G
Guest
Misafir
euroleague takımların maddi şartlarını da inceliyor
bu yüzden euroıleague çok zor
bu yüzden euroıleague çok zor
Murat Özyer Cumhuriyet gazetesinin 1 Ağustos 2006 tarihli Spor ekine yaptığı röportajda ;
"Aslında bir seyirci baskısının arkamızda olmasını istiyorum. Özellikle internette çok çabuk organize olabilen Galatasaraylı genç taraftarlar var. Onların da desteğiyle basketboldan keyif alan bir seyirci kitlesi oluşturmak istiyorum...."
Malik Dixon hakkında ise
"Bu oyuncuya iki açıdan yaklaşabiliriz. Benim basketbol anlayışımda topu herkesin kullanması var. Buradan bakınca Malik bize biraz yaklaşmalı. Ekonomik olarak baktığımızda geçen yıl aldığı ücretin iki katını istiyor. Takım anlamındaki teknik sorunları kendi aramızda aşabiliriz. Benim takımda görmek istediğim bir oyuncu... "
yani ekonomik bi anlasma saglanamamis dixonda dier kluplerle gorusmek icin zamn istemistironuryavuz' Alıntı:Murat Özyer Cumhuriyet gazetesinin 1 Ağustos 2006 tarihli Spor ekine yaptığı röportajda ;
"Aslında bir seyirci baskısının arkamızda olmasını istiyorum. Özellikle internette çok çabuk organize olabilen Galatasaraylı genç taraftarlar var. Onların da desteğiyle basketboldan keyif alan bir seyirci kitlesi oluşturmak istiyorum...."
Malik Dixon hakkında ise
"Bu oyuncuya iki açıdan yaklaşabiliriz. Benim basketbol anlayışımda topu herkesin kullanması var. Buradan bakınca Malik bize biraz yaklaşmalı. Ekonomik olarak baktığımızda geçen yıl aldığı ücretin iki katını istiyor. Takım anlamındaki teknik sorunları kendi aramızda aşabiliriz. Benim takımda görmek istediğim bir oyuncu... "
biglion' Alıntı:yani ekonomik bi anlasma saglanamamis dixonda dier kluplerle gorusmek icin zamn istemistir
ayrica roportaj bukadarmi abicim?
ok ozamn iyi yapmissin abi bende trasferle ilgili daha fazla bisiler varmidir diye umitlenmistim ondan sordumonuryavuz' Alıntı:biglion' Alıntı:yani ekonomik bi anlasma saglanamamis dixonda dier kluplerle gorusmek icin zamn istemistir
ayrica roportaj bukadarmi abicim?
Doğan önemli olan bölümleri aktarayım dedim. Röportajda ayrıca Galatasaray´a geliş sürecinden, ileriye yönelik planlardan (daha önce gündeme geldiği için tekrar yazmayım dedim) bahsetmiş.
biglion' Alıntı:bi allahin gasteciside transfer listenizdeki isimlerle gorusmelerden memnun usunuz gibi bisi sormuyo anlamiyom bu nebicim arastirmacilik
vala ne diyim abi burda kos kos bekliyoz bizde bi transfer olcakmi transfer politikasi nedir diye ama dedigim gibi hayirlisionuryavuz' Alıntı:biglion' Alıntı:bi allahin gasteciside transfer listenizdeki isimlerle gorusmelerden memnun usunuz gibi bisi sormuyo anlamiyom bu nebicim arastirmacilik
Doğan aslında gazeteci dolaylı yoldan da olsa sormuş ama yanıt doyurucu değil. Gazeteci de transfer konusunun üstüne giderek yapılan veya yapılması planlanan oyuncular hakkında soru sormamış.
Yeni sezon için takım kadrosunu nasıl oluşturmayı düşünüyorsunuz?
"Şu anki durum içinde geçen yıl tüm oyuncularla 1 yıllık sözleşme yapılmış. Yani tüm oyuncular serbest durumda. İdari yapılanma anlamında da bazı çalışmalar yapılıyor. Biz yine de bir şekilde transfer çalışmalarına başladık. "
Koordinatörün görev tanımı ne ola ki ?
Yaziklar olsun
Ne oldu Volkan, hoşunuza gitmedi mi Özyer'in göreve gelmesi ?
Murat Özyer'in kulübe tekrar dönüşüne gelirsek, farklı bir pozisyonda görev alacak. Umarım başarılı olur. Kişilik olarak Murat Özyer'i severim, sayarım. Beyefendiği ile daima takdir toplar. Ha tabi koçumuz iken sevindik, üzüldük. Yanında olduğumuz anlar oldu, yeter artık lütfen bırak hoca dediğimiz zamanları da yaşadık bu forumda. Ama şimdi o günlere geri dönüyorum da ne kadar boş şeyler peşinde koşmuşuz. Galatasaray Basketbol Şubesinde çevrilen pembe dizileri o zaman izleyemiyorduk ama maalesef şu anda canlı, net bir şekilde şahit oluyoruz.
Neyse, konuyu saptırmadan geçmişte yaşadıklarının çok çok üstünde bir başarım gösterir umarım Murat Özyer. Başarılar.
Tugay 3 senede 25m dolar para harcayıp masallar ninniler anlatan bir adam.
![]()