Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
3 senede 25M dolar? Rüyamı görüyorsun kardeşim? Evet Murat Özyer koçluk kariyerinde bizde çok parlak bir dönem yaşamadı ama abartmaya da gerek yok.

Hayırlı olsun, şubenin daha ileriye gitmesinde önemli katkıları olur inşallah.

Yoo abi hesaplar ortada muhasebeci degilim ama acı gercek harcadıgı paralar ortada :) 25 degilse 23 dür ama 22 altında olmadıgına kalıbımı basarım :)

Ben yetkilendirme ve bu konumda daha önce görev yapmadığı için garipsedim ve tepki gösterdim. Lobi faaliyetleri için Lütfi ARIBOĞAN önderliğinde umarım olumlu işler yapar bizlerde kutlarız...

Ben Murat Özyer'in basket dergilerin arka sayfasında set çizmek dışında yapmayı düşünüpte başardığı bir iş görmedim ya neyse.

Kimdir Bu kişi ben yazayım siz silin yönetim.

Murat ÖZYER Ülkerin Galatasaray'a dayatmasısıdır zamanında,bu takıma gelebilmek için sponsor baskısı yaratmış,Hakan AYDINOL (sömürge valisi)ile Galatasaray'a maddi olarak zarara uğrattılar.Bazı rivayetler vardır,transferlerde,tanıdığınız menejerlere sorun,2,5 sene de tam 22 mil.küsürü yazmadım para harcamıştır.Kendisini GALATASARAY'ın koçu olarak değil her platformda cafe crownun adamı olarak tanıtmıştır.Bizden KOVULDUKdan sonra T.Telekomun Başına geçmiş oradanda kovulmuş hatta kovulduktan sonra yapılan bir tv röportajında hocam T.T. yabancılarını tamamen değiştirdi ne diyorsunuz sorusuna evet çok iyi yapmışlar zaten takıma yeterince yararlı olamıyorları demiş.O yabancıları kendi aldığını unutmuş bir adamdır.

Şimdi bu kişi hala nasıl bu kulüpten içeri giriyor sorusuna gelince Kendisinin Ülkerden abisi Lütfü ARIBOĞAN efendi bu kulübe ceo yapanlar bunu bilmiyormu sanıyorsunuz,Lütfü abisi Ankarada üçüncü sınıf bir takımda koçluk yapan manevi kardeşine acımış olacak ki,hemen bu kulübe kordinatör yaptı.Murat ÖZYER değil kordinatörlük, üç tane küçük baş hayvana sahip çıkamaz. Yazıklar olsun bu kulübü bu şekilde rezil edenlere!!!!

Mithat abi Oktay Mahmuti'yi göndermek için kulis yapanlar sanırım pişman olmuş gitmesine, Erman abiniz gelmedi diye mi bu sinir cidden merak ediyorum :) Erman Kunter de Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş'ın gerçek çocuğu olduğunu açıkladı bu arada Bjk Tv'deki programda.

Mithat abi Oktay Mahmuti'yi göndermek için kulis yapanlar sanırım pişman olmuş gitmesine, Erman abiniz gelmedi diye mi bu sinir cidden merak ediyorum :) Erman Kunter de Beşiktaşlı olduğunu, Beşiktaş'ın gerçek çocuğu olduğunu açıkladı bu arada Bjk Tv'deki programda.

Ne alaka Tanju Erman KUNTER'İN Beşiktaşlı olduğunu sen yenimi öğrendin,Biz Ergin ATAMAN'dan son derece memnunuz,ama Galtasaray'ı zarara uğratmış çalıştığı müesseseyi Galatasaray'dan üstün tutmuş birini bu kulüpte çalışmasını istemiyoruz.Oktay hocan iyi koç olabilir ancak harcanan paraya bakılınca elde edilen başarıbiraz yavan

Ne alaka Tanju Erman KUNTER'İN Beşiktaşlı olduğunu sen yenimi öğrendin,Biz Ergin ATAMAN'dan son derece memnunuz,ama Galtasaray'ı zarara uğratmış çalıştığı müesseseyi Galatasaray'dan üstün tutmuş birini bu kulüpte çalışmasını istemiyoruz.Oktay hocan iyi koç olabilir ancak harcanan paraya bakılınca elde edilen başarıbiraz yavan

Calistigi muesseseyi koca kulupten ustun tuttuysa bu kulupte yeri olmamali zaten Murat Ozyer'in ama hic bir zaman Ergin Ataman'in yaptigi gibi Milangaz>Besiktas tarzi gormedim ben medyada, kapali kapilar ardindan oyle davraniyorsa onu getirene yaziklar olsun. Benim merak ettigim kulis yapanlara ne vaadettiler? Cunku sen de ilk olarak coach Erman Kunter yazmistin, bu plan bozuldumu diye sordum sadece.

Şimdi yazayım geçen hafta Erman KUNTER'e yönetim sözleşme gönderdi imzlaması için,Kunter imzaladı,ama yönetim son dakika caydı.Yönetimi zor durumda bırakmamak adına sustuk.Yoksa çok farklı olaylar var.

Şimdi yazayım geçen hafta Erman KUNTER'e yönetim sözleşme gönderdi imzlaması için,Kunter imzaladı,ama yönetim son dakika caydı.Yönetimi zor durumda bırakmamak adına sustuk.Yoksa çok farklı olaylar var.

Bizim yönetimimiz son anda caydı ise vardır bir bildikleri ve vardır bizim bilmediklerimiz. Neden zor durumda kalsın ki yönetim.

Abi biz de bu yönetimi eleştiriyoduk işte Mahmuti haberlerindeki olaylar sebebiyle, ama sen onlara hak vermedin mi? Kunter olayında da neler yaptıklarını tahmin edebiliriz az çok, geçmiş olsun ne diyelim alıştık artık bu tavırlara. Bak şimdi Ergin hoca gelirken Erman hocaya söz vermişler gene yalan atmışlar, doğru mu bu sence?

Bizim yönetimimiz son anda caydı ise vardır bir bildikleri ve vardır bizim bilmediklerimiz. Neden zor durumda kalsın ki yönetim.

Kutay bey cayma sebebi bende kalsın sonra sonra bu forumda çok sevdikleri insanların gerçek yüzlerini görmek bazı kardeşlerimizi,çok üzüyor!!! Erman KUNTER'e yapılan ilk değil üçüncü terbiyesizlik.iki defa Özyer zamanında yapıldı,bu üçüncü oldu.Zaten bu takıma kordinatör oluyorsa Özyer o zamnında bu külübü mahkemeye veren adam biraz gururlu olur tükürdüğünü yalamaz

Abi biz de bu yönetimi eleştiriyoduk işte Mahmuti haberlerindeki olaylar sebebiyle, ama sen onlara hak vermedin mi? Kunter olayında da neler yaptıklarını tahmin edebiliriz az çok, geçmiş olsun ne diyelim alıştık artık bu tavırlara. Bak şimdi Ergin hoca gelirken Erman hocaya söz vermişler gene yalan atmışlar, doğru mu bu sence?

Tanju ben yönetimin tutumuna değil,yapılan karşısında tavırlarına hak verdim.

Bunları okurken Championship Manager oynadığım zamanlar geldi aklıma. Birkaç futbolcuya teklif götürürdüm, ilk tercihim kabul edince diğer teklifleri 'cancel' ederdim. Bizim yönetim de az uyanık değilmiş :)

Rezalet!!! Burası Özyer ailesini kalkındırma yerimi,Kendisi kordinatör olur,eşi menejer bunun neresi etik Biz Mihriban Oğuz ile nişanlısı eski yönetici Ahmet DEDEHAYIR TEPKİ GÖSTERİRKEN bu kulübü dingonun ahırı yapanlar utanmalı.

Rezalet!!! Burası Özyer ailesini kalkındırma yerimi,Kendisi kordinatör olur,eşi menejer bunun neresi etik Biz Mihriban Oğuz ile nişanlısı eski yönetici Ahmet DEDEHAYIR TEPKİ GÖSTERİRKEN bu kulübü dingonun ahırı yapanlar utanmalı.
Çok pardon bir şey soracağım ; Siz bugün ligradyoya bağlanıp Gs BAsket Şubesinde skandallar yaşanıyor diye görüş bildiren kisimisiniz ?

Mithat abi konuya açıklık getirir misin? Hiçbir şey Galatasaray'dan üstün değildir; nedir bu Murat Özyer olayı? Neden bir anda geldi ve adam ne yaptı da bu kadar tepkilisin? Başımızda koçken de hep aynı tepkiyi gösteriyordun? Bu adamın bu klüpte kalmaması için geçerli olan nedenler neler? Bir taraftar olarak bizde bilelim, gizli saklı olan bir şey varsa saklamanın gerekçesi Murat Özyer'i çok seven insanlar üzülmesin diye olamaz... Senelerdir içimde ukte kaldı? Ne yaptı bu adam..