Murat Özyer İstifa (Kovulmadan İstifa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Yok abi ben sizin tartışmanıza istinaden söylemedim zaten ben sadece Volkan'ın yazdıklarınını okuyamamanız ihtimali ile Burak'ın sataşması ile Volkan'ın sataşmasının çok farklı olduğunu söylemek istedim size.

Kabul nicelik ağırlık farkı var ama sen de Burak'ın iletisi için sataşma ifadesini uygun gördün bak . Onur beyde şaka yollu da olsa sataşma ifadesini kulllandı ve münferit bir ileti değil bu başka örnekleri de var .

Bu durumda ikisine de yaptırım uygulanmalı öyle ise diyorum .

Ekleme: Konu başlığından çok uzaklaşıldı bu sonuçtaki kendi sorumluluğum için tüm forum üyelerinden özür dilerim .
 
Savaş Bey´in tarafsız iletisinin dikkatle okunmasını umut ediyorum.

Forumda iç huzuru sağlayabilmek için bundan sonra sataşma içerikli iletilerde uyarı yapılmaksızın cezai yaptırım uygulanacağını bildireyim.
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3dfgk9kr]Bu topicten uzak durunca huzur doluyor insan :)

Ah be Eyüp Abi. :)[/quote:3dfgk9kr]Resmen birbirimize giriyoruz bu topic'te, bende çareyi hiç girmemekte buldum :)

Hepimiz kardeşiz :)
 
Kardeşiz,renktaşız tabii ki ama işte iki farklı düşünceden birisi konuya tamamı ile hakim olmaya çalışınca bazen tatlı,bazen de tatsız tartışmalar ortaya çıkıyor.
Ben kendi adıma daha önceden aldığım kararı uyguluyorum.
Bu konuya okumak için giriyorum ama yazmak için kendime 1 defalık sınır koydum.Hergün gelip Murat Hocayı ne tartışarak ne de detaylı sebepleri belirterek istifaya çağırıyorum.''Özyer İstifa'' yazıyorum olay bitiyor. :)
Çünkü ben kimseye istifa sebeplerini anlatmak zorunda değilim.Kendi fikirlerimce zaten bu istifa kelimesi düşüncelerime sadece başlık oluyor.
Ha şunu söyledim istifa etmesini gerektiren sebepleri anlatmak zorunda değilim dedim çünkü tüm gerçekler ortada.Maalesef...
Ama biz yine de bu zorlu viraj boyunca herzaman olduğu gibi takımımızı destekleriz ve Murat Hoca dahil herkesin başarısını isteriz.
 
Bu topicten uzak durunca huzur doluyor insan :)[/quote]

Ah be Eyüp Abi. :)[/quote]Resmen birbirimize giriyoruz bu topic'te, bende çareyi hiç girmemekte buldum :)

Hepimiz kardeşiz :)[/quote]
Eyüp abi , Allahtan girmemişsin. :)
 
Burak,karşıt düşünceliler hakkında bir ithamda bulunuyor,doğaldır ki cevap geliyor;
Şamil,karşıt düşünceliler hakkında başka bir ithamda bulunuyor,yine doğal olarak cevap veriliyor;
Kerem,bazılarımıza göre başka bir ithamda(bana göre ise itirafta) bulunuyor;yine doğal olarak cevap geliyor.
Böylece konu her zamanki gibi çarptırılıp başka taraflara çekilmiş oluyor.Evet ben(ya da bizler) itiraf ediyorum(z):
Burak'ın dediği gibi tabelacıyım,çünkü Zagrap'i yendiğimiz için İMPARATOR ÖZYER diyorum,hafta sonu Oyak'a yenilirsek İSTİFA ÖZYER diyeceğim.
Şamil'in dediği gibi hainim,çünkü Galatasaray'ın bütün maçlarını kaybedip küme düşmesini dahi istiyorum.Hatta Galtasaray ön adının kaldırılmasını istiyorum,artık sadece kafe kravn olalım diyorum.
Kerem'in sözleri ise bence itiraf çünkü;onlar niçin söylendiğine bakmayıp istifa diyenlere ''saldırdıkları'' için birbirimizi ''ölümüne'' savunmamız gerekiyor.
Sanırım bizler için söylemek istedikleriniz bunlar.Ben sizleri yormayayım.Her şey aynen söylediğiniz gibi.
Belki bizler bunları sizlerin yerine söylersek,sizlerde bu tip saldırılardan vazgeçip Murat Özyer'i tartışmaya(asıl konumuzu) başlarsınız.
 
Normalde bu konuya konunun çarptırılmaması adına yazmayacaktım ama ismim geçtiği için cevap hakkımı kullanmak istiyorum.
Bakın şunun altını bir daha çizmek istiyorum bence Murat hoca bırakmalı takımda bir kan değişikliği şart oldu, neyse ben senin için birşey demedim Serkan ama üstüne alınıyosanda benim yapacağım bir şey yok. Ben ısrarla tekrarlıyorum Murat Özyer düşmanlığından dolayı klavye başında mağubiyet bekleyip bu mağlubiyetlerden haz duyan insanlar var ha hain diyebilirmiyiz ben diyemem kendince takımın yararını istiyordur. Benim lafım senede 3 maça gelip ondan sonra her yerdeyiz edebiyatı yapanlara benim lafım takım için olumlu tek bir katkıda bulunmayıp yenilince hemen foruma hücüm edenlere benim lafım bu armanın amatör branşları için oradan oraya koşturanların inceden onuruna şerefine laf edenlere, onun dışında alınmak isteyenlere yapacağım birşey yok.

Serkan verdiğim sözden dolayı bu konunun uzamaması amacından sapmaması adına buraya birşey yazmayı düşünmüyorum. Beni anlayan anlıyor bilen biliiyor kardeşim eğer senlede anlaşamadığımız bir durum var ise özelden baana istediğini sorabilirsin bu konu altında bu tartışma daha fazla uzamasın lütfen.
 
Murat hoca gitsin diyen arkadaşlara saygı duyuyorum, onlarda farklı görüşlere saygı duyarlarsa ortada sorun kalmaz.

Malesef 2 tarafta eline fırsat geçince laf sokuyor, o zaman işin içinden çıkmak zorlaşıyor!

Çok sevdiğim bir söz vardır, 'Teori ile pratik arasındaki açı çok olmamalı' diye, bu sözü çok severim!

Murat hoca'yı eleştiriyor bazı dostlar ama bunun dışında taraftar olmanın getirdiği bazı yükümlülükler göz ardı ediliyor!

İsim vermeden devam edeceğim!

örnek:Kötü bir yenilgiden sonra bir arkadaşımız milyonlarca GS li adına deklarasyon yayınlıyor, ultimatom veriyor, ama henüz ben o arkadaşı salonda göremedim???

Şunun altını çiziyorum, eleştriye hele düzeyli eleştiriye saygı duyuyorum vede bunu yapan arkadaşları benim kadar GS li görüyorum, ama bazıları varki resmen işi hakarete vardırıyor!

Yine isim vermeden 1-2 örnek vereyim!

Ö1-Banvit bize kötü vurur(banvit'i ezdik o maçta)

Ö2-Karaktersiz hoca gitmiyor hala(bu cümle eleştirimi şimdi?)

Ö3-Kucağına oturduk sponsorun(Kucağa oturmak, kucağa çekmek ekşi sözlükte araştırın, ne anlatıyor bize?, insan tuttuğu takıma bu deyimi kullanırmı?)

Birde sürekli kötümserlik ekenler var!

Onların klavyesinden okuyunca sanki semt takımıyız, bunlarda hoş değil, sürekli takımla, yönetimle, taraftarla alay etmeler vs.....

Buna örnek vermeyeceğim, daha fazla girmeyeyim topiğin havasına, bu topic insanı yutar, lanetli bu topic lanetli :) :) :)
 
küfür etmediği sürece insanlar kendilerini ifade etmekte değişik yollar seçebilirler,bazı insanlar sarkastik cümlelerle kendini iafe eder bazısı daha şiirsel,ama burada sorun herkes birbirini çok ciddiye alıyor demek istediğim bundan sonra yazıcaklarımı kimse üstüne alınmasın birisi "özyer istifa et" yazınca diğer bi vatandaş sanki bunu söyleyen kişi yapmaya zerre kadar gücü varmış gibi "heeeyt sen kim oluyorsun diyor"
diğer taraftan birisi yazıyor murat hoca kalmalı 3 sene daha, diğer taraftan hakarete varan eleştiriler! Arkadaşlar hepimiz genciz kanlarımız fıkır fkır ama inanın bi basketbol takımı için önce insan olduğumuzu unutmayalım ve lütfen karşımızdakini ciddiye almayalım,o da fikrini söylüyor ,sende, ikinizde galatasaray lısınız ötesimi var!
Ne galatasaray ne murat özyer burda iki aklı başında insanın birbirine hakaretler etmesini gerektirmez1
önce soğuk kanlı olmalıyız,burda son saniyede top verilecek hiç kimse göremiyorum :=)
 
Özyer istifa derken haksızlık yaptığınızı düşünmüyormusunuz...
kıstasınız ne anlamış değilim sportif başarı ise 3 senedir hep devam eden vede yukarı doğru devam eden başarı çizgimiz var ligdeki sıralamadan başlayıp avrupada başarıyla devam eden. başarı yok diyenleri kötü niyetli olarak yada önyargılı baktıklarını düşünüyorum..

ikinci olarak bütçelere göre başarı durumumuzu sorgularsak bizim bütçemiz 3 yıldır ne telekomdan, ne efesten, nede ülker fenerden fazlaydı. bütçeye göre bizden daha çok çok paralar harcayan beşiktaş vede telekoma göre daha başarılı olduğumuzu düşünüyorum...

birde şu açıdan bakmaktada fayda var Aydın örs ile başlayıp, ülker birleşmesi ile devam eden iyi bir yapılanmaya sahip ülker fenerbahçe, uzun yıllardır hem alt yapı yatırımları hemde üst yapı (nakit girdisi) olarak hazır efes pilsen ile yarışıyoruz ve biz hocanın eline kadro olarak ne koyabiliyoruz. ülkerin elinde semih erden, oğuz savaş, ömer aşık, gibi genç vede mirsat gibi tecrübeli uzunu var şimdi enes kanteri geliyor... efes barış hersek, bora hunpacun, kaya ve kerem gibi uzunları var siz hoca olsanız bir iki senede bu kadroları alt edebilmek için ne yapabilirsiniz siz oyuncu bazında fikir bazında ortaya koyunda bizde bilelim bizde özyer istifa diyelim...

özyerin görev yaptığı üç senede öyle büyük paralar harcanmadı ilk yıl krizin etkisi ülkerden gelen para futbol takımına gitti. 2. yıl biraz daha fazla bir sponsorluk antlaşması ve daha büyük başarı. 3 . yıldayız bu sene için ise rakiplerimiz kadar olmasada belirli bir bütçeye sahip olabildik.. bu sene başındada yönetici koç sıkıntısı çektik...

Tek isteğimiz takımımızın başarısı isimler önemli değil özyer ne tanıdığım nede başka bir gebeliğim var. ama başarıyı istiyorsak önce şapkamızı önümüze koyup düşünerek haraket edelim proplem özyerdemi başkamı önce ona karar verelim.. bu rakipleri nasıl ekarte edebiliriz...bizim bir planımız varmı onu sorgulayalım bence ...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Murat hoca gitsin diyen arkadaşlara saygı duyuyorum, onlarda farklı görüşlere saygı duyarlarsa ortada sorun kalmaz.

Malesef 2 tarafta eline fırsat geçince laf sokuyor, o zaman işin içinden çıkmak zorlaşıyor!

Çok sevdiğim bir söz vardır, 'Teori ile pratik arasındaki açı çok olmamalı' diye, bu sözü çok severim!

Murat hoca'yı eleştiriyor bazı dostlar ama bunun dışında taraftar olmanın getirdiği bazı yükümlülükler göz ardı ediliyor!

İsim vermeden devam edeceğim!

örnek:Kötü bir yenilgiden sonra bir arkadaşımız milyonlarca GS li adına deklarasyon yayınlıyor, ultimatom veriyor, ama henüz ben o arkadaşı salonda göremedim???

Şunun altını çiziyorum, eleştriye hele düzeyli eleştiriye saygı duyuyorum vede bunu yapan arkadaşları benim kadar GS li görüyorum, ama bazıları varki resmen işi hakarete vardırıyor!

Yine isim vermeden 1-2 örnek vereyim!

Ö1-Banvit bize kötü vurur(banvit'i ezdik o maçta)

Ö2-Karaktersiz hoca gitmiyor hala(bu cümle eleştirimi şimdi?)

Ö3-Kucağına oturduk sponsorun(Kucağa oturmak, kucağa çekmek ekşi sözlükte araştırın, ne anlatıyor bize?, insan tuttuğu takıma bu deyimi kullanırmı?)

Birde sürekli kötümserlik ekenler var!

Onların klavyesinden okuyunca sanki semt takımıyız, bunlarda hoş değil, sürekli takımla, yönetimle, taraftarla alay etmeler vs.....

Buna örnek vermeyeceğim, daha fazla girmeyeyim topiğin havasına, bu topic insanı yutar, lanetli bu topic lanetli :) :) :)


Üstüme alındığımdan değil,çünkü verdiğiniz örneklerin hiçbiri bana uymuyor,ancak iki tarafta suçlu deyipte sadece istifa isteyen kişilerden olumsuz örnekler vermeniz aslında dün tartışılan bir çok konunun özeti gibi olmuş...Belki kötü niyeli olmayabilirsiniz ancak forumda görüşlerine değer verilen bir kişi olarak böyle tek taraflı bir örneklendirme pek şık olmamış...Biraz daha objektif olabilirsek Murat Özyer'i savunan kişilerce oldukca bel altı vuruşlar yapıldığı görülecektir...Gerçi mesajınızın başında bunu gördüğünüzü söylemişsiniz ancak altta bu konuda hiçbir örneklendirmeye gitmemişsiniz,biraz düşündürücü geldi o açıdan...Eklemekte yarar var yeni bir tartışma açmak amacında değilim ancak buna biraz dikkat edilmesi gerekitiğini düşündüğümden bu mesajı yazmak istedim...Yoksa burda tekrar tekrar aynı şeyleri tartışmak istemiyorum...
 
Ali bey selam!

Verdiğim örneklerdeki kişilerden hiç biri siz değilsiniz, önce bunu belirteyim!

Eleştrinizde haklısınız, bunu söyleyeyim ama kötü bir niyetle veya bir manüple etme isteği ile yapmadım bunu.

Yazımın başında her 2 tarafında birbirini iğnelediğini söylemiştim, yazımın sonunda ise vereceğim örnekler aslında sizin belirttiğiniz kesimden arkadaşlardı, bu konuda yazacaklarım başka yere çekilebilirdi!


Fakat şunu net söyleyeyim!

İçinde küfür olmayan hakaret olmayan hiç bir yazı silinmemeli veya hiç bir topic kilitlenmemeli, bunu dersem ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız umarım!!

Kısaca herkesin özgürce seviyeli bir şekilde yazdığı demokratik bir forum istiyorum, bu konuda netim, bu bağlamda eleştirel yaklaşan arkadaşlarımında hakkının korunması gerektiğine inanıyorum!

Eleştriniz için teşekkürler.
 
Volkan Ozger' Alıntı:
Taktık bilmez, oyuncu secımı bilmez, amacı yoktur , Murat Özyer´in.

Galatasaray ruhsuz oynamıs, paraları bosa gitmis, seneler bosa gidiyor, süpürülüyorsun ne olacak...

Düzeltme: Volkan hocayı eleştirme hakkın var ama başka üyelere sataşarak ortamı germe hakkın yok.

Onur Yavuz

Onur abi ozaman ilk önce yönetimde olan arkdaslar üyelerle dalga gecer assagılıyıcı sekılde konusmıcak tehtit etmıcek sonra aynı seyi üyelerdden bekliceksınız .Forumda helede ismini vermek istemıyorum o kişinın saka yapma lüksü bulunmuyor ,bize karsı!!! daha önce bir cok hakaret etmıs sımdıde saka imis gecelim karsınızda sizin cocuk yok nedemek istedıgını anlıcak kapasiteye vede zekaya sahibiz :)

İmam ossurursa cemaat......... yönetim tarafı ilk önce dogru bir sekılde foruma yazıcak kendi icinizde buraya ınsanları tahrık eden assalıyan kişiler var !!!
 
Herkes bu konu hakkında ! bir fikre sahip.Önemli olan sabit bir fikre takılı kalmamak,rahmetli dedem bir cümle söylerdi.Bunu sizede söyleyeyim torunum derdi.Bu dünyada iki çeşit insan fikir değiştirmez,bunlardan bir tanesi ölüler,ikincisi ise cahiller!!!! takım maç kazanıyor forumda hemen şampiyonluk türküleri.maç kaybediyor istifa naraları.Asıl sıkıntı iki taraf arasında tartışmalar ciddi sorunlar doğmasına sebeb oluyor.

Hocanın gideceği yok!! yönetimin yollayacağı yok!!! B planı yok daha doğrusu sezon başından beri bir planları yok.

2010 yılının mart ayına kadar bu böyle sürüp gidecek.Kahrolan taraftar,üzülen taraftar,galyana gelip en yakın arkadaşıyla kavga etme noktasına gelen yine taraftar.

Parayıda,şöhretide yaşayan başkaları!!!

Bu arada yeri burası değil ama istifa edip sonra geri dönen bayan takım menejeri sn. Mihriban OĞUZ'a bu kadar emek harcamak için çok zaman harcadınız.İstifa ederek bunların yok olmasını sağlamayın.

Bir not:Burak kardeşime sana kızgınlığımı sert bir şekilde gösterdim.Bunun farkındayım yalnız senda bazen sınırları çok zorluyorsun.

Geri döndüm reiting tavan yapmalı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst