Murat hoca gitsin diyen arkadaşlara saygı duyuyorum, onlarda farklı görüşlere saygı duyarlarsa ortada sorun kalmaz.
Malesef 2 tarafta eline fırsat geçince laf sokuyor, o zaman işin içinden çıkmak zorlaşıyor!
Çok sevdiğim bir söz vardır, 'Teori ile pratik arasındaki açı çok olmamalı' diye, bu sözü çok severim!
Murat hoca'yı eleştiriyor bazı dostlar ama bunun dışında taraftar olmanın getirdiği bazı yükümlülükler göz ardı ediliyor!
İsim vermeden devam edeceğim!
örnek:Kötü bir yenilgiden sonra bir arkadaşımız milyonlarca GS li adına deklarasyon yayınlıyor, ultimatom veriyor, ama henüz ben o arkadaşı salonda göremedim???
Şunun altını çiziyorum, eleştriye hele düzeyli eleştiriye saygı duyuyorum vede bunu yapan arkadaşları benim kadar GS li görüyorum, ama bazıları varki resmen işi hakarete vardırıyor!
Yine isim vermeden 1-2 örnek vereyim!
Ö1-Banvit bize kötü vurur(banvit'i ezdik o maçta)
Ö2-Karaktersiz hoca gitmiyor hala(bu cümle eleştirimi şimdi?)
Ö3-Kucağına oturduk sponsorun(Kucağa oturmak, kucağa çekmek ekşi sözlükte araştırın, ne anlatıyor bize?, insan tuttuğu takıma bu deyimi kullanırmı?)
Birde sürekli kötümserlik ekenler var!
Onların klavyesinden okuyunca sanki semt takımıyız, bunlarda hoş değil, sürekli takımla, yönetimle, taraftarla alay etmeler vs.....
Buna örnek vermeyeceğim, daha fazla girmeyeyim topiğin havasına, bu topic insanı yutar, lanetli bu topic lanetli