Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Şayet Murat Özyer'in arkasında Bülent Tulun ağabeyi varsa bu kötü haber, kendi rızasıyla istifa(!) etmek haricinde yerinden kımıldamaz kendisi diye düşünüyorum.

Zira Bülent Tulun'dan yaptığı türlü yanlışa, gelen onca eleştiriye rağmen vazgeçmeyen Ünal Aysal, onun kanatları altına aldığı birisinden de kolay kolay vazgeçmez, düz mantık...

Başkanımız amatör şubelerin başında Bülent Tulun var diyordu. Bu kulubün basketbol şube sorumlusuna ihtiyacı yok mu? Basketbolu bağla Bülent Tulun a gitsin. Murat Özyer den vazgeçerler yerine başkası gelir. Murat Özyer gibi tampon vazifesini iyi yapanı kolay bulurlar, ama şubeye hakkını verecek adamı bu kafayla ömrü billah bulamazlar...

Ne bülent tulun'u İşlerin bu raddeye gelmesinin tek nedeni galatasaray yönetimi içinde basketbol ile ilgili birisinin bulunmamasıdır.Whalen kaçmış sedat doğan'a soruyolar "bilgim yok" diyor.allah bilir diğerlerinin de haberi yoktur.Bu şubeye Hakan üstünberk gibi yönetimde basketbolu temsil edecek bir yönetici lazım.Zira anlaşılıyor ki gereği kadar kurumsallaşamamışız.

hürriyet in haberiyse yalandır. bizi karıştırmaya çalışmaktan başka bir işi yok hürriyetin

Haber doğru ama 10 gün değil bir hafta. Zaten yönetimin de en büyük tepkisi buna olmuş Murat Özyer'e. Lindsay ihtarı çekmiş ve 8. günde ülkeyi terk etmiş. Maça gelmediğinde bile anlamamışlar ne olduğunu ne yazık ki.
Bir diğer ihmal de oyununun pasaportu. Normalda pasaportlar hep kulupte olur, Lindsayin nasıl pasaportunu aldığı muamma.

Saygılar.

Şimdi de Gordon'dan sonra Cenk hasta olmuş 1 hafta civarı tedavi görecekmiş. Takımda büyük şansızlıklar var ancak bir başıboşluk olduğu da muhakkak. Oyuncu kendine iyi bakmalı. Ya aslında kısacası Özyer abimiz bari bunlarla ilgilense bir disiplin oluştursa diyoruz ama nerde Tarihi hatalar ve şansızlıkların yaşandığı bir sezon yaşıyoruz.
Kabus gibi gerçekten Mahmuti'nin gönderilmesi ile başlayan ve arkası çorap söküğü gibi gelen inanılmaz olaylar.
Mahmuti gönderilmesi-Koç Özyer-Burçin Badem-İlkan Olayı-Eldeki değerli oyuncuların kaçması-Yanlış oyuncu transferleri-Alınan ve eldeki kaliteli oyucuların sakatlanması-Rakip takıma bonservis muhabbetleri- Eurocup deplasman otel sıkıntıları- Doping şoku-Hakem rezaletleri-Ödenmeyen maaşlar-Eurocuptan elenme-Oyuncu cezaları-Oyuncu hastalıkları....
Bunların kaçı yönetici, kaçı teknik yanlışlar acaba!

Mahmuti gönderilmesi-Koç Özyer-Burçin Badem-İlkan Olayı-Eldeki değerli oyuncuların kaçması-Yanlış oyuncu transferleri-Alınan ve eldeki kaliteli oyucuların sakatlanması-Rakip takıma bonservis muhabbetleri- Eurocup deplasman otel sıkıntıları- Doping şoku-Hakem rezaletleri-Ödenmeyen maaşlar-Eurocuptan elenme-Oyuncu cezaları-Oyuncu hastalıkları....
Ne kadar çok sıkıntı yaşamışız yahu:eek:o Bu problemlerin yarısı rakiplerimizin başına gelseydi çoktan dağılırlardı..

cbmk7tf6hx9xwlvku.jpg

cbmk817q6x2wppd0e.jpg

Başka bir şey isteseymişim Allah'tan...

Teşekkürler Aras Kafkaslı.

Ya abi okuyosa da ricamdır;

Şöyle kritik günlerde, kritik maçların evresinde ilginç twitler atmasın:)

Yarın sezonun en kritik maçlarından birini oynayacağız adam garip garip alakasız şeyler yazıyor. Geçen hafta maaş rezilliği yaşanırken ''demli çay ve matrax'' diye tweet atıyor.

Keşke şubede olan bitenle ilgili faydalı şeyler yazsa; takımla ilgili sorulara cevap falan verse.

Abi adam çok net troll. Yani hakaret olarak algılanmasın ama böyle maalesef :) Bazen öyle komedi tweetler atıyor ki hem gülüyorum hem kızıyorum.

Bir keresinde hiç unutmuyorum, NTV Spor'da 2010 basketbol şampiyonası canlı yayını sırasında "Amerika'yı nasıl buldunuz?" sorusuna "öncelikle Amerika'yı ben bulmadım Kristof Kolomb buldu" diye cevap vermişti. Zavallı spiker kızcağız şapşallaşmıştı 5-10 saniye. :)