Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Fatih bey, size haksızsınız demiyorum. Bu biraz yoğurt yeme tarzı gibi bir şey. Ben desantralizasyona inanıyorum. Alt kadroların yetki ve sorumluluklarının arttırılması üst yapının sadece denetleyici role soyunması bu esnada da onların (alt kadroların) çalışmalarının şirket politikalarına-misyonuna uygun olup olmadığının bakılması ve alt yapının düşünlerini yer,ne getirecek şartları hazırlamak olduğunu düşünüyorum. Lütfi Arıboğan Murat Özyer'e bunu yapmalı. Murat Özyer Müge Erdem'e Müge Erdem de Coach'a ve takıma bunu yapmalı. Yoksa üst yapının karışacağı işin sonu yok. Aynı şeyleri ne yazık ki devlet yönetiminde de görüyoruz. En basiti bir kupa kaldırılması için bile Başbakan arandı A.Albayrak tarafından. Oradaki mülki amir bu sorumluluğu bile alamadı. TFF başkanı bunu alamadı. Alt kadroların yetki ve sorumluluklarının arttırılması geniş kadrolu müesseseler için elzemdir. Ama sen hısım arabanı oralara yerleştirirsen tabii ki o adamın yapacaklarından emin olamadığından o işlere de bakarsın. Bugün Murat Özyer'in hayatında daha önce hiç bilmediği bir sahada hemde büyük bir kulüpte çalışmaya başlamış olması bu yüzden üzücü. Nedense yönetim bilimi bu ülkede küçük görülüyor. Bu yüzden aile şirketlerinden öteye gitmeyen süreçler yaşanıyor sözde kurumsal holding/şirketlerimizde. "Ben çok doktorla çalıştım" diyen hasta bakıcının açık kalp ameliyatı yapmaya çalışması gibidir Murat Özyer'in idareciliğe gelmesi. Ne yazık ki ülkede spor yöneticisi pek fazla yok. Olanların yeşermesine izin vermeden kesiyoruz. O zamanda az alternatiflerden seçim yapıyoruz. Murat Özyer'in bu saatten sonra görevinden ayrılacağını beklemek çocukça bir hayal. Aldığı maaşı başka bir kulüpte bir sezonda alamaz. Kovulacağını düşünmek zaten imkansız. Lütfi Arıboğan'ın kanatları altında çünkü. O zaman iyi niyetli düşünüp çok kısa zamanda idareciliği öğrenmesini temenni etmekten başka çarem yok şu an için.

Ona yönetim ile ilgili iki cümle edeceğim.

1-İyi yönetici sorunları yansıtmaz absorbe eder yönlendirmez.
2- İyi yönetici sorun değil çözüm üretir.

Umarım artık, bu olayın sorumlusu pazarlama, şu olayın sorumlusu TBF gibi bahaneler üretmeye devam etmez. Takıma karşı bu kadar kendimi yakın hissettiğim (sistem mücadele kadro) bir dönemde olumsuzluk beklememek çözüme dair ışıklar görmek en tabii hakkım

Murat ÖZYER iddaa ederim 2*2=4 sonucunu hesap makine olmadan hesaplayamaz,ama bu şubede kordinatör,sebebide abisi Lütfü ARIBOĞAN yüzünden,zamanında çok yazdım şimdi kimse lafı eveleyip gevelemesin ahpab çavuş abi kardeş olayları olduğu sürece biz asla kurumsallaşamayız.Daha 1veya 1,5 ay önce bana hakaret boyutunda Özyer'i savunanlar şimdi efendim tek suçlu o değil modu yapmasın,tek suçlu Özyer sebebide ben birebir duydum Lütfü abisi her yerde ben basketbolu ona bıraktım karışmıyorum söylemi.Neden ÖZYER kordinatör oldu çünkü ülkerde de burda da lütfü abisinin gözü kulağı T.T transferinide Lütfü abisi gerçekleştirdi,bunu da yazdım.Ama gün gelir devran döner sap döner keser döner bu hesap bir yerde döner.O zaman ne abisi kalır nede kendisi dahasıda kankası.(kankası da kadın basketbol baş antrönörü Ekrem MEMNUN)

Murat ÖZYER iddaa ederim 2*2=4 sonucunu hesap makine olmadan hesaplayamaz,ama bu şubede kordinatör,sebebide abisi Lütfü ARIBOĞAN yüzünden,zamanında çok yazdım şimdi kimse lafı eveleyip gevelemesin ahpab çavuş abi kardeş olayları olduğu sürece biz asla kurumsallaşamayız.Daha 1veya 1,5 ay önce bana hakaret boyutunda Özyer'i savunanlar şimdi efendim tek suçlu o değil modu yapmasın,tek suçlu Özyer sebebide ben birebir duydum Lütfü abisi her yerde ben basketbolu ona bıraktım karışmıyorum söylemi.Neden ÖZYER kordinatör oldu çünkü ülkerde de burda da lütfü abisinin gözü kulağı T.T transferinide Lütfü abisi gerçekleştirdi,bunu da yazdım.Ama gün gelir devran döner sap döner keser döner bu hesap bir yerde döner.O zaman ne abisi kalır nede kendisi dahasıda kankası.(kankası da kadın basketbol baş antrönörü Ekrem MEMNUN)

E iyi hoş da kimseyi bırakmadınız yönetim ekibinde :)
O gitsin, bu gitsin; doğru birileri yok mu koca yönetim heyetinde ? :)

Kankadır, değildir orasını bilemem ama bence Ekrem hoca yaptığı görevin hakkını veriyor, taraftar yıllar sonra sistemli ve mücadeleci bir bayan basketbol takımı izliyor..

O kadar saçmaki ya bari şöyle yapın erkek takımımızı Murat Bey yönetsin ( zaten kendi kendini Ergin Hocamızla devam ediyoyoruz :) ) Cem Hoca kesinlikle bayan takımına gelmeli hemde Mihriban Oğuzla kesinlikle ...

Layıkıyla görevini yerine getiren birisi vardı bu yönetimde onunda yaşamasına izin vermediler.İnşallah tekrar bu şubenin başına gelecek Hakan Üstünberk...

Biletler konusunda da mesajımız gerekli yerlere ulaşmış. Hafta içi oynayacağımız Mondeville&Donetsk maçlarının bilet fiyatı 10 TL.

Biletler konusunda da mesajımız gerekli yerlere ulaşmış. Hafta içi oynayacağımız Mondeville&Donetsk maçlarının bilet fiyatı 10 TL.

Bu platformun takip edilip yapıcı eleştirilerimizin dikkate alınması sevindirici bir gelişme.
Bu hususu bu konu altında sanıyorum ilk ben gündeme getirmiştim, kendi adıma bu kararı alanlara teşekkür ediyorum.

Muray Ôzyer beyi ailecek severek izliyoruz :) Bu işi en iyi Cem Akdağ yapar. Kôtû gûn dostunu artık gôreve getirme vaktinin geldiğini dûşûnuyorum. Daha fazla huzur bozmadan ya istifa etsin ya da gôrevden alınsın. Yeter Murat Ôzyer yeteeer !!!

Kadın ve erkek basketbol takımının maçları aynı gün aynı saatte başlıyor.Buna hiç etki edilemezmi merak ediyorum,ya da bunu umursayan var mı acaba oralarda bir yerde?

Galatasaray Medical Park, Eurocup’ta oynayacağı Lokomotiv Kuban maçı öncesinde otel krizi yaşıyor.

Koç Ergin Ataman, “Kuban’da fuar var ve boş otel yok. En yakın otel 2 saat mesafede. Tedbir alınmamış ve bu bizi zor durumda bıraktı. Pazartesi günü Kuban’a gideceğiz ama kalacağımız yer belli değil. Eurocup ve Kuban takımına gerekli bildirimde bulunduk. Ancak yanıt verilmedi. Zor durumdayız. Maça hazırlanacağımıza bununla uğraşıyoruz” dedi.

Galatasaray ın basketbol şubesinde sırasıyla i.karaman mevzusu forma olayı en son da otel krizi bunların Galatasaray kalibresinde ki kulüplerde olmaması gereken türden şeyler .Bu tür sorunlar belki olur ama ikinci bir yanlışlığa fırsat verilmeden gerekli yaptırımlar uygulanır sorumlular hakkında .Ama malesef inanılmaz bir vurdumduymazlık söz konusu şubede. Gerçekten harika bir takım kurduk iyi gidiyoruz ve bir aptalca hata yüzünden bir çuval incirin berbat olmasından ölesiye korkuyorum ve malesef takımın ilerleyişine bazıları ayak uyduramıyor.
Bencede Şube Koordinatörlüğü için sayın Cem Akdağ en uygun isimdi

Olayın detaylarını bilmiyoruz, bu yüzden asmak ne kadar doğru olur emin değilim ama haftalar öncesinden tarihi belli olan bir maç için otellerin dolu olması sanırım Kuban kulübünün veya FIBA'nın suçu olmaması gerek. Otel işini son birkaç güne bıraktıysak ki belki de tüm takımları aynısını yapıyordur sorumluluk da bizde yani şube yönetiminde olur. Olayın detayları net olmadığı için fazla bir şey söyleyemiyoruz ama inşallah bu tür idari bir hata yoktur. Yakışmaz.

Gülüyorum ama, sinirden mi, komik olduğu için mi karar veremedim.. Bu ne yahu.. http://c1211.hizliresim.com/13/k/g0qzf.png

+1.

Ek olarak geçen sene Hakan Üstünberk takımdan ayrıldıktan bir süre sonra takım düşüşe geçmişti, belki Shipp'in sakatlığının da etkisi oldu ama Hakan Üstünberk'in kalibresinde birinin olmaması da bir nevi takımı sahipsiz bıraktı. Mahmuti'nin takımla ilgilenmesi gerekirken play-off zamanında yönetimle diyaloğa girmesi onun konsantrasyonunu da bozmuştur yüksek ihtimal. Normal sezonun en iyi takımıyken takım birden düşüşe geçip 3 maç üstüste kaybederek olası bir şampiyonluktan olduk. Bu yüzden bu koordinatörlük olayı çok önemli geliyor bana, Murat Özyer de bu görev için biçilmiş kaftan değil bence.