Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Mithat abi konuya açıklık getirir misin? Hiçbir şey Galatasaray'dan üstün değildir; nedir bu Murat Özyer olayı? Neden bir anda geldi ve adam ne yaptı da bu kadar tepkilisin? Başımızda koçken de hep aynı tepkiyi gösteriyordun? Bu adamın bu klüpte kalmaması için geçerli olan nedenler neler? Bir taraftar olarak bizde bilelim, gizli saklı olan bir şey varsa saklamanın gerekçesi Murat Özyer'i çok seven insanlar üzülmesin diye olamaz... Senelerdir içimde ukte kaldı? Ne yaptı bu adam..
Bu kişi 2,5 sezonda 22,5 mil dolar harcadı,kendisini göndermek isteyen yönetime sponsor baskısı yarattı.Aldığı yabancıların tamamını kendi gönderdi,Kulüpten ayrılırken alacağı için mahkemey başvurdu.Basında ki kalemşörlerine basketbol sevdalısı abiler için ağzına geleni söyletti,birde aldığı adamlar kaça gelmiş bu kulübe,gerçek değerleri ne kadarmış öğrenmeniz lazım.

Murat Özyer iyi bir hamle oldu bence. Ergin Ataman olmasa kulüpte istemezdim Murat hocayı ama Murat hoca sayesinde birilerinin at çiftliği olmayacak kulüp.

Ayrıca Mithat bey çok ciddi iddalarda bulunuyor. Bu iddalar öyle sallanacak şeyler değil. Kesin elinizde vardır yani bunların kanıtları. Bu yüzden Galatasaray'ı seviyorsanız eğer lütfen mahkemeye gidip Murat Özyer kulübü dolandırdı diye dava açın. Yoksa mazallah bu iddaalar onun kulağına giderse yasal olarak suçlusunuz şu anda.

Ayrıca Mithat bey çok ciddi iddalarda bulunuyor. Bu iddalar öyle sallanacak şeyler değil. Kesin elinizde vardır yani bunların kanıtları. Bu yüzden Galatasaray'ı seviyorsanız eğer lütfen mahkemeye gidip Murat Özyer kulübü dolandırdı diye dava açın. Yoksa mazallah bu iddaalar onun kulağına giderse yasal olarak suçlusunuz şu anda.

Keşke verse mahkemeye azdan az çoktan çok gider Görkem kardeşim.

Bu kişi 2,5 sezonda 22,5 mil dolar harcadı,kendisini göndermek isteyen yönetime sponsor baskısı yarattı.Aldığı yabancıların tamamını kendi gönderdi,Kulüpten ayrılırken alacağı için mahkemey başvurdu.Basında ki kalemşörlerine basketbol sevdalısı abiler için ağzına geleni söyletti,birde aldığı adamlar kaça gelmiş bu kulübe,gerçek değerleri ne kadarmış öğrenmeniz lazım.

Kulüpten ayrılırken alacağı için mahkemeye başvurmak haktır. Bunu yaptı diye zerre bir kişiyi bile suçlamam. 22,5 milyon dolar harcadı demek için de kanıt gerek. Cafe Crown bize 5-6 civarı veriyordu. Bir de ULEB cup final four'unu Özyer döneminde oynamadık mı?

Yıl olmuş 2012 daha hala 'Özyer ne yaptı', 'iyi hamle', vs diyen, ondan medet uman taraftarlar var , ilginc.

Bu arada dipnot olarak hatırlatmak isterim Taffarel dediğimiz elin Brezilyalısı değil bu kulüpten ayrılmak, jubilesini yaptıktan 6 ay sonra alacakları için kulübe dilekçe yollamıştır, mahkeme celbi degil.

Kulüpten ayrılırken alacağı için mahkemeye başvurmak haktır. Bunu yaptı diye zerre bir kişiyi bile suçlamam. 22,5 milyon dolar harcadı demek için de kanıt gerek. Cafe Crown bize 5-6 civarı veriyordu. Bir de ULEB cup final four'unu Özyer döneminde oynamadık mı?

Sevgili kardeşim iki de bir kanıt diyorsun ben sana koçan koçan ödeme makbuzumu gösterecem,bunu kulüpten isteyebilirsin.Ama madem kanıt diyorsun belki bu bilgi senin için yeterli olabilir.Galatasaray o dönem C.C. ile 5 senelik,sponsorluk karşılığı 35 mil.dolar karşılığı antlaştı.Yalnız acil nakit ihtiyacı için bu paradan 5 mil.dolar peşin alındı bu para her sene 1 mil.dolar eksik ödenerek süspanse edildi.Yani senelik 7 mil.dolar değil 6 mil. dolar verilecekti.Şimdi Murat ÖZYER 3 sene takımın başında kaldı.Normal olarak 3 sene karşılığı 18 mil.dolar bir bütçe sposordan geldi,kulüpte para koydu artı olarak sebeb de 3. sene sonunda 4 sezon nun sponsor dan gelicek parada basketbol için harcanmıştı.Bunu bu forumda o günleri bilenlerde destekliyeceklerdir.Şimdi harcanan para karşılığı cüneyt Erden'in son saniye üçlüğü ile maçı kazanıp yarı final görmeyi başarı sayıyorsan burası Galatasaray burda şampiyonluk harici başarı başarı değildir.Hatırlatayım o maçta Cüneyt o ana kadar 6-0 üçlük atmıştı o maçta bile son saniye seti çizemedi top spontane cüneyte geldi.Tabiki hakkını alacaksın ama görevinden alındıktan 10 gün sonra fedarasyona şikayet etmek çok mu doğru.hani sen Galatasaraylıdın bumu Galatasaraylılık.

Konu Murat Ozyer olunca bazi arkadaslarin nevri donuyor, mudahale ettigimizde Ozyer'i koruyorsunuz diye elestiri aliyoruz.

Galatasaray'da gorev yapan bir isim hakkinda yorum yazarken dikkatli kullanalim sozcukleri. Ne siz uzulun, ne de biz uzulelim verecegimiz kararlarla.

Konu Murat Ozyer olunca bazi arkadaslarin nevri donuyor, mudahale ettigimizde Ozyer'i koruyorsunuz diye elestiri aliyoruz.

Galatasaray'da gorev yapan bir isim hakkinda yorum yazarken dikkatli kullanalim sozcukleri. Ne siz uzulun, ne de biz uzulelim verecegimiz kararlarla.

Ne o Onur aba altından sopamı? gösterir oldun asıl beni üzen Galatasaray'a bence ihanet etmiş,zarar vermiş bir kişiyi sahiplenmeniz.

Mithat Bey, Mahmuti´nin gidişinin ardından basketbol şubemizde kimimizin hoşuna giden, kimimizin gitmeyen -ama seçilmiş Galatasaray SK Yönetim Kurulu´nun kararıyla- yeni bir yapılanma başladı ve Murat Özyer bu organizasyonun bir parçası, sadece bir parçası.

Klavyenin harfleri eskidi, aynı şeyleri yazmaktan; Gsbasket´te yazarken Galatasaray SK yöneticileri ve çalışanları (teknik ekip, menajer, oyuncu, malzemeci...) hakkında yazarken saygılı olmak zorundasınız.

Lütfen Murat Özyer kininizi bir kenara bırakıp pozitif enerjinizi yansıtın burada. Sadece siz değil, Doğan Sağlam, Volkan Özger...

Mithat Bey, Mahmuti´nin gidişinin ardından basketbol şubemizde kimimizin hoşuna giden, kimimizin gitmeyen -ama seçilmiş Galatasaray SK Yönetim Kurulu´nun kararıyla- yeni bir yapılanma başladı ve Murat Özyer bu organizasyonun bir parçası, sadece bir parçası.

Klavyenin harfleri eskidi, aynı şeyleri yazmaktan; Gsbasket´te yazarken Galatasaray SK yöneticileri ve çalışanları (teknik ekip, menajer, oyuncu, malzemeci...) hakkında yazarken saygılı olmak zorundasınız.

Lütfen Murat Özyer kininizi bir kenara bırakıp pozitif enerjinizi yansıtın burada. Sadece siz değil, Doğan Sağlam, Volkan Özger...

Oh ne güzel valla adam kulübü 20 mil. dolar zarara uğratacak,ben forumda pozatif olmak için bunları yutacağım.Öylemi sevgili Onur acaba yıllarca savunduğunuz adamın gerçek yüzünü görüp haklıymışsınız demeyi kendinize yedirememeniz.Bize karşı haksızlık olmuyor mu? Bu oluşuma Murat ÖZYER ve eşi Derya ÖZYER nasıl dahil olmuş,bir araştırın.Bak bakalım hangi i,smler karşına çıkacak.

Bu işin başı Lütfi Arıboğan'a kadar uzanıyor aslında. Daha önceden anlaşılsaydı kendisiyle şuanda koç Kunter'di. Umarım ikili Ergin Ataman'ı yemeye çalışmaz.

Bu işin başı Lütfi Arıboğan'a kadar uzanıyor aslında. Daha önceden anlaşılsaydı kendisiyle şuanda koç Kunter'di. Umarım ikili Ergin Ataman'ı yemeye çalışmaz.

Tebrik ederim kardeşim yaşın 16 ama kendinden yaşça büyük ama ispat peşinde koşan abilerinden daha görüşlüsün.
Bunları bile bile nasıl yutayım ben hani benim Galatasarylılığım nerde kalır.

mithat abi yazmıyım yzmıyım dıyorum ama iyi hoş diyrsun acıklıyorsun bildiklerini senın biliklerini gs baskanı bılmıyormu görmuyormu zarara ugratan bırını karı koca ıse alıyorsun demezlermı adama hesap sormazlarmı

anlamıyorum
bizmi galatasaraylıyız yoksa baskan mı yada murat ozyer mı

sen adamı ıstıfaya davet edıyorsun am kıme soyluyorsun ben ara sıra soruyorum koça twiterdan sende sorsana hesabını

burda kımse görmez yazdıklarını

Daha yararlı fikrim var abi benim burada tepkimizi göstermemize müsade edin salonlarda pozitif enerjimizi yansıtalım. Zira orada tepki verme, burada tepki verme, basın önünde hiç tepki verme, nerede verelim güzel abicim salonda mı verelim? Onuda ben yapmam.

Kaldı ki benim kinim falan yok, sadece GS'a yararlı olduğunu ve olacağını düşünmediğim aksine GS'ı inatla zararla uğratan biri olduğu için tepki veriyorum, en azından ben böyle düşünüyorum.

Yoksa Özyer ile benim ne alakam olur, ne kinim olur.

Görkem kardeşim,Başkan malesef bu işleri ceosuna bıraktı,ona göre sezon biter başarısızsa konuşur.Başkan bilmez basketbolu burda adamın varsa dikiş tutturursun.Bende twiter dan yazarım.Benim amacım benim babam senin babanı döver kavgası değil ki!!! ben burda basketbola gönül vermiş kişilerin doğruları öğrenmesini istiyorum.Zamanın da Adnan POLAT başkan oldu,bu forumda ona muhalif 3,5 kişiden biri bendim aradan 2 yıl geçti baktım kişiler benden daha muhalif oldu.

Madem sen soruyorsun benim için basketbolu bıraktığını açıklayan Milan GROVİÇ'e ne kadar para ödemiş onuda sorarmısın.

Görkem kardeşim,Başkan malesef bu işleri ceosuna bıraktı,ona göre sezon biter başarısızsa konuşur.Başkan bilmez basketbolu burda adamın varsa dikiş tutturursun.Bende twiter dan yazarım.Benim amacım benim babam senin babanı döver kavgası değil ki!!! ben burda basketbola gönül vermiş kişilerin doğruları öğrenmesini istiyorum.Zamanın da Adnan POLAT başkan oldu,bu forumda ona muhalif 3,5 kişiden biri bendim aradan 2 yıl geçti baktım kişiler benden daha muhalif oldu.

Madem sen soruyorsun benim için basketbolu bıraktığını açıklayan Milan GROVİÇ'e ne kadar para ödemiş onuda sorarmısın.

dogru dıyonda ceo da ıs yok o zaman bizim yapabılecegımız bişey de yok o zaman anladıgım kadarı ıle
mılan ı sorarım fırsatını bulursam merak ettim ne kadar almıs mılan

Doğan, burada tepki göstermenize izin var zaten, olmasa bu başlık çoktan kilitlenmiş olurdu. Bizim karşı çıktığımız durum hakarete varan sözleriniz, ithamlarınız. Yoksa insanlar eleştirilerini burada dile getiremeyecekse, burada yazmanın ne anlamı var.

Bu arada şu durumu da gözardı etme; bir ismi daha göreve başlamadan hakarete varan sözlerle eleştirmek normal değildir.

Daha yararlı fikrim var abi benim burada tepkimizi göstermemize müsade edin salonlarda pozitif enerjimizi yansıtalım. Zira orada tepki verme, burada tepki verme, basın önünde hiç tepki verme, nerede verelim güzel abicim salonda mı verelim? Onuda ben yapmam.

Kaldı ki benim kinim falan yok, sadece GS'a yararlı olduğunu ve olacağını düşünmediğim aksine GS'ı inatla zararla uğratan biri olduğu için tepki veriyorum, en azından ben böyle düşünüyorum.

Yoksa Özyer ile benim ne alakam olur, ne kinim olur.

Sevgili Onur Murat ÖZYER'i en çok ben itham ediyorum nelerle itham ettiğimi tekrar yazmaya gerek yok sanırım,Hodri meydan benim ithamlarımdan herhangi biri yanlış diyorsan onu yaz bende sana ispatlıyayım.Hakaret'e bende karşıyım ama teşbihle hakareti ayırmayı öğrenmelisiniz.

Örnek :Ekrem bey ile Murat bey pişti ortağıdır hakaretmidir,yoksa aralarının ne kadar iyi olduğunu gösteren bir teşbihmidir. Cevaplarsan sevinirim.