra 1 hafta yazmam, böylece kendi kendime ceza vermiş olurum. Sevinsin üyelerimiz ;)

İyi akşamlar.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
. Sevinsin üyelerimiz ;)

.
Şu muhteşem alaycı üsluba neden sevineyim ki

Aynı üsluba devam ediyorsun edebilirsin de tabi Kerem (bana abi şeklide hitap ettiğin için 2. tekil ile hitap ediyorum arzu edersen 2. çoğul ile de hitap ederim ).

Önemli olan senin bir hafta yazıp yazmaman değil. Hatta kendi adıma yazmamanı istemem.
O ifade iftiradır. Forum kurallarına da aykırıdır.Bu durumda ifadenin kaldırılması gerekir.Kendi adıma tek beklentim ifadenin kaklması ve bir özürdü.

Beklentimi haksız da bulabilirsin bunu da anlarım da haksızda olsa ciddi bir şekilde özür bekleyen insanları göz kırpmaları ile yanıtlamak neyin ifadesidir bunu anlamak çok zor.

Öyle bir ifade kullanmaya hakkın olduğunu düşünmüyorum . Kimsenin yok. Öyle bir ifadeyi haklı kılacak maddi bir neden de yok.
 
Bir sürü insanı değişik şeylerle suçluyorsun... Medeni bir şekilde özür dilemeni istiyorum...
Sen ise hala dalga geçiyorsun,göz filan kırpıyorsun bu kadarına pes doğrusu...
 
Yalancı skorlar ile yine Özyer'in Avukatları savumaya geçmişler. Gerçekten bu koç ile başarılı olacağını düşünen son yaşanan fiyaskolar, rezilliklerden sonra kaç tane basketbol sevgisi, anlayışı olan insan bu hoca ile biz yukarılarda tutunuruz der?

Biz skora göre değil ortada olan gerçeklere göre konuşuyoruz. M.ÖZYER Galatasaray Koçu olacak yeterlilikten uzaktır, son 2 yıldır bunun çok güzel kanıtlarını sunmuştur. Tabii anlayana...
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
bu benim taraftarlık anlayışıma ters kimse kusura bakmasın böyle tiplerin galatasarylılığınıda sorgularım.

Yeter abicim. Yeter. Siz sorgulayamazsınız, ben de, yönetim de sorgulayamaz kimsenin Galatasaraylılığını? İlla böyle mi yazmamız gerekiyor yahu? Boşuna mı dil döktük o kadar yukarıda.

Kutay bey ve Ali bey, Kerem evet ifade olarak yanlış bir ifade kullanmış ama kesinlikle bunu kötü niyetle yapmamıştır. Kendisiyle konuştum, o da bu durumdan rahatsız ve üzüntülü. Aslında kastetmek istediği ve benim de anladığım kadarıyla, bu istifa muhabbetinin basketbolun teknik kısmının önüne geçtiğiydi ama bunu yaparken maalesef ağır bir sıfat kullanmış. Size abi diye hitap etmesi tamamen samimiyettendir ki, ben de bir zamanlar öyle yapardım. Bunları Kerem'i savunmak için yazmıyorum. Haklısınız bu olay da ama Kerem de bunu kesinlikle kötü niyetle yazmadığı ve tam tersine kötü niyet sahibi bir insan dahi olmayacağı için konuyu özür dileme ve lafını geri alma kısmından buralara getirmiş. Ben böyle küçük şeyler için ağır ve oturaklı, forum kurallarını iyi benimsemiş iki insanın alınacağını, tartışacağını ve küseciğini zannetmiyorum. Dilerseniz bu konuyu burada kapatalım. Ben de Kerem'in ifadesini yumuşatayım.
 
Site yöneticilerimize,Antrenörümüze ve sitede hiçbir tartışmaya girmeyenlere karşı yaptıkları saygısızlıktan ötürü bazılarına karşı sabrımı zor tutuyorum.Huzur'u bozanlara,iyiyi değil kötüyü isteyenlere karşı iyi şeyler düşünemeyiz ama birilerine saygımızdan dolayı susma zamanı.Bu sitede yöneticilerimiz ve iyi şeyleri isteyen,destek veren üyelerimiz her zaman iyi şeyleri hak ediyor.Artık herkes birbirine karşı daha saygılı olsun.
 
Skorla falan alakası yok olayların..

Özyer bizi şampiyon bile yapsa, play-offlarda geleni geçeni süpürsek, ligi tek yenilgi ilede kapatsak bu adam YE-TER-SİZ !!

3 yıldır diyoruz dilimizde tüy bitti..
 
Taktık bilmez, oyuncu secımı bilmez, amacı yoktur , Murat Özyer´in.

Galatasaray ruhsuz oynamıs, paraları bosa gitmis, seneler bosa gidiyor, süpürülüyorsun ne olacak...

Düzeltme: Volkan hocayı eleştirme hakkın var ama başka üyelere sataşarak ortamı germe hakkın yok.

Onur Yavuz
 
Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":3mdq8ujr]bu benim taraftarlık anlayışıma ters kimse kusura bakmasın böyle tiplerin galatasarylılığınıda sorgularım.

Yeter abicim. Yeter. Siz sorgulayamazsınız, ben de, yönetim de sorgulayamaz kimsenin Galatasaraylılığını? İlla böyle mi yazmamız gerekiyor yahu? Boşuna mı dil döktük o kadar yukarıda.

Kutay bey ve Ali bey, Kerem evet ifade olarak yanlış bir ifade kullanmış ama kesinlikle bunu kötü niyetle yapmamıştır. Kendisiyle konuştum, o da bu durumdan rahatsız ve üzüntülü. Aslında kastetmek istediği ve benim de anladığım kadarıyla, bu istifa muhabbetinin basketbolun teknik kısmının önüne geçtiğiydi ama bunu yaparken maalesef ağır bir sıfat kullanmış. Size abi diye hitap etmesi tamamen samimiyettendir ki, ben de bir zamanlar öyle yapardım. Bunları Kerem'i savunmak için yazmıyorum. Haklısınız bu olay da ama Kerem de bunu kesinlikle kötü niyetle yazmadığı ve tam tersine kötü niyet sahibi bir insan dahi olmayacağı için konuyu özür dileme ve lafını geri alma kısmından buralara getirmiş. Ben böyle küçük şeyler için ağır ve oturaklı, forum kurallarını iyi benimsemiş iki insanın alınacağını, tartışacağını ve küseciğini zannetmiyorum. Dilerseniz bu konuyu burada kapatalım. Ben de Kerem'in ifadesini yumuşatayım.[/quote:3mdq8ujr]

Sen sorgulama kardeşim benim taraftarlık anlayışıma ters ve sorguluyorum varmı daha ötesi hey yarabbim ya.
 
Benim bu sezon bu forumda doğrudan Özyer?in istifasını isteyen sadece bir iletim vardır eğer yanlış hatılamıyorsam. Murat Özyer?in gitmesini istiyorum ama bunu çok sık dillendirme gereği duymuyorum. Aynı görüşü paylaşıpta bunu sıkca dillendirmek isteyenlerde saygı sınırları içersinde bu isteklerini yerine getirebilirler


Ben Özyer'in gitmesi isteğimden bağımsız olarak bu forumda Özyer'in gitmesini kararlılıkla isteyip sık sık belirten üyelerin ( ki ben bu kapsamda değilim Ali bozgeyik'i ve Volkan ÖZger'I buna örnek olarak verebilirim ) üzerine haksızca ve fazlaca gidildiğini düşünüyorum.

Eğer yaptığım savunma ise (ki bence değil sadece görüş bildirme idi ''ölümüne'' hiç değildi ) savunma nedenim benimde Özyer'in istifasını istemem değil (haklı bulun bulmayın ) bu kişilerin bir kısmının madur edildiğini düşünmemdi.



İstifa isteğini haksız bulmak mümkün ama sade taraftar olupta istifa isteyenlerin kendilerince takımın iyliğini istemek dışında nasıl bir amaçları olabilir ki..


Dahası yönetimin bu konuda ne kadar tarafsız hareket ettiği ile ilgili kuşkularım var ve gitgide de artmakta.Mesela bir üye düzenli olarak ilgisiz başlıklarda Murat ÖZyer'i istifaya devet edenlere göndermeler (aslında gönderme çok yumuşak bir ifade asıl yapılan başka birşey ama tartışma büyümesin diye yazmıyorum ) yapmakta ama ceza almayı geçtim o ilgisiz mesajlara dokunulmamakta

Başka bir üye foruma ( o zaman da yazacaktım ama bir şeyler kendiliğinden değişir umudu ile yazmadım )


Bu mağlubiyetlere en cok MURAT ÖZYER karsıtları sevinmiştir Burak baska kim sevinirki

Yazıyor ve bu ileti forumda öylece duruyor. Mersin maçından önce Murat ÖZyer?in gitmesini isteyenlerden. maçın kaybetilmesini isteyenler olabilir ama bu istek onları bağlar. Bu istek bu haksız genellemeyi haklı çıkartmaz çıkartamaz.

Birisi çıkıp bütün sarışınlar hırsız dese sonra hırsızlık suçundan hüküm giymiş sarışınları örnek gösterip ama haklyım dese olur mu ?

Ben Murat Özyer?e karşıyım ama Khimik yenilgisine kahroldum üzüntüden maçı izleyemedim .Kimse kusura bakmasında takımın kalkıp Ukrayna ligi sondan üçüncüsünden fark yiyince sevinmek pek mümkün olmuyor .Bu genellemede iftira niteliği taşımaktadır iftira da forum kurallarına aykırıdır.


Ekleme : Bakın bir forum yöneticisi Volkan ÖZger'in yaptığı ''sataşmaya '' direk müdahil olmakta saniyeler içinde iletinin bir kısmı yok olmuş durumda.
ama ters görüşü savunanların forum kuralları açısından dikkate değer iletileri günlerdir yerinde durmakta.

Neyse sonuçta burası bir forum kimse üye olmak veya üye kolmak zorunda değil işimize gelirse durumu mevcut yapacak birşey yok malesef.
 
Volkan Ozger' Alıntı:
Düzeltme: Volkan hocayı eleştirme hakkın var ama başka üyelere sataşarak ortamı germe hakkın yok.

Onur Yavuz

Yönetimin forumda sataşmayı engelleme gerginlik çıkmamasına yönelik hassaiyetini anlıyorum . Bu hassasiyet ortada iken

PAnkart hazırlanmasına yönelik bir başlıkta şu iletinin anlamı nedir

Burak Barut' Alıntı:
Pankartlar Çok pahalı Özyer İstifa ;)

Burda şaka yollu gözükse dahi bir sataşma yok mudur. Gerginliğe yol açması mümkün değil midir ?

Hepsini geçtim söz konusu konu başlığının özü ile ne ilgisi vardır (yönetim bu konuda da çok hassas !!)

Bu sadece tek bir örnek. İki farklı görüşü paylaşan iki farklı forum üyesinin benzer nitelikteki davranışlarına karşı farklı tavırlar takınılmakta ne yazık ki
 
Neyse kendi adıma ben konuyu kapatıyorum forum yöneticisi sıfatıyla yapılan açıklama yeterlidir benim için...Hatanın anlanması,ve bundan dönmek için çaba sarfedilmesini olumlu bir hareket olarak düşünüp daha fazla tartışmanın yersiz olduğunu düşünüyorum...Bahsedilen çifte standarttan dönülüp tek sesliliğe karşı çok sesliliğin desteklenmesi dileğiyle,bunuda eklemek istedim...
 
Kutay Bey hassasiyetinizi anlıyorum, ilgili konu başlığını okuduğumda Ömer arkadaşımız gerekli açıklamayı yaptığı için konuyu uzatıp müdahil olmak istemedim.

Burak Barut´un iletisinin şaka yollu bir sataşma olduğunu siz de belirtmişiniz. Eğer o başlığa "takıma destek verecek bir pankart yerine Murat Özyer istifa pankartı yapılmalı" deseydi emin olun silinirdi.

Volkan´ı kullandığı ifadeler nedeniyle daha önce 2 kez uyardım. Buna rağmen yazmaya devam ediyorsa yapacak bir şey yok. Ayrıca Volkan´ın iletisine anında müdahale edemediğimden olsa gerek Şamil yanıt vermiş. Konunun uzamaması için Şamil´in iletisini sildim.

Şamil herkes birbirinin Galatasaraylılık anlayışını sorgulamaya kalkarsa işin içinden çıkamayız. Onun için bu konuda hassas olmaya özen gösteriyoruz ve sizlerden anlayış bekliyoruz.

Gelinen noktada ne yazık ki belirgin bir kutuplaşma var. Forum yönetimi ve üyelerinin %90´ı Özyer´in bırakmasının doğru olacağını düşünüyor ama yaşanan kutuplaşma işi farklı noktalara taşıdı.
İki taraf da biraz daha duyarlı olsa, eleştiriler teknik düzeyde yapılsa hem forum yönetimi hem de forum kullanıcıları rahat eder. Bu bağlamda tartışmanın son bulacağını umut ediyorum.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Kutay Bey hassasiyetinizi anlıyorum, ilgili konu başlığını okuduğumda Ömer arkadaşımız gerekli açıklamayı yaptığı için konuyu uzatıp müdahil olmak istemedim.

Burak Barut´un iletisinin şaka yollu bir sataşma olduğunu siz de belirtmişiniz. Eğer o başlığa "takıma destek verecek bir pankart yerine Murat Özyer istifa pankartı yapılmalı" deseydi emin olun silinirdi.

Volkan´ı kullandığı ifadeler nedeniyle daha önce 2 kez uyardım. Buna rağmen yazmaya devam ediyorsa yapacak bir şey yok. Ayrıca Volkan´ın iletisine anında müdahale edemediğimden olsa gerek Şamil yanıt vermiş. Konunun uzamaması için Şamil´in iletisini sildim.

Şamil herkes birbirinin Galatasaraylılık anlayışını sorgulamaya kalkarsa işin içinden çıkamayız. Onun için bu konuda hassas olmaya özen gösteriyoruz ve sizlerden anlayış bekliyoruz.

Gelinen noktada ne yazık ki belirgin bir kutuplaşma var. Forum yönetimi ve üyelerinin %90´ı Özyer´in bırakmasının doğru olacağını düşünüyor ama yaşanan kutuplaşma işi farklı noktalara taşıdı.
İki taraf da biraz daha duyarlı olsa, eleştiriler teknik düzeyde yapılsa hem forum yönetimi hem de forum kullanıcıları rahat eder. Bu bağlamda tartışmanın son bulacağını umut ediyorum.

Onur bey şaka yolluda olsa sataşma sataşmadır forumda sataşma şaka yollu olunca serbest mi oluyor. Umarım bu beyanınızı unutmazsınız. Bunun dışında konu başlığı Murat Özyer istifa değildi. Sizde biliyorsunuz ki böyle bir ifade konu başlığını pekala amacından saptırabilirdi .

Bunun dışında Khimik maçından sonra Murat ÖZyer'e karşı olanlar yenilgiye sevinmekle itham eden iletide öylece durmakta. Böyle haksız bir genelleme nasıl yapılabilir.Başka bir üye bazıları demiş bu anlaşılabilir belki ama ondan alıntı yapan üye çok daha genel bir ifade kullanmış. Türkçe'ye benden daha hakimsiniz sizde çok iyi biliyorsunuz bunu..

Bu arada bu tartışma nasıl başlamış bir bakın isterseniz önce bir forum üyesi bir ileti yazıyor (bu üyenin sistematik şekilde şaka ve gönderme silsilesinin yeni bir ürünü )

Burak Barut' Alıntı:
Kazanılan bir maç ve bu konu gene altta ;)
Çok şaşırtıcı değil mi ;)

Sizce bu iletinin nasıl bir amacı ve ne gibi sonuçları olabililir.Bir forum yöneticisi olarak sağduyu ile bir düşünün lütfen bu ileti ne anlama geliyor. Biraz önceki ki ??şaka yollu!!?? gönderme akabinde bu.İstenirse başka benzer iletiler de bulunabilir.

sonra o iletiye cevaplar geliyor sonra bir yönetici olaya ilginç bir üslupla müdahil oluyor ve geldiğimiz nokta bu.
 
Kutay abi bakın ben ne Onur abiyi nede Burak'ı savunuyorum ama sataşma var sataşma var Volkanın yazdıklarını okuyabildinizmi editlenmeden bilmiyorum ama direk kişiliğe çok ağır bir hakarettir, Onur Yavuz sadece iletisini sildi benim yetkim olsa forumdan atardım okadar net söylüyorum.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Kutay abi bakın ben ne Onur abiyi nede Burak'ı savunuyorum ama sataşma var sataşma var Volkanın yazdıklarını okuyabildinizmi editlenmeden bilmiyorum ama direk kişiliğe çok ağır bir hakarettir, Onur Yavuz sadece iletisini sildi benim yetkim olsa forumdan atardım okadar net söylüyorum.

Ben Volkan'ın iletisi silinmemeliydi demedim ki hiç . Sataşma da yok demedim.

Rİca ediyorum bak en başa bu seferki tartışma nasıl başlamış.
 
sevgili kerem secer, savunma avukati kismini coktan gecti, kendisini ne kadar sevdigimi de bilir, artik murat hoca uzerine hic bir tartismada goruslerini dile getirmemeli, ayni volkan ozgerin yapmamasi gerektigi gibi, cunku objektiflik artik bizden uzak bir koyde..

sevgili omer horzum daha tanisamadiklarimdan, bir ara hic yoktu onemli mevzularda, artik taraf olmus durumda yoneticilikte aranilan sartlardan, ancak istikrar da ayri bir onemli..

bir de kutay camci var, o da tanismadiklarimdan ancak daha hic bir tartismaya boyle dahil oldugunu gormedim, demek ki var bir gerekcesi..

ah be samil, keske sen de hakim olabilsen kendine ben gibi, ama biliyorum ki galatasaray askin dizginlenemeyecek kadar boyutsuz..

neydi konunun basligi, murat ozyer istifa, peki biz nerdeyiz, o onu demis, bu bunu, beyler guzel bir baslik var burda, hadi oyun bitti..

burak, volkan daha once de soyledim, ricam sukunetiniz..
kerem daha once soylemedim, ricam objektifligim..
omer daha once hic konusmadik, ricam istikrarin..

murat ozyer istifa!!

ama yeter;
 
Yok abi ben sizin tartışmanıza istinaden söylemedim zaten ben sadece Volkan'ın yazdıklarınını okuyamamanız ihtimali ile Burak'ın sataşması ile Volkan'ın sataşmasının çok farklı olduğunu söylemek istedim size.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst