Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
evet maalesef bu sitede açık ve alenen galatsaray düşmanlığı yapılmaya başlandı maalesef ve adminler biz arma sevdalılarına ceza veriken çok bonkör ama maalesef armaya saldıranlara karşı :( hayır eğer suçumuz sarı kırmızıya olan sevdamızsa idam olsada cezamız çekmeye razıyız biz...

Şahsen Murat Özyer'i o koltuğa yakıştıramıyorum ama adamın Hawkins olayında nasıl bir suçu olabilir eğer alemi oyuncuyla beraber yapmadıysa? (Tabi eğer olaylar gerçekse ki bana çok ucuk geliyor böyle bir durum)

Olayın 2 boyutu var. Eğer Hawkins kişisel olarak keyif verici madde kullanmışsa bu konuda sayın Özyer yada Ergin Ataman kesinlikle suçlanamaz. Fakat kimsenin pek dile getirmediği bir problem var. Hawkins'in omzu sakat olduğu dönemde Ergin bey iğne ile sahaya süreceği demişti. Eğer o iğneden kaynaklı bir sorun varsa Ergin Ataman ve Murat Özyer bu şerefli kulüpte 1 dakika dahi barındırılmayacak. Yakında her şeyi göreceğiz.

Yakında herşeyi göreceğiz diye bişey yokki. Maçtan sonra Ergin Ataman'ın röportajını ve basın toplantısını izlemedinizmi. Raporda keyif verici madde yazıyor diyor. İğneyle ilgili bir durum yok.

Kokain'i kullandığı iddia edilen Hawkins suçlanan Murat Özyer. Tamam adam o koltuğun adamı değil lakin bunun suçu da ona atılmaz. Ayrıca eğer ağrı kesici yüzünden bu sonuç çıkmışsa suç yine Ergin Ataman ve Murat Özyer'in değil o ilacın içeriğini anlatmayan ve büyük ihtimalle yasaklı olduğunu bilmeyen doktorlarındır.

Tabiki bir oyuncu kokain kullanıp yakalandıysa bunun sorumlusu Murat Özyer değildir ama şubede bunca olan biten rezillikler, sorunlar apaçık ortada. Benmi yönetiyorum şubeyi?

Tabiki bir oyuncu kokain kullanıp yakalandıysa bunun sorumlusu Murat Özyer değildir ama şubede bunca olan biten rezillikler, sorunlar apaçık ortada. Benmi yönetiyorum şubeyi?

Allah aşkına abi bundaki sorumluluğu ne? Eşek kadar herifin peşine ne yapıyor ne ediyor diye adam mı takacak ? Sen yönetsen ne yapabilirsin bu adamın özel hayatında yaptığı işler hakkında?

Bu adam hala görevinin başında sebebi Lütfü ARIBOĞAN gerisi hikaye,abi kardeş ahbap çavuş ilişkileri sona ermediği sürece bu böyle rezaletleri yaşarız.

Bonservis ödenip oyuncu transfer edilirken, oyuncuların maaşı ödenmemesi de bizim hatamız değil mi sayın Özyer? Konuyu yönetim bazlı araştırıyorum, akşama doğru bir haber almayı ümit ediyorum burada paylaşırım.

Saygılar.

Bu sene kaçan 2. oyuncumuz oldu Lindsay Whalen. Ama pardon onun da günahını nasıl olsa sallayacak birşeyler bulursunuz değilmi siz? Sizin hiç hatanız yok süper yönetiyorsunuz şubeyi!

Yaşım 12-13.. Murat Özyer'in şubeyi yönetemediğini,bu işi beceremediğini ben bile görebiliyorken Sayın Arıboğan ve Sayın Aysal nasıl göremiyorlar anlamış değilim. Murat Ôzyer'in elinde bu iki isme ait cd'ler videolar falan mı var ki hálá gôndermiyorlar ? Bu işin mantıklı bir izahı var mı ki hâlâ gôrevde Murat Özyer ? Üzülüyorum yahu :( Yazık vallahi yazık. Ne olacak bizim halimiz. Lig şampiyonluklarıni ne zaman görecegiz :( Ben Ülker'liler tarafından masa başında ezilmekten bıktım,utandım. Yöneticilerimizde utanma kalmamış mı ki hâlâ başarı için bir şeyi tam gercekleştiremiyorlar :( :( :(

Yaşım 12-13.. Murat Özyer'in şubeyi yönetemediğini,bu işi beceremediğini ben bile görebiliyorken Sayın Arıboğan ve Sayın Aysal nasıl göremiyorlar anlamış değilim. Murat Ôzyer'in elinde bu iki isme ait cd'ler videolar falan mı var ki hálá gôndermiyorlar ? Bu işin mantıklı bir izahı var mı ki hâlâ gôrevde Murat Özyer ? Üzülüyorum yahu :( Yazık vallahi yazık. Ne olacak bizim halimiz. Lig şampiyonluklarıni ne zaman görecegiz :( Ben Ülker'liler tarafından masabaşında ezilmekten bıktım,utandım. Yöneticilerimizde utanma kalmamış mı ki hâlâ başarı için bir şeyi tam gercekleştiremiyorlar :( :( :(

Metehan kardeşim ne güzel ifade etmişsin, yaşına göre gerçekten çok güzel düşünüyorsun.Bu yazını aslında direkt Ünal başkana göndermek lazım belki uyanır...

Kulüp olarak önemli adımlar atıyoruz, farklı branşlarda da olsa yaptığımız transferlerle adımızı uluslar arası spor camiasında duyuruyoruz (olumlu-olumsuz), tartışmasız ülkenin spordaki lokomotifiyiz ama bir basketbol federasyonu ile baş edemiyoruz!

Lütfen taraftar basketboldan soğumadan, basketbola olan ilgi yok olmadan müdahil olun.

Daha kaç tane oyuncu kaçması lazım? Beceremiyorsun bu işi daha kötü şeyler olmadan git artık be adam! Yeter be!