Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Bence Murat Özyer'in şuan ki görevi fuzuli haa bırak 80-90 lı yılları artık bu işler profosyonelce yapılıypr derseniz doğrudur ama bu işi yapacak adam Özyer değil derim.
Asıl bana ne koyuyor biliyomusunuz o kadar Galatasaray'ımızı daha çok futbolda takip ediyorum (bilet v.s.) , Galatasarat Store'den yıllık 1-2 bin civarı alışveriş , telefon hattım bile GS Mobil , iddaa'yı bile GS Bilyonerden oynardım bıraktım . Yani takımımız için o kadar ödeme yapıyoruz helal hoş olsun ama Özyer'e benim harcamamdan maaş ödenecek ya bu koyuyor arkadaş bana. :(

Aloooo biri benimi andı,Kesin Murat beydir:))onun fredysi olucağım kabus görecek sayemde,ve sonun da pes edecek.Çünkü haklıyım bu takıma çok zarar verdi,yediremiyorum içime sinmiyor.

G.Saray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer’in, çarşamba günü Euroleague yönetiminden üst düzey bir isimle görüşerek, Union Olimpija’nın Avrupa Ligi’nden çıkarılması halinde Sarı – Kırmızılıların ön elemeye katılmak için yapacağı başvuruyu aktaracağı öğrenildi. Özyer’in, G.Saray’ın geçen sezon Euroleague’de elde ettiği başarı ve iç sahada oynanan maçlarda yakalanan seyirci ortalaması gibi konulardan bahsederek, Sarı – Kırmızılıların kupaya katılmak adına ne kadar istekli olduğunu belirteceği ifade edildi.
Hiç olmazsa artık lobi çalışması yapıyoruz bence bu da bir gelişmedir...

Akçeli işlerle ilgili konuları bilmiyorum o konuda yorum yapamam ama Murat Özyer'in baş koç olarak yeterli olmdığını zaman içinde gördük.Durduk yere daha önce hiçbir tecrübesinin olmadığını tam olarak görev tanımını da anlamadığım idari bir göreve gelmiş olmasında en hafif ifade ile oldukça garip onu da kabul ediyorum.Bana kalırsa illa geri dönecek ise ancak yardımcı koç olarak katkı verirdi.Fakat birkaç kişinin aynı talebi hiç bir karşılığı olmıyacağı halde bu forumdan tekrar tekrar dile getirmesi de mesaj kalabalığı dışında birşey ifade etmiyor bana kalırsa ki sanırım burada tepki verenler içinde daha doğrudan kanallardan tepki verebilecek olanlar var mutlaha daha etkili olur.

Kutay bey tabiki direkt bu işin yanlış olduğunu söyleceğimiz kanallara sahibiz,en azından kendim için bunu söyleyebilirim.Yalnız bu forumda yazan kişilerinde bu işlerin dışardan göründüğü gibi değil,aynanın arka tarafının başka olduğunu bilme hakkı olduğunu düşünüyorum.Forumda genci orta yaşlısı kişilerin körü körüne bir fikri veya bir şahsı savunmaları birde bunu Galatasaray'dan üstün tutmaları beni rahatsız edtiği için gerçekleri yazıyorum.

Yoksa yazmışım,yazmamamışım önemli değil.

Kutay bey tabiki direkt bu işin yanlış olduğunu söyleceğimiz kanallara sahibiz,en azından kendim için bunu söyleyebilirim.Yalnız bu forumda yazan kişilerinde bu işlerin dışardan göründüğü gibi değil,aynanın arka tarafının başka olduğunu bilme hakkı olduğunu düşünüyorum.Forumda genci orta yaşlısı kişilerin körü körüne bir fikri veya bir şahsı savunmaları birde bunu Galatasaray'dan üstün tutmaları beni rahatsız edtiği için gerçekleri yazıyorum.

Yoksa yazmışım,yazmamamışım önemli değil.

Tabi ki bu forumdaki kişilerin olayların doğrusunu bilmeye hakları var muhtemelen bir kez bilemedin iki kez anlatınca da anlamış olurlar.Maksat hasıl oldu yani

Murat Özyer
‏@coachozyer

Following

Bence resmi sitemizde okumadiginiz transferlere inanmayin.tabii bence...en azindan taca cikmadan oyunda kalirsiniz :)

Domercant transferi olmadı diye sevinen bir şube koordinatorumuz var, sebebi de resmi siteden önce Domercant ile Galatasaray anlaştı haberini yapanlara laf sokma keyfi. Sizin göreviniz bu gazetecilere laf sokmak yerine, Galatasaray'ın faydasına bir şeyler yapabilmek ve bu transfer olmadı diye üzülmek olmalıydı.

Bence kendisinin bile haberi yoktu bu hamleden, onun vermiş olduğu bir sinir hali ile kendi durumunu bastırmaya çalışıyor gibi :)

Gerçekten bu koordinatörlük görevinde ne kadar tecrübesiz ve yetersiz olduğunun da açık bir göstergesi attığı tweet >:/

Madem taça çıkacağız,madem netleşmiş hiçbir şey yok e o halde keşke bu açıklamayı Domercant işi yatmaya yaklaşınca değil de sabah Ntvspor ''Domercant Galatasaray'da'' haberini yazdığında söyleseydi.

Kendisine güvenmek,eleştirmemek istiyorum.İyi bir başlangıç yapamadı umarım hallolur sıkıntısı.