1
1905
Misafir
ya ben ne dedim ya?sindire sindire dedim.ben yazdıgım son cümleyi değiştirip aşağıya koyuyorsun.[/quote:258ec]GALAT-ASIR-AY' Alıntı:ilk önce biz kendi ligimizde bir ilk 3 e oynayalim simdi euroleague gitmemiz emeklemeden yürümek gibi1905' Alıntı:[quote="GALAT-ASIR-AY":258ec]peki güzel bir organizasyonla karşılarına çıkarsak.Eğer Eurolig de oynarsak Avrupadaki birçok takımın seyirci ortalamasını geçeriz.Taraftar potansiyelimiz belki de eurolig de mücadele eden ülkelerin nüfuslarından bile fazla . Ve Türkiye'nin Avrupa da en çok taraftar barındıran kulübüyüz.Deplasmanlarda da güzel organizasyonlar olabilir.Ama daha geçen sezonu bile 8. bitirmiş bir takım olarak daha erken.Sindire sindire gidelimsarpemre' Alıntı:Normal sezonu bitirme sırasıyla avrupa kupalarına takım gönderirken yapılan sıralama farklı.Her sene başında açıklanıyor.Hatta Fanatik Basket'te Palabayık'ın yazısında bu hafta bu konuyla ilgili eleştiriler vardı.
Sonuç olarak senye normal sezonu iyi bir dereceyle bitirsek de,final de oynasak Euroleague'de mücadele edebileceğimizi sanmıyorum.
benim de düsüncem ayni yönde bunu belirttim bu sana katildigim anlaminda karsi görüs deil