Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat döndü kaçın!!
Çarşı pazar karışacak
Çok formdayım Eyüp!!! ne çarşı bırakırım, ne pazar ama birileri düğmeye bastı.Bakalım sonumuz hayrola.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Mithat döndü kaçın!!
Çarşı pazar karışacak
Volkan Ozger' Alıntı:Onur abi ozaman ilk önce yönetimde olan arkdaslar üyelerle dalga gecer assagılıyıcı sekılde konusmıcak tehtit etmıcek sonra aynı seyi üyelerdden bekliceksınız .Forumda helede ismini vermek istemıyorum o kişinın saka yapma lüksü bulunmuyor ,bize karsı!!! daha önce bir cok hakaret etmıs sımdıde saka imis gecelim karsınızda sizin cocuk yok nedemek istedıgını anlıcak kapasiteye vede zekaya sahibiz
İmam ossurursa cemaat......... yönetim tarafı ilk önce dogru bir sekılde foruma yazıcak kendi icinizde buraya ınsanları tahrık eden assalıyan kişiler var !!!
Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":2jfc4h0t] Onur abi ozaman ilk önce yönetimde olan arkdaslar üyelerle dalga gecer assagılıyıcı sekılde konusmıcak tehtit etmıcek sonra aynı seyi üyelerdden bekliceksınız .Forumda helede ismini vermek istemıyorum o kişinın saka yapma lüksü bulunmuyor ,bize karsı!!! daha önce bir cok hakaret etmıs sımdıde saka imis gecelim karsınızda sizin cocuk yok nedemek istedıgını anlıcak kapasiteye vede zekaya sahibiz
İmam ossurursa cemaat......... yönetim tarafı ilk önce dogru bir sekılde foruma yazıcak kendi icinizde buraya ınsanları tahrık eden assalıyan kişiler var !!!
Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":24lfysp9] Onur abi ozaman ilk önce yönetimde olan arkdaslar üyelerle dalga gecer assagılıyıcı sekılde konusmıcak tehtit etmıcek sonra aynı seyi üyelerdden bekliceksınız .Forumda helede ismini vermek istemıyorum o kişinın saka yapma lüksü bulunmuyor ,bize karsı!!! daha önce bir cok hakaret etmıs sımdıde saka imis gecelim karsınızda sizin cocuk yok nedemek istedıgını anlıcak kapasiteye vede zekaya sahibiz
Onur Yavuz' Alıntı:Uyarımdan sonra yazanlara, konu başlığını okumasını tavsiye ediyorum. Yönetime yönelik eleştirileri ilgili bölüme yapabilirsiniz.
Onur Yavuz' Alıntı:İlk sezonunda play out oynayan takımı ilk 4´e sokup yarı final oynattı.
İkinci sezonunda yıllar sonra katıldığımız Avrupa Kupası´nda yine ilk 4´e soktu takımı.
Eline verilen bütçeyi aşmayarak maddi anlamda şube istikrarı yakaladı ve oyuncular paramız ödenmiyor vs diye kazan kaldıramaz hale geldi.
Bu sezon ise kaybedilmiş bir şey yok.
Adamı zorla dinden çıkarırsınız Volkan. Başlık sizindir, kurallar çerçevesinde dilediğiniz gibi yazabilirsiniz.
Onur Yavuz' Alıntı:İ
Dediğin herşey doğru ama bizi bunlar kesmez abi . Bize şampiyonluk yaraşır .Onur Yavuz' Alıntı:İlk sezonunda play out oynayan takımı ilk 4´e sokup yarı final oynattı.
İkinci sezonunda yıllar sonra katıldığımız Avrupa Kupası´nda yine ilk 4´e soktu takımı.
Eline verilen bütçeyi aşmayarak maddi anlamda şube istikrarı yakaladı ve oyuncular paramız ödenmiyor vs diye kazan kaldıramaz hale geldi.
Adamı zorla dinden çıkarırsınız Volkan. Başlık sizindir, kurallar çerçevesinde dilediğiniz gibi yazabilirsiniz.
Onur Yavuz' Alıntı:İlk sezonunda play out oynayan takımı ilk 4´e sokup yarı final oynattı.
Mithat Duran' Alıntı:Hala anlamadınız Onur bey bu sezonda tren kaçıyor!! hatılayın geçen sene ligin ilk yarısını kaçıncı bitirdik sonu ne oldu. Son 3 senedir harcanan paranın karşılığı sizin yazdıklarınızsa gerçekten yazık çok yazık. Bu sene sonu yaşanacaklardan sonra bu forumda nasıl yazacaksınız.Oda merak konusu!!!
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Mithat Duran":22xxgfgg]Hala anlamadınız Onur bey bu sezonda tren kaçıyor!! hatılayın geçen sene ligin ilk yarısını kaçıncı bitirdik sonu ne oldu. Son 3 senedir harcanan paranın karşılığı sizin yazdıklarınızsa gerçekten yazık çok yazık. Bu sene sonu yaşanacaklardan sonra bu forumda nasıl yazacaksınız.Oda merak konusu!!!