Ne sampiyonluk hayali? Afedersiniz ama bide sampiyonluk hayalimi kuruyosunuz su ligde?
Su telekom-fb serisini seyrettikten sonra bu ligde bize sampiyonluk sansi verilirmi sizce?
Yada bu federasyon pardon fenerasyonla!! bizim herhangi bi sansimiz oldugunu dusunuyomusunuz?
Butcenin azalacagi soleniyo, eee normaldir 2 senedir har vurup harman savrulursa olucagi buydu..
Gecen seneden bahsediliyo 4. luk basariymis filan falan..Yahu butce kismis karsiyaka, bjk, banvit bize 4. lugu altin tepside sundular biz onu bile guc bela yakaladik..1-2-3. siralari alan ekiplerle oynadigimiz 6 macin hepsini farkli skorlarla, ezilerek kaybettik!! Ben ne yapiym ligin dibindeki takimlari orak gibi bicip bi sonraki hafta gidip ezeli rakibinden tarihi fark yiyen takimi..Bu butceler bole bi takim kurulsun diemi verildi Murat hocanin eline!! Burda bazi arkadaslar Murat hocaya toz kondurmamak icin yirtiniyo resmen..Murat hoca diilmiydi gecen sene transferleri yapan? O diilmiydi antremanda begendik aldik dedigi adami sonrada yollayan? Yine kendisi diilmiydi bu takimi onumuzdeki 2 seneyi planlayarak kurduk diyip bu sezon basi nerdeyse butun takimi yenileyen? Bu butcelerle, bu kadar hatayla daha nasil diebiliyosunuzki Murat Ozyer kalsin yada Murat Ozyer basarilidir diye..Lutfen arkadaslar yani..
Benim Murat Hocanin Galatasarayliligina diecegim bi laf yok, Beyefendiliginede bisi diyemem ama bunlar karin doyurmuyo..Bir arkadasimizin dedigi gibi cakil tasi diil bu paralar, bakin butce azalcak deniliyo..Umuyorumki gene play-out oynadigimiz gunlere geri donulmez..Bu takim senlerce Turkiyede basketbolun Lokomotifi olmustur, bunlari yasamayi haketmiyo..
Erman hocanin gelmesini 2 senedir istiyorum cunku zamaninda ne kadrolarla ne butcelerle neler yaptigini cok ii hatirliyorum Galatasarayimizda..Avrupada gittigi takimlardada kendini fazlasiyla kanitlamistir ancak sube icinde donen dolaplar sonunda vede tabiki ulkerin dayatmalariyla bu takimin basina GELMESi ENGELLENDi!! Sonrasinda senelerce bu subeye emek vermis GERCEK GALATASARAYLILAR bu subeden uzaklastirildilar ve Murat hocayla beraber butun ulkerde issiz kalmis kim varsa ulker tarafindan bize yamandi..Kimse bunlardan bahsetmiyo, herkes tutturmus Murat hoca kalsin, Murat hocaya nie karsiniz vs vs.. Murat Hocaya buyuk bir sans verilmistir ve Murat hoca sansi ii kullanamamistir, bircok taraftari tatmin edememistir..Bu bu kadar net arkadaslar.