Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Söylüyorum Türkiye kupası maçlarının sonuncusu olan fener maçının kazanılmasından sonra attığı tweet ya yakışıyormu bir kordinatöre böyle yazmak bu kadar seviyesizlik başka nerde var

Şu ana kadar rezalet bir yöneticilik sergiliyor.

Önce İlkan olayı sonra Nevriye şimdi de forma skandalı..

YETER MURAT ÖZYER YETEEEER !!!

Maç kazanınca eleştiri yapılmazmış bunu da öğrendik. Oldu Murat Özyer. Zaten biz bol keseden sallıyoruz, amacımız sadece karalamak birilerini, herşey yolunda şubede!
Maç kazanılıyormuş formasız çıksak ne olurmuş? Dalga geçiyorsunuz galiba! Hadi formayı geçtim siz önce İlkan olayının ve sakat olarak 500 bin euro verdiğiniz Nevriye Yılmaz'ın mantıklı bir hesabını verin. Sonra bakarız.

Arkadaşlar eleştirinizi yaparken kullandığınız kelimelere ve üslupa dikkat edin. Haddinizi aşmayın.

Murat Özyer; Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Bu unvan dahilinde yönetim kurulunun kendisine tebliğ ettiği sorumluluklarının olduğu belli görevleri mevcuttur.

Bir süredir yaşanan olumsuzluklar neticesinde bizleri asıl ilgilendirmesi gereken Murat Özyer' in kendisine tebliğ edilen bu görev ve sorumlulukları yerine getirip getiremediğidir.

Bu doğrultuda Şube Koordinatörü' nün görevi basketbol takımının sahada iyi mücadale etmesi, oyuncuların antremanda/maçta sakatlanmamasını sağlamak, maç içinde teknik taktik değişimler yaparak maçın kazanılmasını sağlamak değildir. Bu saydıklarımız ancak teknik heyet dediğimiz Ergin Ataman ve yardımcılarının görevleri olabilir.

Peki nelerdir Murat Özyer' in sorumlulukları; Şube Koordinatörü neler yapmakla yükümlüdür? Arzu ederseniz yaşanılan olumsuzlardan da örnekler vermeye çalışalım:

* Yaz aylarında sezon başlamadan takım kadrosunda yer aldığı bilinen basketbolcularla dialog halinde olup olumlu/olumsuz durumlarını takip etmek
* Sözleşmesi bitecek basketbolcuların kontrat durumlarını analiz edip, takımın çıkarlarına göre işlem yapmak.
* Yeni sezonda transferi düşünülen basketbolcuların olumlu/olumsuz durumlarını analiz edip, takımın çıkarlarına göre işlem yapmak.
* Takımların sezon boyunca ihtiyacı olan malzemelerin tedarik edilmesini sağlamak ve anlaşmalar yapmak.
* Takımların yurtiçi ve yurtdışı kamplarını ayarlamak ve anlaşmalar yapmak
* Takımların yurtiçi ve yurtdışı maçları öncesi ulaşım, konaklama ve antreman yerlerini ayarlamak.
* Takım kadrosunda bulunan sağlıklı tüm oyuncuların zamanında takıma katılmalarını ve maçlarda yer almalarını sağlamak.

Şube Koordinatörü bu gibi görevleri dahilinde analiz edilip değerlendirilmelidir.

Bu haftaki forma rezaleti için nasıl bir bahane bulacak acaba sayın Özyer? Dikişlerinde problem vardı, terziye yolladık yetişmedi falan mı?

Skandal yemin ediyorum. Ayıptır ya.

Cuma günkü forma toplantısı da pazartesiye ertelenmiş,pazartesi de Özyer muhtemelen Polonya'ya uçar,yeniden ertelenmesi şaşırtmaz kimseyi sanırım

Ya ben inanamıyorum , bağırmak haykırmak istiyorum artık ! TBF 'na mail atın bugünkü maçın saati için diyor adam ( çok affedersiniz böyle konuştuğum için ) . E be Murat Özyer o işi de biz yapacaksak senin ne işin var be bu camiada ?! Yeter artık bu nedir ya aynı hafta oynadığımız maçları arkalı önlü oynayamıyor muyuz ya karşı yaka hakem atamalarını bile kendi seçiyor bu nedir ya biz mail atacakmışız bir de ?

İlkan olayında kulübün yediği kazık en büyüğü bence herkesin ettiği yanına kaldı. Zarara uğrayan koskoca Galatasaray kulübü oldu. Olay örtbas edildi adeta. Murat Özyer kadar beceriksiz bir koordinatör görmedim.

Sayın Murat Özyer,

İlkanı kaçırdığımız gibi, formaları ayarladığımız gibi, sakat Nevriye'ye dünyanın parasını verdiğimiz gibi, maç saatlerini de biz federasyona mail atıp düzelttiririz şüpheniz olmasın!

Bu adam resmen bu kulüple ve taraftarla dalga geçiyor. Bir gün öyle bir çarpılır ki neye uğradığını şaşırır!

Murat bey,
Burası Galatasaray kulübü, taraftarla dalga geçemezsiniz! Bu kulübü büyük yapan taraftarıdır. Zaten yaptığınız işte hatalar yapıp duruyorsunuz bari taraftar ile aranızı iyi tutun. Suyunuz çok ısınıyor.

Biraz daha farklı bir konuyu da gündeme getirmek istiyorum.

Dün eşimle beraber özel aracımızla Galatasaray-Olin Edirne erkek basketbol maçı için Abdi İpekçi Spor Salonu' na gittik ve salona sokulmasına izin verilmeyen demir bozuk para, çakmak v.b. gibi sahaya atılması muhtemel materyelleri !!! otoparktaki aracımıza bırakıp salon önündeki gişeden 2 adet tribün bileti satın almaya gittik.

Tribün biletinin 10 TL olduğu düşünerek cebimizdeki kağıt 20 lira para ile iki adet bilet istediğimizde ise bilet ücretinin 12 TL olduğunu ve dört lira daha vermemiz gerektiği cevabını aldık. Velhasıl cebimizde hiç demir para olmadığı için kağıt 10 lira daha verdiğimizde, gişedeki görevli bozuk demir para vermek zorunda olduğunu söylerek altı lira bozuk parayı uzattı. Gişedeki görevliye gülerek "Arkadaşım biliyorsun salona demir para almıyorlar, bütün bozuk paraları araçta bırakıp buraya geldik, bu yaptığın iş mi şimdi, neden biletler 10 TL değil de 12 TL?" diye sorduğumda ise "Abi kulübün belirlediği fiyatlar böyle, bunun biletix le ilgisi yok" cevabını aldım.

Şimdi; pek tabi benim durumum farklıydı, otoparka geri dönüp bu demir paraları araca bırakma imkanım vardı ama çeşitli toplu taşıma araçlarıyla salona ulaşan ve maça gelen taraftarlar evlerinden çıkarken ceplerindeki bozuk demir paraları hesap kitap yaparak mı yanlarına alacaklar?

Bu doğrultuda biletler neden 10 TL değil de 12 TL dir? Insanlardan 2 TL daha fazla kazanayım derken salona girişte taraftarını zor durumda bıraktığının farkında değil misiniz?

Gişe görevlisinden duyduğum "Bilet fiyatlarını kulüp belirliyor" sözünden yola çıkarak söyleyebilirim ki; Sn. Murat Özyer' in Basketbol Şube Koordinatörü unvanıyla bu konuyu da analiz edip hareket etmesi gerekirdi. Maalesef ki bu işler oyuncu girişinden ya da VIP girişinden "Kolay gelsin arkadaşlar" deyip de içeri girmekle olmuyor.