Benim bu sezon bu forumda doğrudan Özyer?in istifasını isteyen sadece bir iletim vardır eğer yanlış hatılamıyorsam. Murat Özyer?in gitmesini istiyorum ama bunu çok sık dillendirme gereği duymuyorum. Aynı görüşü paylaşıpta bunu sıkca dillendirmek isteyenlerde saygı sınırları içersinde bu isteklerini yerine getirebilirler
Ben Özyer'in gitmesi isteğimden bağımsız olarak bu forumda Özyer'in gitmesini kararlılıkla isteyip sık sık belirten üyelerin ( ki ben bu kapsamda değilim Ali bozgeyik'i ve Volkan ÖZger'I buna örnek olarak verebilirim ) üzerine haksızca ve fazlaca gidildiğini düşünüyorum.
Eğer yaptığım savunma ise (ki bence değil sadece görüş bildirme idi ''ölümüne'' hiç değildi ) savunma nedenim benimde Özyer'in istifasını istemem değil (haklı bulun bulmayın ) bu kişilerin bir kısmının madur edildiğini düşünmemdi.
İstifa isteğini haksız bulmak mümkün ama sade taraftar olupta istifa isteyenlerin kendilerince takımın iyliğini istemek dışında nasıl bir amaçları olabilir ki..
Dahası yönetimin bu konuda ne kadar tarafsız hareket ettiği ile ilgili kuşkularım var ve gitgide de artmakta.Mesela bir üye düzenli olarak ilgisiz başlıklarda Murat ÖZyer'i istifaya devet edenlere göndermeler (aslında gönderme çok yumuşak bir ifade asıl yapılan başka birşey ama tartışma büyümesin diye yazmıyorum ) yapmakta ama ceza almayı geçtim o ilgisiz mesajlara dokunulmamakta
Başka bir üye foruma ( o zaman da yazacaktım ama bir şeyler kendiliğinden değişir umudu ile yazmadım )
Bu mağlubiyetlere en cok MURAT ÖZYER karsıtları sevinmiştir Burak baska kim sevinirki
Yazıyor ve bu ileti forumda öylece duruyor. Mersin maçından önce Murat ÖZyer?in gitmesini isteyenlerden. maçın kaybetilmesini isteyenler olabilir ama bu istek onları bağlar. Bu istek bu haksız genellemeyi haklı çıkartmaz çıkartamaz.
Birisi çıkıp bütün sarışınlar hırsız dese sonra hırsızlık suçundan hüküm giymiş sarışınları örnek gösterip ama haklyım dese olur mu ?
Ben Murat Özyer?e karşıyım ama Khimik yenilgisine kahroldum üzüntüden maçı izleyemedim .Kimse kusura bakmasında takımın kalkıp Ukrayna ligi sondan üçüncüsünden fark yiyince sevinmek pek mümkün olmuyor .Bu genellemede iftira niteliği taşımaktadır iftira da forum kurallarına aykırıdır.
Ekleme : Bakın bir forum yöneticisi Volkan ÖZger'in yaptığı ''sataşmaya '' direk müdahil olmakta saniyeler içinde iletinin bir kısmı yok olmuş durumda.
ama ters görüşü savunanların forum kuralları açısından dikkate değer iletileri günlerdir yerinde durmakta.
Neyse sonuçta burası bir forum kimse üye olmak veya üye kolmak zorunda değil işimize gelirse durumu mevcut yapacak birşey yok malesef.