Murat Özyer ve G.Saray ilişkisi artık dikiş tutmamamktadır.Sn.Özyer daha tatsız olaylar yaşanmadan lütfen görevi bırakın.Bu saatten sonra alınacak galibiyetlerinde fazla anlamı yoktur.Sedece Play Off'lara kadar size zaman kazandırır.
Erdal Icelli' Alıntı:Burdaki bazı arkadasların Murat Özyere tutumu bizi daha cok baglıyor cünkü biz hesabı sadece 1 kişiye kesmiyoruz hersey iyi giderken bile ortaya atmıyoruz insanların kişiliklerini hala anlamıs degilim bu kin bu nefreti ?
Erdal Icelli' Alıntı:Valla Tugay bu siteye üye oldugumdan beri sizin İstifa et Özyer yazılarınızı okuyorum yetmez mi ?
Özyer istifa etse herseyin yoluna girecegini mi düşünüyorsun
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Erdal Icelli":3sd577f2]Valla Tugay bu siteye üye oldugumdan beri sizin İstifa et Özyer yazılarınızı okuyorum yetmez mi ?
Özyer istifa etse herseyin yoluna girecegini mi düşünüyorsun
Onur Yavuz' Alıntı:Murat Özyer´i istifa etmeye kaldığımız yerden devam edelim...
Tugay Aktepe' Alıntı:Murat Hoca'yı savunanları göremiyorum nedense...
Alperen Kaplan' Alıntı:Hocam sizi çok seviyorum,belki tekim ama sizi çok seviyorum.
Tugay Aktepe' Alıntı:Anlatın bakalım bize Beşiktaş maçındaki taktiklerini,set oyunlarını,savunma biçimlerini...
Bizler de bilelim değil mi ?
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":10bhjk9y]Hocam sizi çok seviyorum,belki tekim ama sizi çok seviyorum.
Alperen Kaplan' Alıntı:Hastahanedeydim çok hasta olduğum için seyredemedim maçı...
Burak Barut' Alıntı:Ben anlatacam sana gel msn gel