Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Metehan kardeşim ne güzel ifade etmişsin, yaşına göre gerçekten çok güzel düşünüyorsun.Bu yazını aslında direkt Ünal başkana göndermek lazım belki uyanır...

Hakan Ağabey,teşekkürler.

Abi böyle düşünen tek ben değilim. Çevremde ki yaşıtlarım olan arma aşıkları da aynı düşünce ve kannaate. İçimden geçenleri yazdım sadece. Artık ezilmekten bıktım. Bir sezon artık normal şartlarda oynansın. Anormal şartlar devreye girdiği takdirde üzülmeye mahkumuz ne yazık kı :-(

Bu forumdan ben dahil, kimin ne okuduğu, kaç lisans konuşabildiği, hangi okulları bitirdiği, basketbol zekası ve kariyerinin ne olduğu önem vermeden o koltuğa otursak bence bu duruma düşmezdik. Çünkü;

O kişi ARMA aşkıyla çalışırdı. GALATASARAY'a hizmet bizim için bir onur olurdu. Bu görevin şanını üstümüzde taşırdık.

Yakışmıyorsun bu camiaya,
Bu taraftarın cefasını anlayamıyorsun,
Boynumuzu yere büküyorsun,
Hissettiklerimizi anlamıyorsun,
Artık YETER!

Adam hala tweet atıyor içimizde ki! İralandalı diye senden daha büyük irlandalı varmı? eyyy Murat ÖZYER,ne zaman bu camiaya gelsen hep zarar verdin maddi manevi.Gazeteleri niye arıyorsun istifa etsene ama sende o neyse yine kulüp elemanına laf söyledim diye ceza alırız.Birde Burçin BADEM var ne iş yapar bilmem ama hiç bir şey yapmadan para almak tatlı geliyor.

''demli çay ve matrax''

Bu adamın 2 gün önce attığı bu tweeti ömrüm billah unutmayacağım.

Şubenin imanı gevremiş, yabancıların hepsi ihtarname çekmiş paşam da kalkmış demli çay ve matrax diyor.

Arkadaş, senin böyle bir süreçte twitter'dan edeceğin kelamlar bunlar mı yahu?

Beceremiyorsun Sayın Murat Özyer,daha ne bekliyorsun yahu? Maksadın Ergin Hoca'yı da gônderip onun yerine geçmek galiba. Rabbim nasip etmesin inşaAllah...

Kendisi çalıştığı kurumdaki görevinden bağımsız twitler atıp para kazanabilen ender insanlardan. Ben artık bu adama hiçbir şey demiyorum. Sezon başından beri basketbol branşının burnu pislikten çıkmadı. İlkan mevzusu, Kuban deplasmanındaki rezillikler, Hawkins olayı, oyuncularının paralarının ödenmemesi ve muhattap kimseleri bulamaması, kupadaki hakem rezilliği ve en son lindsay whalen olayı. Ben sustum artık

Biz Andric romantikliğiyle mutluyduk. Savovic gibi adamlarla başarı beklemekten mutluyduk. Shipp-Gordon Cimbom'un çocuğuydu. Aslına bakarsan beklediğimiz başarı falan değildi. Hiçbir şey beklemeden gidip geliyorduk maçlara sadece takımın sahibinin biz olduğunu biliyorduk ya da ona inanmıştık en güzel duygularımızla. Şuraya şunları yazarken bile gözlerim doluyor. Sahiplenmek istediğimiz şu anda en azından kıvılcım oluşmuşken şubeyi şu hallere düşürenler defolsun gitsin. Şu durumun oluşmasında ufacık bir payı varsa Murat Özyer'de gitsin. Yeter artık hep taraftar mı üzülecek.

Bakın arkadaşlar açıkça söylüyorum ben bir sitede oturuyorum,bu şahıs bizim sitede yönetici olsa ilk ay aidat toplayamaz zaten ikinci ay site görevlileri paralarını alamadığı için kazan dairesine götürür,bir güzel döverler.Bizim siteye yöneticilik yapamayan kişi bu kulüpte basketbolun tek yetkilisi nasıl olur.

11Subat 2013 pazartesi saat:19:30 seyrantepe'de kulüpte toplantı yapıyor,bu toplantı için 10 gün geç kaldın murat bey.Atı alan üsküdarı uçağa binen cebeli tarığı geçti günaydın.

Saat 23:21 Telegol'de Basketbol kepazeligimiz konusuluyor. Tesekkurler Murat Ozyer, bunu da sayende gorduk.

Su meyhane sofrasinda ustelik Banvit macini hakemle aldigimiz konusuluyor yaziklar olsun sana Murat Ozyer.

Yeter artik yeter.

Cem Yılmaz'ın son gösterisinde koordinatörlüğü anlatan bir bölüm var,aramızda işini hakkıyla yapan,koordinatör sıfatı altında çalışan arkadaşlar varsa üzerlerine alınmasınlar fakat o kısmı hatırlayanlar tam olarak Sayın Özyer'i anlatan bir bölüm olduğunun farkına varmışlardır

Hayatimda senin kadar ugursuz , beceriksiz , capsiz bi adam gormedim..

Hocaliginda yazdiklarim az olmus , sen hayatin boyunca hicbir gorevi yapamassin bu vasifsizliginla,

Hocaligin neydiki bu gorevi yapabilesin beceriksiz herif.

Tulundan bile once kovulmasi gereken tek adam su kulupte.

N'Dong'un şu an sözleşme fesih hakkına sahip olduğu söyleniyor. Kulübe gönderdiği ihtarname:

19266944.jpg

Ve daha fazlası: Galatasaray' 20 bin Dolar yakt - Hrriyet Basketbol

Süpersiniz valla, bu şubeye daha ne tür rezillikler tattırılacak bakalım...

Sezon başından beridir Murat ÖZYER üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Ben de zaman zaman konuyla ilgili yorumlarda bulunmuştum ancak ne kadar ılımlı olmaya çalışsak da her geçen gün kendisi adına eleştirilecek çok daha fazla konu ortaya çıkıyor.

Galatasaraylılığından ve herşeye rağmen iyi niyetinden kendi adıma bir şüphem yok ancak maalesef ki kitlelere mal olmuş camialarda görev almanın büyük sorumlulukları var. Bu sorumlulukları bir şekilde yerine getiremediğiniz zaman çanlar sizin için çalar ki Sn. ÖZYER açısından da yavaş yavaş artık çalacak çan bile kalmayacak. Bu doğrultuda Lütfi ARIBOGAN dahi arkasında duramayacak hale gelecek ki bu da kariyerini olumsuz yönde etkilecektir.

Pek tabi ki Galatasaray gibi bir camiada görev almak zordur ve küçük hatalar bile insanlar tarafından dile getirile getirile dağ olur; bu sonuçla yüzleşmenin de gerçekten camianın içinden gelmiş insanlar için kolay olmadığı aşikar. Bununla beraber başarısızlığın olduğu bir ortamda günah keçisi çıkarmak çok basittir ve kurumsal yönetimlerde bu günah keçileri de başarısızlığın bulunduğu departmanın başındaki isimler olarak ön plana çıkar.

Bu doğrultuda herkesin defalarca yazıp çizdiği türlü aksaklıklar ve problemler neticesinde Sn. ÖZYER' in en azından kendi kariyerini daha da fazla tehlikeye atmaması adına köklü kararlar vermesi gerekiyor. Çeşitli ortamlarda kulüpteki maddi kazancının dahi sorgulandığı bir çerçevede daha fazla devam etmesi bizler gibi ılımlı insanların dahi kendisine olan saygılarını kaybetmelerine yol açacaktır.

Murat ÖZYER ile beraber; kendisine tebliğ edilen sorumluluklar daha az olsa da normal olarak amiri konumunda olan Şube Koordinatörü' ne asiste olup çeşitli konularda fikri yardımlarda bulunan Burçin BADEM' in de bu gelinen noktada kendisine pay çıkarması elzemdir. Kitlelere mal olmuş camialar öyle oluşumlardırlar ki; senelerdir basketbol sporu adına ailecek yapılan tüm olumlu adımlar bir anda unutulur gider ve kişilerin eleştirilerden nasiplenmeleri kaçınılmaz hale gelebilir.

Galatasaray gibi camialarda, göreve gelmeden önce bu görev için düşünülen kişiler tarafından yapılan bir takım hatalar, yanlışlar ile gereksiz tepkiler göreve geliş süreciyle beraber sineye çekilir ve birçok insan için geçerli olan bu kutsal görevin layığıyla icra edilmesi adına ilgili kişiye gerekli ortam yaratılır.

Bu yaratılan ortamı iyi ve başarılı bir şekilde kullanmak da bu kişilerin olmazsa olmazları olmalıdır. Aksi takdirde görev alanındaki bu başarısızlığa ilaveten eski defterler de ortaya dökülür ki, bu da hiç istenmeyecek bir sonuç olarak görünmelidir.

NOT: En son paragrafta bahsetmeye çalıştığım bu sineye çekiş sürecini ben de aktif olarak yaşamış ve sevdalısı olduğum bu camiadaki görevine saygı gösterip bugüne kadar hiç konusunu açmamışımdır. Aksi takdirde sosyal medyada eleştiriye gelemeyip futursuzca cevaplar verip karşısındakini süresiz engelleyen birinin karşısındaki tarafından saygı ve sevgi beklemesi de mümkün olmazdı.

Lütfi Arıboğan - Murat Özyer - Burçin Badem. güzel üçlü. En çokta güvendiğimiz Lütfi Arıboğan nasıl bu isimlere tahammül ediyor hala şaşırıyorum.

Dün başkandan fırçayı yiyince soluğu Bülent abinin yanında alınca kurtulacağınızı mı? zannettin şimdi yazıyorum çok kısa zamanda GÖNDERİLECEKSİN!!!