Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güray Güven' Alıntı:
Kesinlikle KALMALI . o kadar antrenör adı vermişsiniz MURAT ÖZYER e sallamışsınız . hiç düşündünüz mü o adı geçen antrenörler GALATASARAY ruhu taşır mı?? aydın örs kim miş?? dünyanın kupasını alsa o bir Fenerbahçe'li. bu kadroyla bu ekonomik yapıyla daha iyisini kim yapabilir?? telekom a elendi diye takım hemen anket yapılmış. neden bütün zorluklara rağmen ULEB CUP ' ta 4. olmuş bi takımın antrenörü için anket yapılır anlamadım. GELEN GİDENİ ARATIR . helede giden MURAT ÖZYER ise. bırakında anketleri. gidip basketbol formaları alın klavyede sallamayın üstünüze duşeni yapın ondan sonra sıra ankete gelir.
Biz kaç kişiyiz? :)
 
İşin ilginç yanı klübümüzden bu haberle ilgili hala bi yalanlama yayınlanmadı.Eğer yalan bi haber olsaydı ve ilgimiz olmasaydı kesin bi yalanlama yapılırdı ki yeni yönetim bu konuda çok duyarlı,ben yeni hocaya kesin gözüyle bakıyorum çünkü en son iki gün önce Murat Hocayı tv de çok üzgün ve bu işi bitirmiş görünüyodu umarım en kısa sürede yeni hocamız gelir ve yeni sezona bi an önce hazırlanmaya başlarız...
 
Arkadaslar bence artık susmak en iyisi degilmi hepimiz bu yazılanları 100 kere yazdık kalsın diyenlerde gitsinler diyende artık hep aynı seyleri yazıyo bekleyelim görelim tartısılıcak konu yorum kalmadı bu konu üzerine sanırım emir kardesimizde özür dilemek zorunda degil nasılkı sene ortasında karsıyakayı suns spurs benzetıler alayacı tavırla emirde öle bir tavırla yazmıs !!!
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Bende yeni duydum,eger dogruysa,mukemmel bir olay!!! Murat Ozyer'de Erdemirspor ile anlasır tahminim :p
Volkan, bu ifadede alaycı bir tavır vs yok demek aşırı iyi niyet olur, hele bunu yazan kişi Emir Kalyoncu ise.

Kimse Murat Özyer´i sevmek zorunda değil, verdiği kararları da günün koşullarında eleştirmek herkesin en doğal hakkı. Ancak benim veya bir başkasının bir üyeyi, kulüp çalışanını ya da kulüp yöneticisini küçük düşürücü ifadeler kullanma hakkı yok.

Kimseyi sevmek zorunda değiliz ancak herkese saygı duymak zorundayız.

Not: Emir Kalyoncu olayı kapanmıştır, düşüncelerinizi özel mesaj ile paylaşabilirsiniz.
 
Valla bence Emir'in üzerine fazla gidildi. Ben uzun zamandır bu forumu takip eden biri olarak gerçekten forumda en ufak bir tartışma çıksın birileri devamlı saldırıya geçiyor bunu hiç anlamış değilim. Diğer taraftar forumlarını da takip ediyorum ancak onlarda hiç böyle şeyler görmüyorum nedense... Bir Galatasaraylı olarak ben bu durumdan çok rahatsızım lütfen biraz daha ciddiyet arkadaşlar bu tarz olayların bu kadar üstüne düşmeyelim...

Saygılar;
 
uzun zamandır forumu takip ediyodum
emir kalyoncu atılınca üye olıyım dedim
attıgım 4 mesajın 2sinde emir kalyoncuyu savunup 1inde murat özyerle bu sene rezil olduk demişsin.

pek bi inandırıcısın bence bora yüksel..
 
Galatasaraylı olan ve galatasaraylılık ruhu taşıyan murat özyer bunları haketmiyor.Bu tavırlar kimseye birşey kazandırmaz neyse yönetim ne zaman oturup konuşacak murat hocayla kesin bir tarihi varmı bunun?
 
Herşey bir yana bu sene bütçenin 2.5-3 milyon dolar olacağı söyleniyor. Yok artık geçen seneki gibi 7 milyon dolarlar falan.. Ergin ATAMAN ın Efes'i tercih etme sebebide bu bence.. Bütçe ve hedefler... Ama busene Murat ÖZYER kalsada başka biri olsada işler çok daha zor olacak gözüküyor... Şampiyonluk rüyalarımız başka baharlara kalmaz inşallah....
 
Ne sampiyonluk hayali? Afedersiniz ama bide sampiyonluk hayalimi kuruyosunuz su ligde?

Su telekom-fb serisini seyrettikten sonra bu ligde bize sampiyonluk sansi verilirmi sizce?
Yada bu federasyon pardon fenerasyonla!! bizim herhangi bi sansimiz oldugunu dusunuyomusunuz?
Butcenin azalacagi soleniyo, eee normaldir 2 senedir har vurup harman savrulursa olucagi buydu..

Gecen seneden bahsediliyo 4. luk basariymis filan falan..Yahu butce kismis karsiyaka, bjk, banvit bize 4. lugu altin tepside sundular biz onu bile guc bela yakaladik..1-2-3. siralari alan ekiplerle oynadigimiz 6 macin hepsini farkli skorlarla, ezilerek kaybettik!! Ben ne yapiym ligin dibindeki takimlari orak gibi bicip bi sonraki hafta gidip ezeli rakibinden tarihi fark yiyen takimi..Bu butceler bole bi takim kurulsun diemi verildi Murat hocanin eline!! Burda bazi arkadaslar Murat hocaya toz kondurmamak icin yirtiniyo resmen..Murat hoca diilmiydi gecen sene transferleri yapan? O diilmiydi antremanda begendik aldik dedigi adami sonrada yollayan? Yine kendisi diilmiydi bu takimi onumuzdeki 2 seneyi planlayarak kurduk diyip bu sezon basi nerdeyse butun takimi yenileyen? Bu butcelerle, bu kadar hatayla daha nasil diebiliyosunuzki Murat Ozyer kalsin yada Murat Ozyer basarilidir diye..Lutfen arkadaslar yani..

Benim Murat Hocanin Galatasarayliligina diecegim bi laf yok, Beyefendiliginede bisi diyemem ama bunlar karin doyurmuyo..Bir arkadasimizin dedigi gibi cakil tasi diil bu paralar, bakin butce azalcak deniliyo..Umuyorumki gene play-out oynadigimiz gunlere geri donulmez..Bu takim senlerce Turkiyede basketbolun Lokomotifi olmustur, bunlari yasamayi haketmiyo..

Erman hocanin gelmesini 2 senedir istiyorum cunku zamaninda ne kadrolarla ne butcelerle neler yaptigini cok ii hatirliyorum Galatasarayimizda..Avrupada gittigi takimlardada kendini fazlasiyla kanitlamistir ancak sube icinde donen dolaplar sonunda vede tabiki ulkerin dayatmalariyla bu takimin basina GELMESi ENGELLENDi!! Sonrasinda senelerce bu subeye emek vermis GERCEK GALATASARAYLILAR bu subeden uzaklastirildilar ve Murat hocayla beraber butun ulkerde issiz kalmis kim varsa ulker tarafindan bize yamandi..Kimse bunlardan bahsetmiyo, herkes tutturmus Murat hoca kalsin, Murat hocaya nie karsiniz vs vs.. Murat Hocaya buyuk bir sans verilmistir ve Murat hoca sansi ii kullanamamistir, bircok taraftari tatmin edememistir..Bu bu kadar net arkadaslar.
 
Ali bey aslında yazdıklarınızsa hem fikir gibiyiz. Bende Ülkerin sponorluk anlayışının Fenerbahçe Ülker'i kalkındırmak olduğunu yazdım. Bende Murat Özyerin beyfendiliğine bişey demedim ama koç olarak yetersiz gördüm. Aynı arkadaşlar banada tepki gösterdi. Ben bilioyorumki sponsordan en iyi 2.rakamı alan bizim kulübümüz. Geçen sene 7 milyon dolar harcanmış bence bu rakamlar iyi kullanılsa bu ligde final oynanır hatta şampiyon olunabilirdi benin hayalim bundan dolayı... Ama endişemde 7 milyon doları kullanamayıp sükutu hayale uğratanlar, 2.5-3 milyon dolarla neler yapacaklar... ????

Haa bu arada bu ismet bademler, gökmen özdemirler, ümit avcılar, volkanlar vs... bunlar ağabeyler Murat ÖZYER'i istemiyor falan diye yazıyor.. Bunların yazılması için kim yardımcı oluyor merak ediyorum. Murat ÖZYER istemeyen başarısız kabul eden asıl sponsordur. Zamanında Erman KUNTER imzayı atacakken koltuğa Murat ÖZYER'i oturtan Ülker... Sözleşme yenilemek istese çoktan imzayı attırırdı. Bu arada dediğiniz gibi kendi adamlarını şubeye doldururken bizim öz evlatlarımıza kapıyı gösterdiler.. Bunlar zaman aşımına uğruyor insanlar herşeyi unutuyor. Ali bey gerçekleri hatırlattığınız için teşekkürler...
 
Sayın Semih bey, malesef siizn gibi arkadaşlar birinde bir açık gördüğü zaman hemen onu meydana vurmayı çok seviyor ve bu da tartışmalar doğuruyor. Ben kimsenin avukatı dğeilim ne emir i tanırım ne kalyonu, burda basket konuşmamız gerekiyor yanılmıyorsam artık bu tmesajıma cvp gelirse uzatmayacağım tartışmayı susacağım.
 
Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra Efes Pilsen ile anlaşmak üzere olduğunu açıklayan Ergin Ataman, eski kulübüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı !!!!
 
erman kunter gelecekse, murat özyer gitmeli.ama erman kunter gelmeyecekse murat özyer le anlaşılmalı.bence bu kadar basit bir denklem diyebiliriz.
 
ben murat özyerin değişmesini istiyorum ama yönetim eminim murat hoca ile devam edecektir.Tam bir gs li iyi bir insan ama gs için iyi bir koç değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst