Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Sıfatı Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü olan bir ismin bu tarz olaylara girmemesi gerekir.

Yani NTVSpor, İsmail Şenol veya herhangi bir gazeteci, muhabir, yayıncı kimdir ki onlarla bu tarz diyaloglara girsin..

Hawkins'in Fb ile anlaştığı gün aynı tweeti atmıştı Murat Özyer ve ben düşünmüştüm ki sanırım Fb transferi daha bitmedi, medyaya laf sokuyor adam bizle anlaşacak 1 gün sonra. Ama şimdi anladım ki o gün de Hawkins transferi bizim adımıza yatınca, Hawkins'i Galatasaray'a getirenlere laf sokmuş, olacak iş değil.

Arkadaslar lütfen murat özyeri elestirmeyelim

Bizde

@coachozyer ona buna laf sokmak yerine daha yararlı işler yapsanız kombine mesala yada istifa edin evet istifa en hayırlısı bu olur

tweetledik :)

Asım ben kendisiyle ilk yılında çalıştım,nasıl biri olduğunu gayet iyi bilirim.Para tatlı gelmiştir burda kazandığını dünyanın hiç bir kulübünde kazanamaz,tek saf bizimkiler.

Adam fanatiğe röportaj vermiş,gözlerinde ki!riyakarlık fotoğrafta bile belli,söylediklerine kendisinin bile inanmadığı aşikar,yeter artık şu takıma ahbap,çavuş ilişkilerinden kurtarın yoksa şampiyonluk hayal.

Adam fanatiğe röportaj vermiş,gözlerinde ki!riyakarlık fotoğrafta bile belli,söylediklerine kendisinin bile inanmadığı aşikar,yeter artık şu takıma ahbap,çavuş ilişkilerinden kurtarın yoksa şampiyonluk hayal.

Abi senin Murat Özyer ile ilgili ne sorunun var kendisini ben de sevmem ama bu kadar da değil. Bir de kulübe attığı kazık falan diyordun ?

Murat Özyer daha yeni yönetici olmuş;Hemen istifa.Ataman Geliyor hemen istifa.Galatasaray takımının sampiyon olması için neler yapılması gerektiği konusunda yazılar yazılması gerekirken;kişiler üzerinden yorum yapılmasına bir anlam çıkartamıyorum.

Sanırım başlığın bunca süre açık kalması yeter; düşüncelerin ifade özgürlüğü, demokrasi adına... Ne de olsa rahatsızlıklar dile getirildi, gerekçeler sıralandı...

İleride yeni önemli gelişmeler olursa başlıktaki kilidin kaldırılması düşünülür.

İnsan iş bilmesse bilene sorar herşey başkanın verdiği parayı bastıktan sonra anlaştık demek için ordaysan ben de otururum okadar en azıntan koltuğu doldururum :) iş bilmeyene ihtiyaç yok sen bizim başımıza gelen en beter bişeysin....

Mithat Bey'in başlığı bu kez kitlenmez umarım, çünkü isteği bu defa yerini buldu.

İlkan'ın karaktersizliği ayrı bir konu, fakat bir de bu işin yönetim boyutu var elbette.

Galatasaray Spor Kulübü'nün "basketbol şube koordinatörü" olarak görevlendirdiği, bu iş için maaş verdiği insan, oyuncuların sözleşme durumlarını en ince ayrıntısına kadar bilmek, işlemlerini takip etmek zorundadır. Bunu ben bilmeyeceğim, o kişi bilecek! Yaşanılan bu rezaletin yönetim bazında açıklanabilir hiç bir tarafı yoktur.

Benim bu saatten sonra İlkan falan zerre umrumda değil, ne hali varsa görsün ama kulüp olarak düştüğümüz bu durum gücüme gidiyor. Kimsenin Galatasaray'a bu amatörlüğü yaşatmaya hakkı yoktur.

Murat Özyer bunun bedelini ödemelidir.

Basligin ici dolmus, artik bu istegin cok saglam bir altyapisi olustu. Klubun ilkan konusunda acil aciklama yapmasi lazim. Oyle masal tadinda bir varmis bir yokmus diye baslayip biten bir aciklama gelirse direk istifa etmesi gerekir.

Not: Ben sahsen kendisine hic isinamadim.

İlkan Karaman gibi bir yeteneği (karaktersiz oluşunu muaf tutarak) en büyük rakibimize kaptırmak çok büyük bir utançtır. Bu utancın mimarlarının mutlaka bunun cezasını çekmesi lazım. Bu haberi gördüğümden beri içimde çok büyük bir burukluk var. Sanki Lebron James gelse yine de mutlu olamayacakmışım gibi.