Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
İlkan'nın özel sözleşmesini Murat Özyer'mi yaptı ki bu kadar yükleniyorsunuz ? Ayrıca İlkan daha ilk fırsatta bu kadar takımı satmaya meraklı ise, bu karakterde ise, bu hatadan dolayı Murat Özyer'e şikayet değil, her şeyde bir hayır vardır denilerek teşekkür edilmelidir...

Tabii azılı düşmanı Mithat Beyin izni olursa

Karaktersiz adamlar, yetenekleri ile bir yere gelemezler ! İlkan büyük ihtimal bu sene hiçbir takımda oynayamacak ve kendine yazık edecek, beterde olsun...
Ayrıca bu forumdakiler dahil, bu taraftarın yüzde 80'i ilkan karaman'a hep soğuk bakmış, bir türlü ısınamamıştır... !

İlkan'nın özel sözleşmesini Murat Özyer'mi yaptı ki bu kadar yükleniyorsunuz ? Ayrıca İlkan daha ilk fırsatta bu kadar takımı satmaya meraklı ise, bu karakterde ise, bu hatadan dolayı Murat Özyer'e şikayet değil, her şeyde bir hayır vardır denilerek teşekkür edilmelidir...

Tabii azılı düşmanı Mithat Beyin izni olursa
Kusura bakma da basketboldan sorumlu koordinatör isen sporcuların sözleşmelerini ve detaylarını bilmek zorundasın.Hele hele giden oyuncu rakibinin en ihtiyacı olan oyuncu ise..

ZORUNLU AÇIKLAMA | İlkan Karaman..

Bugün bir kulübün resmi sitesinde, basketbolcumuz İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı açıklanmıştır.

Sporcu ile tam bilgi sahibi olmadan ilgilenen bazı kulüplerin konunun hem ahlaki hem de hukuki boyutlarının neticesini bilmemesi tehlikesine karşı bu duyuruyu yapma zorunluluğu doğmuştur.

Haziran 2011 tarihinde Kulübümüz ile İlkan Karaman arasında 2011-2016 dönemini kapsayan sözleşme imzalanmıştır.

Sporcumuzun bonservisi 2011-2012 sezonunda Karşıyaka Spor Kulübü’ ne bir sezonluğuna verilmiş ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde yapılan sözleşme uyarınca bonservisi 12 Temmuz 2012 tarihinde tekrar Kulübümüze intikal etmiştir.

Konu ile ilgili gerekli bildirim Türkiye Basketbol Federasyonu ‘na da yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kusura bakma da basketboldan sorumlu koordinatör isen sporcuların sözleşmelerini ve detaylarını bilmek zorundasın.Hele hele giden oyuncu rakibinin en ihtiyacı olan oyuncu ise..

Sözleşmenin özel olduğunu her defasında belirtti kulüp.. TBF nezdindeki bir sözleşmenin ötesinde murat özyer daha ne yapabilir ki ? Kulüp açıklamada yaptı şimdi, fenerbahçe herzaman ki hatasına düşmüştür, burada direk murat özyer'e yüklenmek haksızlık

Sözleşmenin özel olduğunu her defasında belirtti kulüp.. TBF nezdindeki bir sözleşmenin ötesinde murat özyer daha ne yapabilir ki ? Kulüp açıklamada yaptı şimdi, fenerbahçe herzaman ki hatasına düşmüştür, burada direk murat özyer'e yüklenmek haksızlık
Tabiki tek suçlu özyer değil(ki sözleşme bahsedildiği gibi özelse) ama suçsuz da değil hani..Kulübümüzün dediği gibi sözleşme TBF nezdinde ise FB resmi olarak timsaha yatmış olacak:)

Tabiki tek suçlu özyer değil(ki sözleşme bahsedildiği gibi özelse) ama suçsuz da değil hani..Kulübümüzün dediği gibi sözleşme TBF nezdinde ise FB resmi olarak timsaha yatmış olacak:)

Bir yerde okudum ama neresi olduğunu hatırlamıyorum, şube yöneticileri ilkan karamanı imzaya çağırmalarına karşın hastalığını bahane ederek kulübe gitmiyor diye yazıyor, eğer 2011'de sözleşme imzadıysa tekrardan imza atmasına ne gerek var, eğer tekrardan bir imza gerekiyorsa geçmiş olsun fb'de oynar TBF'den aksi bir karar beklemeyin Turgay Demirel zaten azizin oyuncağı, bu iş mahkemeye gider fed. oyuncuya lisansı verir ama oyuncu büyük bir tazminat ödeyecek bize, her türlü üçkağıdın altından çıkan hakemlerle tapeleri çıkan fb.basketbol şube yöneticinin bu işinden altından çıkması hiç şaşırtıcı değil, yaşam tarzları illegallik olan bir yapılanmaya karşı uyanık olmaz lazım..

2011'de imzalanmış ve federasyona gitmiş bir sözleşme var ise biz İlkan'ı nasıl bonservisi ile KSK'ya verdik. Ben İzmir'de yaşıyorum ve basketbol yönetiminde de arkadaşlarım vardı, İlkan'ın hep kiralık olduğunu ve yıl sonu döneceğini söylüyorlardı. Belki ağız alışkanlığı bilemiyorum.

Şube koordinatörü olan kişi bu tip durumları araştırmıyor ise tam anlamı ile sorumsuzluk. Acaba İlkan'dan başka Furkan, Ender yada diğerlerinin sözleşmelerinde de böyle maddeler var mı? Bunları biliyorlar mı? Son olarak Özyer kadar geçen yıl böyle bir hataya onay veren kimler var ise onlar da açıklanmaldır ve onlara de tepki verilmelidir. Siz gelecek vaad eden bir oyuncu için böyle bir riske giremezsiniz. Eğer hata yada eksik birşey var ise mutlaka detaylı açıklanmalıdır.

Sayın Murat Özyer,

Eğer İlkan bedelsiz bir şekilde ve hiç bir yaptırımımız olmadan Fenerbahçe Ülker forması giyerse hemen istifanızı verin lütfen. Bu şubede yapılan rezaletler kabak tadı verdi artık!

Saygılar.

Sayın Murat Özyer,

Eğer İlkan bedelsiz bir şekilde ve hiç bir yaptırımımız olmadan Fenerbahçe Ülker forması giyerse hemen istifanızı verin lütfen. Bu şubede yapılan rezaletler kabak tadı verdi artık!

Saygılar.

Kaleminize sağlık. Bende aynı düşüncedeyim ve imzalıyorum. Eğer MEtin Bey'in belirttiği bigi bedelsiz ve yaptırımsız giderse (bence sadece gitmesi bile yeterli) hepimiz hem bu sayfalardan hem de kulübü faks - mesaj yağmuruna tutarak istifasını istemeliyiz.

Saygılar

Gelişmeleri beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum, medyanın yönlendirme haberleri ile hareket etmek doğru olmaz.

Ha bu işin altında şubede bir ihmalkarlık varsa gereken derhal yapılmalıdır. Sorun İlkan gibi bir oyuncunun kaybedilmesi değil (onun kaybedilmesi hayırlı olmuş, karakterini öğrenmiş olduk), eğer ihmalkarlık varsa başka oyuncuların kaybedilmesi ihtimali...

Göksenin ve Furkan konusu için ilk başta "Milli takimi alet etmeyin!" gibi bir ima yapıp sonrasında ise mevzu gün ışığına çıkınca "Bana da gelen duyumlar var, bunların duyumdan öteye gitmememesini temenni ediyorum." şeklinde olayı yumuşatma çabası komik. Kimden korkuyorsunuz, neden bu pısırıklık, belli değil.
İlkan Karaman skandalının üzerine kaymak oldu yani, o derece. Yazık..

Bu sube Turk basketbol camiasindan birileri ile duzelmez. Acik ve net..

Bunu dedigime inanamiyorum ama acil olarak subeye futboldan yonetici transfer etmemiz lazim. (Tulun haric tabi)

Benim anlamadığım Lütfi Arıboğan gibi basketboldaki en önemli isimlerden birinin olduğu yerde nasıl bu kadar amatör kişiler görev alıyor ? Akla hayale gelmeyecek hatalar yapılıyor ?

Murat hoca savunucusu gibi oluyorum ama hakikaten burda yazılanları okuyunca üzülmemek elde değil
ya olayı bilmiyorsunuz ya da olayın aslını öğrenmek istemiyorsunuz
O şahısı bonservisi ile karsıyakaya veren murat özyer değildir,oyuncu boşa çıkmıştır,kafasına silah dayıyacak hali yok herhalde istediği klübe gider bu ilkansız
Gecen seneki staf dahil bütün yöneticiler bu olayda sucludur,hangi akla hizmet ilkanı bonservisi ile veriyorsunuz
melih mahmutoğlunu verseydiniz ya
Sene başı burda yine aynı isimler taraftarı gaza getirip bazı kişilleri itibarsızlaştırıyor
Gaza gelmeyin bence

Gaza gelmiyoruz, bakin eger klup resmi siteden bizim oyuncumuz diye gider yapiyorsa o adami alacak.. Bu aciklama yapilirken ozyer ne yapiyordu, neden adam gibi kontrati okumamis. Velev ki haksizdik o zaman o aciklama neden yapildi bir klup diyerek.

Bu gune kadar hoca dahil herkes adami rotasyona yaziyordu madem bostaydi neden bizim oyuncumuz denildi.

Olay neresinden baksan elinde kaliyor, tweet atacagina ciksin TV de kamuoyu olustursun, neden korkuyor nedir bu pisiriklik.

Twitter a bisey yaziyo sona ben onu kastetmedim diyor.

Beceremiyorsan istifada erdemdir.

Kulüp geçen haftaki açıklamasında ne demiş hatırlayalım: http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14178.php

"Basketbolcumuz İlkan Karaman." Gerisi hikaye.

Bu kulüp Murat Özyer'i şube koordinatörü yapmışsa, bu profesyonel iş için maaş ödüyorsa kendisi de oyuncuların sözleşme durumlarını didik didik edecek, en ufak detayına kadar bilecek! Kendisi bu görevde kalmaya devam ederse, o devam etmek ister de kovulmazsa yazıklar olsun, rezil etti koca camiayı elaleme...

Genel menejerlik twitterdan transfer duyumculuğu yapmak , yeni transferlerle sırıtarak resim çektirmekten ibaret değil ( çünkü bunları bende yapabilirim ) .Şimdi çıkıp konuşacaksın sorumluluğu alacaksın kimde hata var anlatacaksın( dürüst bir şekilde sendeyse sende ,değilse değil) . Bu olayda belki hatalısın belki hatasızsın ancak iki klüp farklı açıklamalar yapıyor ve sen atar gider yapıp tükürdüğünü yalıyorsan o şubenin menejerinden hesap sorulur