N
Necati
Misafir
Alperen,skor berabereyken son 4dk. içeri kaç top indirdik,kaç penetre yaptık,kaç üçlük attık?
Necati BAŞARAN' Alıntı:Alperen,skor berabereyken son 4dk. içeri kaç top indirdik,kaç penetre yaptık,kaç üçlük attık?
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Necati BAŞARAN":2mj1srct]Alperen,skor berabereyken son 4dk. içeri kaç top indirdik,kaç penetre yaptık,kaç üçlük attık?
Alperen Kaplan' Alıntı:Efes fark yaptı maç sonunda...
Kutay Bey telefona gelen bir mesaj üzerine foruma girdim ve hoş olmayan ifadelerle dolu birçok iletiyi okumak ve silmek zorunda kaldım. O ruh haliyle hata yapmışım. Dikkatli davranarak beni uyardığınız için teşekkür ederim.Kutay Çamcı' Alıntı:Onur bey Murat Özyer'in istifası konusu en önemli hassasiyetlerinizi unutturdu anlaşılan .
Türkçe konusunda bu kadar hassas birinin yukarındaki cümlesi çok dikkat çekiyor .
Ne ise insanlık hali diyelim ve
Murat Özyer'i istifaya davet etmeye kaldığımız yerden devam edelim .
Onur Yavuz' Alıntı:Kutay Bey üzerinize almanız gereken bir eleştiri yoktu çünkü "tahrik edip ceza aldırmaya çalışmak" ifadesini kullandım, sizin tahrik ettiğinizi görmedim.
Adını anımsayamadığım bir üye yazmıştı "neden hep Kerem Abi´ye yükleniyorsunuz" diye. Sonuçta Kerem de insan. Sezon başında transfer haberlerini ilk kez forumdan öğrenen üyeler haberin kaynağı Kerem´e müteşekkirdi, altı ayda ne değişti? Yakında birileri Murat Özyer Kerem Seçer´in desteğine güvenerek istifa etmiyor derse şaşırmam.
Ayrıca Kerem Seçer iğneyi kendisine o kadar acımasızca batırıyor ki bizim canımızı da yakıyor.
"Murat Özyer´i istifaya davet etmeye devam edelim."
Ömer Horzum' Alıntı:Ben şunu anlamıyorum. Şurada 5 sayfa yazı olsa, ama detaylı olarak Özyer'in coaching hatalarından bahsetse, belgeler ve kanıtlar ile Özyer'in yetersizlikleri sunulsa mı daha etkili olur ve dikkat çekeriz (böylece etki ederiz yönetimin alacağı kararlarda), yoksa 45 sayfa boyunca 4 mesaj istifa arada 1 mesaj istifa etmesin mesajları ile mi daha çok etkileriz. Üstelik yazanlar da aynı kişiler. Şimdi siz yönetim olsanız ve karşınızda böyle bir web sitesi olsa, bu tür bi başlığı kaale alır mısınız? İki üç tane adam kendilerini haklı çıkartmak için sürekli kavga edip duruyorlar, bunları mı ciddiye alacağız demez misiniz?
*Galatasaray'da herhangi bir mevkide, görevde görev almış, görev almakta ve görev alacak kişiler hakkında bir yorum yaparken saygı kuralları çerçevesinde yazmak zorundasınız!
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Ömer Horzum":1gptao2g]Ben şunu anlamıyorum. Şurada 5 sayfa yazı olsa, ama detaylı olarak Özyer'in coaching hatalarından bahsetse, belgeler ve kanıtlar ile Özyer'in yetersizlikleri sunulsa mı daha etkili olur ve dikkat çekeriz (böylece etki ederiz yönetimin alacağı kararlarda), yoksa 45 sayfa boyunca 4 mesaj istifa arada 1 mesaj istifa etmesin mesajları ile mi daha çok etkileriz. Üstelik yazanlar da aynı kişiler. Şimdi siz yönetim olsanız ve karşınızda böyle bir web sitesi olsa, bu tür bi başlığı kaale alır mısınız? İki üç tane adam kendilerini haklı çıkartmak için sürekli kavga edip duruyorlar, bunları mı ciddiye alacağız demez misiniz?