Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Hocamız takımın başına geldiğinde ilk sene kısıtlı kadroyla takımı ilk dörte sokmayı başardı,ikinci senesinde de uleb cupta yıllar sonra avrupada hasret kaldıgımız başarıyı yakalayarak final four a kalmamızı sağladı.

Kısaca iki sene boyunca sağlam adımlarla basamakları çıkarak YENİLMEZ ARMADA?yı geri getirmek için uğraştı.

Sezon içinde başta Tufanın sakatlığı olmak üzere birçok sakat oyuncusuna ve sezon içinde yapılan geç transferlere rağmen dar bir rotasyonda takımı yönetmeye çalıştı.

Gerek oyuncusuna davranışı, gerek mütevazi tutumu, hele hele taraftara her zaman canayakın tavırlarıyla yaklaşımıyla Murat hoca Galatasaray Taraftarının gönüllerine yeni bir Aydan Siyavuş olarak kazındı!

Galatasaraylılığı bilen ,yaşayan bizimle aynı havayı soluyan hocamızın sezon boyunca olduğu gibi SONUNA KADAR YANINDAYIZ!

Yönetim istikrar derse , en kısa zamanda hocamızla Şampiyonluk kupasını hep beraber kaldırırız!!!
 
resmi siteden haber çıkmadan kesinlikle böle haberlere inanmamak gerekir hem olduda murat hoca kaldı takımda o zaman murat hocanın durumunu hiç düşünüyormuyuz? burda komplo teorileri yazarken murat hocamızın ne hale geleceğini galatasaraya güveninin sarsılıp istenilenin çok altına gidebileceğimizide düşünün sonuçta hepimiz insanız..

ve her zaman sarı-kırmızının arkasında olalım..
 
Şamil Kılıç' Alıntı:
turk baskettede haberi çıktı erman kunter galatasarayda hayırlı olsun


turkbasketteki haberin kesin doğru olduğunu iddaa ediyorsun yani.sitenin çoluk çocuğun elinde olduğunu bilmiyosun sanırım.
 
Arkadaşlar tekrar söylüyorum Erman Kunter e teklif götürülmüş olabilir, adamın cholet ile 2 senelik mukavelesi var. Ayrıca 2 sene önce 2.5 ay istanbulda bekletilmiş sonra C.Crown kendi antrenörünü getirmiştir, Erman Kunterin klübümüzle anlaşması için ciddi ve cazip bir teklif yapılması gerekmektedir. Benim bildiğim Ülker grubunun özellikle Hkan AYDINOL'un takımın başına Ergin ATAMAN'ı getirmeyi istemesidir.

Saygılarımla,
 
Şamil Kılıç' Alıntı:
turk baskettede haberi çıktı erman kunter galatasarayda hayırlı olsun

Bende yeni duydum,eger dogruysa,mukemmel bir olay!!! Murat Ozyer'de Erdemirspor ile anlasır tahminim :p

Neyse simdi haberin dogrulugunu beklememiz gerekecek.
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Şamil Kılıç":2bml9n8p]turk baskettede haberi çıktı erman kunter galatasarayda hayırlı olsun

Bende yeni duydum,eger dogruysa,mukemmel bir olay!!! Murat Ozyer'de Erdemirspor ile anlasır tahminim :p

Neyse simdi haberin dogrulugunu beklememiz gerekecek.[/quote:2bml9n8p]

Yakışıyor mu bu laf şimdi?

Ayrıca Erman Kunter yalanlamış transfer haberini !
 
Oncelikle 2 seneden sonra dogru yolun bulunmasina cok memnun oldum, umuyorumki basinda okudugumuz haberler dogrudur ve ERMAN KUNTER bu kadronun basina getirilir. 2 seneden beri Murat Ozyer bu subeye beklenilen havayi verememistir.. Simdi bazi arkadaslar dieceklerki takim avrupada yari final oynadi..Afedersiniz ama Galatasaray Cafe Crown'in destegi ile mazisinde olmadigi sartlara sahip oldu, buyuk butcelerle yola cikildi..2 senelik takim kuruyoruz diyerek getirilen yabancilarin hepsi felaket cikti, teker teker geri yollandilar..Aslinda takimin gercekten ii bir Turk kadrosu olustu bu sene..Huseyin Besok, Cuneyt Erden, Murat, Erdem, Tufan, Cenk ve Ne kadar begenmesemde Fatih Solak gibi derin bir Turk oyuncu kadrosuna sahip olduk..Tek yapilmasi gereken 4 ii yabanci alinmasi idi..Bu takima Cuneyt tarafindan desteklenicek ii bir organizator guard, Huseyin Besokla beraber 40 dk yi paylsicak iiceriyi domine edebilicek ozelliklere sahip gercek bir 5 numara, Murat, Tufan ve Cenk tarafindan desteklenebilicek mac krize girdiginde sorumluluk alicak yetenekte 1 forvet ve birde gerektiginde mirsad ozelliklerinde 3-4-5 gibi cok yonlu oynayabilicek yada en azindan ii savunma yapip ic saha savunmasini guclendiricek tipte bir oyuncu alinabilirdi..
Simdi denebilirki bole oyuncular cok pahalidir vs vs..Bize 2 senede verilen butceler ortada ve o butcelerin nasil kullanildigida ortada..Eger ii arastirma yapilsaydi bence bu tipte oyuncular cok rahat bulunabilirdi avrupadan olsun, ABD den olsun..
Murat gibi ankarada harikalar yaratmis, Turk basketbolunun onumuzdeki 10 senesine damgasini vuracagini gosterir performanslar gosteren bi oyuncu, siradan bir oyuncu haline geldi bu takimda..Cemal Nalga gibi ne ise yaradigini hala anlamadigim bir oyuncu getirildi hatta transfer ucreti vs uzerinde inanmak istemedigim spekulasyonlar yapildi..Bole bir oyuncuya bu para verilirmi seklinde..Resmen Cafe Crown in ilk sene sponsorluk icin verdigi butce har vurup harman savruldu..Yukariya kafa tutucaz denildi ustumuzde bulunan takimlarin hepsinden fark yendi..
Bu sezon super bir baslangic yapildi sezona ama bir Huseyin in sakatligindan sonra takim kafa ustu gitti..Madem Huseyin bu kadar onemli bir oyuncu, kilit konumda takimda nie ona bir alternatif yaratilmadi.. Daha bunun gibi yapilan bircok net hata var, Murat ozyer kisaca bu takima istenileni verememistir benim dusunceme gore.. Umuyorumki Erman Kunterle cok daha ii yerlere gelicez..

Bu arada bayan aslanlari burdan bir daha kutlamak istiyorum, avrupada ve turkiye liginde gosterdikleri ustun performansla bizlerin gogsunu kabarttilar..Hepsini teker teker kutluyorum
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Murat Ozyer'de Erdemirspor ile anlasır tahminim :p

Kendi çapında dalga geçtiğin adam bu takımı avrupa'da 4. yapmış, küme düşmeye oynayan takımı yukarlara taşımış herşeyi geçtim klübe çok önemli hizmetleri geçmiş bir insanla böyle anlamsız kendi çapında dalga geçer cümleler kuramazsın Saygılı ol arkadaş....
 
bizi seride silip süpüren türk telekom, ezeli rakibimizden iki maçtır, 100 sayı yiyor. bunu nasıl kabullenip, murat hoca nın arkasında duruyorsunuz, bir türlü anlamıyorum. forumda murat özyer karşıtlarını resmen araya alma durumu var. kimse murat hoca yı beğenmekle mükellef değil !!! 6.5 milyon dolar bütçe ile şu forumdan kimi koyarsanız koyun, takımın başına yarı final oynatır... yazık günah yahu para harcanıyor,çakıl taşı değil ! sizn benim paralarımız çok mu zordu şu takıma skorer bir oyuncu almak?
 
kaan bey,

murat hoca kalmalı mı dersen kesin ve net evet kalmalı diyemem. istikrar açısından kalmasını istiyorum ama ayrıca tereddütlerim de var. zaten murat başka bi yerde belirtmiş. ama murata hocanın kalmasını istemekle murat hocayla dalga gecmek farklı bi olay.

bizden gitse bile 2 sene emegi gecmiş hepimizin çok sevdiği değerli bi insanla kendini menejer zannedip iki oyuncu ismi bilemkle kendini basketbol şürekası zanneden bi adam dalga gecmeye calısırsa hakettiği cevabı da alır benden.
 
Murat hoca gibi erdemirspor da kücümseniyo bu bize yakısmaz bende murat hoca gitsin diyenlerin basındayım ama emir yanlıs yapmıs sahsi fikrim murat hoca gidicekse bizim ona iki sene için tessekür edip göndermemiz lazım tesekkür etmeden gidecek bu takım için tek bir insan vardır özhan canaydın onun dısında bu klübe hizmet vermis herkese giderken tessekürler diye yazarım !!!
 
Semih Ural' Alıntı:
kaan bey,

murat hoca kalmalı mı dersen kesin ve net evet kalmalı diyemem. istikrar açısından kalmasını istiyorum ama ayrıca tereddütlerim de var. zaten murat başka bi yerde belirtmiş. ama murata hocanın kalmasını istemekle murat hocayla dalga gecmek farklı bi olay.

bizden gitse bile 2 sene emegi gecmiş hepimizin çok sevdiği değerli bi insanla kendini menejer zannedip iki oyuncu ismi bilemkle kendini basketbol şürekası zanneden bi adam dalga gecmeye calısırsa hakettiği cevabı da alır benden.
tabi ki sonuna kadar haklısınız. ama ben arkadaşın kötü niyetle söylediğine inanmıyorum, inanmak istemiyorum. takımımıza iyi veya kötü emeği geçmiş hocamıza saygısızlık edilmesi pek hoş olmaz tabi ki..
 
Eyüp Abi özelden sormak istemedim bu ülker grubu ile sözlesmemiz kac sene daha devam edicek benim gibi bilmiyenleri aydınlatırsan sevinirim
 
arkadasın ne niyetle yazdıgını anlamak için bundan önceki 3-5 postuna bakmak yeterli.

amaç üzüm yemek olmayınca insan çileden çıkıyo zaten. yoksa hepimizin amacı Galatasarayın başarısı başka bi derdimiz yok. Erman kunter olur Murat Özyer olur ama hersey belli sınırlar içinde olmalı.
 
Arkadaşlar bugüne kadar gelinen durum ve takınılan tavır bizlere gösteriyorki önümüzdeki yıl yeni bir koç ile başlayacağız.

Murat Özyer dönemi artık bitti.Günahıyla sevabıyla 2 yıl geçirdi kendisi ve Avrupa da elde edilen başarı dışında benim kanaatimce başarısız olmuştur.Türkiye de ilerleme kaydedemedik en önemliside bu,ne bir kupa ne de bir final ucuna bile yaklaşamadık.

Umarız Erman KUNTER,olayı gerçekleşir.2 Yıllık daha sözleşmesinin olması fazla sorun olmaz çözülür.

Bu açılan konu başlığınında ilerideki günler yeni koçumuz belirlendikten sonra Murat ÖZYER'e teşekkür inceliğinde bulunacak bizler tarafından teşekkürlerimizi iletmek için kullanabiliriz.
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":132cxugh][quote="Şamil Kılıç":132cxugh]turk baskettede haberi çıktı erman kunter galatasarayda hayırlı olsun

Bende yeni duydum,eger dogruysa,mukemmel bir olay!!! Murat Ozyer'de Erdemirspor ile anlasır tahminim :p

Neyse simdi haberin dogrulugunu beklememiz gerekecek.[/quote:132cxugh]

Yakışıyor mu bu laf şimdi?

Ayrıca Erman Kunter yalanlamış transfer haberini ![/quote:132cxugh]

Son derece tahminsel yaklastım...Erdemirspor,Karsıyaka,Casa Ted Kolejlilerin coach aradıgı biliniyor..!

Erman bize gelirse,Murat Ozyerde Erdemire gider tahminim dedim,ne var ki bunda?
 
Birde şu :p olmasa tahmin der çıkarız....

Ben yıl bitmeden bir takım anlaşmaların yapılmasını dilerdim. Sonuçtan bağımsız kararlar alınmalıydı, bu süreç yıpratıcı oluyor, olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst