Murat özyer detayları bilmiyordu diye birşey yok o sözleşmenin detayları elimizi kolumuz bağlayan ve oyuncuyu serbest kılan detaylarmış belli ki bu şekilde bir sözleşme yapanları değilde bu konuda yapacak birşeyi olmayan Murat Özyer'i suçlu bulmak bir garip gerçekten
Kutay Bey,
Özyer'in hatası bu durumu fark edip önlem almaması. eğer geçen yıldan yapılan bir hata var ise (ki var ve bu geçen yıl buna onay veren tün herkesin hatası, yöneticiden Mahmudi'ye kadar) bunu ortaya çıkartıp ekibi uyarması ve buna göre önlem alması gerekiyordu. Belki de Ataman kadro yapılanmasında değişikliğe gidebilirdi. Ataman'ın açıklamalarından olaydan haberi olmadığı anlaşılıyor. Benim düşüncem bu konuda gerekli lişileri uyaramadığı için suçludur ve cezasını çekmelidir (istifa, görevdan alma yada bir başka ceza). Geçen yıl yapılan hatalar da affedilir cinsten değildir.
Şimdi yazmamayım diyorum olmuyor.Murat ÖZYER'i günahım kadar sevmem ne kişiliğini severim nede işini.Bu göreve nasıl geldiğini de iyi bilirim.Yukarıda yazıldığı gibi liseli abilerinin sayesinde değil,Lütfü abisinin sayesin de geldi çünkü kendi devresi dahil kimse sevmez kendisini.
İlkan olayında bazı kardeşlerimin dediği gibi veya savunduğu gibi adamın ne suçu var ihale neden ona kalıyor gibi mesnetsiz açıklamalara yalnızca gülerim.
Bu kulübün şubesinde kordinatör olarak işe başlıyorsan,o zaman şubene bağlı genç takım a takım fark etmez bütün oyuncuların sözleşmesinden haberin olacak,bilgin olacak sen bu göreve bilgin dahilinde değilde torpille gelirsen o zaman böyle çırak çıkarsın.İlkanın senle özel sözleşmesimi var süresi ne zaman doluyor ne zaman serbest kalıyor,bakarsın çağırırsın menejerini bizim sizle özel şartlı sözleşmemiz var biz bu yıl İlkan'ı kadromuzda görmek istiyoruz,özel sözleşmeyi şartlarını iyileştirerek fedarasyon tarafından resmileştirelim dersin.O pazarlıkta anlaşırsın veya anlaşamazsın o zaman çıkar biz anlaştık veya anlaşamadık dersin.İşte o zaman top senden çıkar,ama sen ne oyuncuyla konuşma ne menejeriyle konuşma adam serbest kalsın sonra olurmu İlkan bizim oyuncumuz hadi canım derler adama sen git TBF mevzuatını bir oku ondan sonra konuş derler adama.Öyle twitter dan sallamakla kanal kanal dolaşmakla olmuyor.Oyuncuyu iş bilmezlik yüzünden kaçırmaya bahane bulmak kolay at oyuncuyu taraftarın önüne çekil kenara zaten basında ki kankaların da iki yazı yazarlar adama sen sıyırmaya bak ama yemezler en azından işi bilenler yemez.Helal olsun İlkan'a inşallah başarılı olur,sende kına yakarsın sen kordinatör olarak işe başladığından beri kaç kere görüştün İlkan'la bi deyir ver bakalım veya menejeriyle ama nasıl olsa senin arkanda abin var sen takıl.
Bu forumda hala Özyer EFENDİYİ BU İŞTEN SIYIRMAYA çalışan kişiler var!!! onlardan bir özür bekliyorum,bu forumda yönetici olarak görev yapan bir kaç kişiden de özür bekliyorum.Bakalım Özyer efendinin gösteremediği cesareti kimler gösterecek.
Sevgili Can
İlkan Sertaç ŞANLI'dan önce Karşıyakaya kiralandı diye biliyorum.Burda suçlu avına çıkmadık,insanlar torpille bu kulüpte koltuğa oturunca yaşanacak olayları,önceden defalarca yazdım.Bana muhalefet olan beni tenkit eden bir çok forum üyesi var.Hatta delil soran oldu,şimdi o gün bana muhalif olup şimdi benle aynı görüşte birleşen kardeşlerime soruyorum.Benim sevgim Glatasaray'a kişilere değil herkes gider bu arma kalır,ya sizin görüşünüz ne?????
Helal olsun ilkana insallah basarili olur diyorsaniz mithat bey diger sozlerinizin bir anlami yok sizin amaciniz murat ozyer galatasaray degil siz mi taliptiniz bu goreve vermediler. galatasarayin bu kadar yatirim yaptigi adami bonservisi ile verenlere neden laf atmiyorsunuz? Ya da helal olsun dediginiz ilkan kardesine!
Sayın Mithat Duran,
Yazılarınızı ve yorumlarınızı önceden de beğenerek okuyordum. M. Özyer konusunda size katılıyorum, bir görece geldiysen o konunun tüm detaylarını öğrenip gerektiğinde kişileri uyaracaksın. Ben de geçen sene İlkan'ın kiralık olarak gittiğini ve tüm oyunculardan önce kiralandığını biliyorum. Bir de dikkatimi çeken bir konu resmi sitede İlkan haberlerini ve Furkan transferini tekrar inceledim, İlkan'ın KSK'ya gidişi ile ilgili bir bilgi yok. Yani haberler kaldırılmış. Siz yönetime yakın birisi olarak bir bilgiye sahipseniz paylaşabilir misiniz? Bu transferde ilginç olaylar çıkıyor ortaya. Bir de sanırım işin FIBA kısmı devreye girecek burada ne durumdayız.
İlkan karşıyakaya verilmesinin sebebi 1- Furakan transferinde kolaylık sağlanması,zaten futbolcu'da verdik.2-iLKAN'ın Oktay hoca tarafından bu sene süre alması zor pişmesi lazım kiralık verelim demesi.
3- O zaman ki şubeye bakanların da şimdikiyle aynı oluşu bu işte vasıfsız olmalarından kaynaklanması.