Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
1905' Alıntı:
[quote="GALAT-ASIR-AY":258ec]
sarpemre' Alıntı:
Normal sezonu bitirme sırasıyla avrupa kupalarına takım gönderirken yapılan sıralama farklı.Her sene başında açıklanıyor.Hatta Fanatik Basket'te Palabayık'ın yazısında bu hafta bu konuyla ilgili eleştiriler vardı.
Sonuç olarak senye normal sezonu iyi bir dereceyle bitirsek de,final de oynasak Euroleague'de mücadele edebileceğimizi sanmıyorum.
peki güzel bir organizasyonla karşılarına çıkarsak.Eğer Eurolig de oynarsak Avrupadaki birçok takımın seyirci ortalamasını geçeriz.Taraftar potansiyelimiz belki de eurolig de mücadele eden ülkelerin nüfuslarından bile fazla . Ve Türkiye'nin Avrupa da en çok taraftar barındıran kulübüyüz.Deplasmanlarda da güzel organizasyonlar olabilir.Ama daha geçen sezonu bile 8. bitirmiş bir takım olarak daha erken.Sindire sindire gidelim
ilk önce biz kendi ligimizde bir ilk 3 e oynayalim simdi euroleague gitmemiz emeklemeden yürümek gibi
ya ben ne dedim ya?sindire sindire dedim.ben yazdıgım son cümleyi değiştirip aşağıya koyuyorsun.[/quote:258ec]
benim de düsüncem ayni yönde bunu belirttim bu sana katildigim anlaminda karsi görüs deil

yanı gonlumuz ne olursa olsun erman hoca'da ama hersey ragmen murat hoca'ya basarılar.. bakalım tranferler forumda yazılanlar kadar gercek cıkacakmı!!! ama oguz savas bence cok ıyı bı oyuncu...onu alabılırsek guzel olur..

Murat hocayı şans eseri Burcu Esmersoy'un programında yakaladım.Burcu ablayı izlemekten kalan zamanda kaptıklarımı yazıyorum. :)
-Önümüzdeki 5 yıl boyunca Cafe Crownla birlikteyiz.Şube profesyonel bir biçimde yönetilecek.
-Seneye hedefimiz ilk 4.Aynı zamanda son ana kadar mücadele eden,zevk veren ve seyirciyi salona çeken bir takım kurmak.
-Geçen sezondan sadece İsmet ve Fatih Ünal'ın sözleşmesi var.Diğer oyuncular şuan boşta.Onlar da değerlendirilecek.
-Oğuz ve Fatih'ten biri bize verilecek Ülker tarafından.İkisini birden alma şansımız yok.Bu kararı Ülker üst yönetimi verecek.
-Eğer ilk 4'e kalırsak 2007-2008'de Uleb Cup oynayacağız.
Galatasaray coachunun televizyonda ağlamak sızlamak yerine hedefleri kendinden emin bir şekilde açıklamasını özlemişiz.Murat hoca yakışıyor bize.

koch' Alıntı:
Murat hocayı şans eseri Burcu Esmersoy'un programında yakaladım.Burcu ablayı izlemekten kalan zamanda kaptıklarımı yazıyorum. :)
-Önümüzdeki 5 yıl boyunca Cafe Crownla birlikteyiz.Şube profesyonel bir biçimde yönetilecek.
-Seneye hedefimiz ilk 4.Aynı zamanda son ana kadar mücadele eden,zevk veren ve seyirciyi salona çeken bir takım kurmak.
-Geçen sezondan sadece İsmet ve Fatih Ünal'ın sözleşmesi var.Diğer oyuncular şuan boşta.Onlar da değerlendirilecek.
-Oğuz ve Fatih'ten biri bize verilecek Ülker tarafından.İkisini birden alma şansımız yok.Bu kararı Ülker üst yönetimi verecek.
-Eğer ilk 4'e kalırsak 2007-2008'de Uleb Cup oynayacağız.
Galatasaray coachunun televizyonda ağlamak sızlamak yerine hedefleri kendinden emin bir şekilde açıklamasını özlemişiz.Murat hoca yakışıyor bize.
bunlar güzel insallah malikle sözlesme yenilerler tek kötü yani fatih weya oguzu werecek olmalari yani 2 sini birden alamamiz kötü olmus

koch' Alıntı:
1905' Alıntı:
bunlar güzel insallah malikle sözlesme yenilerler tek kötü yani fatih weya oguzu werecek olmalari yani 2 sini birden alamamiz kötü olmus
Ben bunu anladım Murat hocanın cümlelerinden.
öyledir büyük ihtimalle 2si 1 takima biraz fazla zaman çatismasi olur 2 sini de kaybederiz

1905' Alıntı:
koch' Alıntı:
1905' Alıntı:
öyledir büyük ihtimalle 2si 1 takima biraz fazla zaman çatismasi olur 2 sini de kaybederiz
2'sini bir alınca nolcak Cemal Nalga da var . pivot yetiştirme yurdu değil ki bizim takım.Her mevkide 3-4 oyuncu olsa 15-16 kişi olur kadro.Daha bi de kural gereği 2 genç oynucak.

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
1905' Alıntı:
koch' Alıntı:
1905' Alıntı:
2'sini bir alınca nolcak Cemal Nalga da var . pivot yetiştirme yurdu değil ki bizim takım.Her mevkide 3-4 oyuncu olsa 15-16 kişi olur kadro.Daha bi de kural gereği 2 genç oynucak.
Onlar İsmetle Fatih Ünal olacakmış.O konuda sorun yok.

emregs' Alıntı:
ya umut'ta gittiğine göre hem fatih hemde oğuz ikisi birden gelemezler mi bize?
Tam emin olarak yazmadığım bir olayın dallanıp budaklanmasını istemem ama Murat hocanın söylediklerinden anladığım kadarıyla biri bizim biri Fenerbahçenin olacak.

bence bız oguzu secelım fatıhı de desınler kı sen ben galatasaraylıyım dıyıp orda oynamam de bu yuzden de senı de almıs olalım :hi :hi :hi :hi
nasıl fıkır :hi

cemal yerıne oguz fatıh ıkılısı cok ıı olur ama sımdı hangısını sececez ??

BuRaKGS' Alıntı:
bence bız oguzu secelım fatıhı de desınler kı sen ben galatasaraylıyım dıyıp orda oynamam de bu yuzden de senı de almıs olalım :hi :hi :hi :hi
nasıl fıkır :hi

cemal yerıne oguz fatıh ıkılısı cok ıı olur ama sımdı hangısını sececez ??

işte al sana bi sorun daha. acaba hangisini seçmeliyiz? ya bu iş cidden çok zor ya. mesela diyelim fatihi seçtik ve fatih ligde kötü oynadı. işte o zaman teknik ekibe çok yüklenirler. aynı şey oğuz içinde geçerli. diyelim oğuzu seçtik ve oğuz ligde kötü oynadı. bu sefer yine teknik ekibe yüklenirler. offfffffffffffffffff bu iş gerçekten çok zor. ya sanki hiç derdimiz yokmuş gibi birde bu seçme işi başımıza dert olucak. umarım bu olayı en iyi biçimde atlatırız.

biglion' Alıntı:
GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
sarpemre' Alıntı:
Play-off'da final oynasak dahi Euroleague'e gidemeyiz.Birçok takımın uzun vadeli anlaşması var Uleb'le.ULeb Cup'a gidebiliriz belki.
Play-off finali değil de , ligde ilk 2 sırayı alan takımlar katılmıyor mu Eurolig'e??
oyle ama klupler uzun vadeli sozlesmeler imzaliyolar yani turnuvanin kapasitesi doluyor anlicagin oyuzde sarpemre nin dedigi dogru katilamiyabiliriz
Abi anladığım kadarıyla durum biraz farklı:(((1.play-off şampiyonu 2.play-off finalisti 3.normal sezon lideri 4.şampiyona yarı finalde elenen 5.play-off finalistine yarı finalde elenen 6.Türkiye kup. şampiyonu 7.normal lig dördüncüsü 8. Türkiye kupası finalisti))) ligimizde sıralama buna göre yapılıyor kupalara katılcaklar buna göre belirleniyor.
Uleb cup'ta Banvit'in yer alması da bu sıralamaya bağlandı.Normalde Bjk nin hakkıydı önceki sıralama daha farklı. Her sezon değiştiriyor nerdeyse Tbf(bana göre Uleb in sıkıstırmalarına boyun eğip değiştiriyorlar bu sıralamayı). Bu sezondan önceki sezon sıralamaya göre Bjk 2. idi Eurolig e katılcaktı ama yine bu tip olaylardan sonra ülker katıldı.

koch' Alıntı:
emregs' Alıntı:
Tam emin olarak yazmadığım bir olayın dallanıp budaklanmasını istemem ama Murat hocanın söylediklerinden anladığım kadarıyla biri bizim biri Fenerbahçenin olacak.
büyük bir ihtimalle fatih'i bize,oğuz'u fener'e verirler

dirk nowitski' Alıntı:
koch' Alıntı:
emregs' Alıntı:
büyük bir ihtimalle fatih'i bize,oğuz'u fener'e verirler

ama oğuz'un fenere gitmek istemediği de bir gerçek. bu bakımdan oğuz bize gelebilir.

baska bir konu baslıgında yazmıstım

oguz savaş büyük ihtimalle alpella adı altında kurulan yeni ülkerde devam edecek gibi yorumlar var.

murat özyer çok çok beğendiğim bir insan.. gerçekten 18 yıllık yaşamımda türk sporunda gördüğüm en efendi insanlarından biri.. belki de birincisi..abartmıyorum.. coachluğu hakkında da a takım başantrenörlük seviyesinde daha çok yeni.. ama kısa sürede yaptığı da süper.. çünkü efes'in kadrosunun yanında bariz bir şekilde ülker zayıf kalıyordu ama ülker efes'i süpürdü.. burada da coaching devreye giriyor tabii...

Outlaw' Alıntı:
murat özyer çok çok beğendiğim bir insan.. gerçekten 18 yıllık yaşamımda türk sporunda gördüğüm en efendi insanlarından biri.. belki de birincisi..abartmıyorum.. coachluğu hakkında da a takım başantrenörlük seviyesinde daha çok yeni.. ama kısa sürede yaptığı da süper.. çünkü efes'in kadrosunun yanında bariz bir şekilde ülker zayıf kalıyordu ama ülker efes'i süpürdü.. burada da coaching devreye giriyor tabii...
Ergün Penpe'yi hiçe sayma :hi

bnce de oğuz alınmalıydı ama oğuz bjk'yı seçti
oğuz'a hak veriyorum aslında
bi düşünün ki bi yerde sağlam bi koç şubeyi koruyan bi yönetim avrupa bileti
diğer tarafta sezon öncesi belirsizler içindeki gs