Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
@Volkan

Ergin hocanın ne dediğini merak etmişsin.

“Basketbol gösteri işi değildir. Basket enerjidir, konsantrasyon ister. Yüksek seviye basketbol iyi bir organizasyona ihtiyaç duyar. Ne yazık ki adil şartlarda oynamadık. Son 2 günde idman yapamadık. Havalimanında kalıp Krasnodar’a gitmeye çalıştık. Geldiğimizde otelimiz uzaktı ve sadece 2 saat dinlenebildik. Son 15 yılda yüksek seviye takımları çalıştırdım. İlk kez böyle bir durum yaşadım. Maçtan sonra oyuncularıma hiçbir şey söylemedim. Bu sezon sadece 1 maç kaybettik. Bze karşı aldığı galibiyet için organizasyonu tebrik ediyorum. Genç oyuncum Can’ın kaşı açıldı atılan maddeler yüzünden. Bu da bu gecenin bonusuydu. Maçtan sonra hastaneye gitmek durumunda kaldık. Normal oyunumuzu çarşamba günü oynayacağız. Bu normal oyunumuz değildi.”

Çeviri Basket Dergisi sitesine ait.

Murat Özyer soru cevaplıyormus biri allah rızası için sorsun , nezaman istifa edicekmis.

Doruk Kıraç ‏@dorukirac
Nü fotolarda koyacak mısınz ? @coachozyer

Arkadasın teki bunu sormuş cok iyi

Şu taraftarın kalbine azıcık girmek istiyorsa eğer, çıksın desin ki arkadaşlar biz İlkan olayında bir cacık yapamadık.Göz göre göre elimizden kaçırdık , tazminatta alamadık.Bizde diyelim ki helal olsun Murat Özyer delikanlı adammışsın...

"Kurunun yaninda yaşta yanarmış"demek he Murat Özyer. Allah ıslah etsin seni. Ben böyle bir rahatlık görmedim. Gittiğin gün sınıf arkadaşlarıma söz verdim iki tepsi tulumba tatlısı dağıtacağım. Bir an önce git . Sen yeterki git,ben 5 tepsi de ısmarlarım....

Antrenör olarak görev yaptığı dönemde taraftarın gönlünde taht kurmuştu, hak etmediği anlarda dahi taraftarı onore ederek kitleyi tribüne çektiği için.

Kombine fiyatları belirlenirken hata yapılmış, umurumda değil; İlkan isimli ahlaklı (!) bir oyuncu kaybedilmiş umurumda değil; ama pazar günkü olaylarda Engelsiz Aslanlar tribününe büyük emek harcayan Yıldızlı gençlerin kılına zarar gelirse acayip umurumda olur.

Kurunun yanında yaş yanmaz, yanmamalı, yanmaması için kulüp gerekirse tüm imkanları seferber etmeli...

Antrenör olarak görev yaptığı dönemde taraftarın gönlünde taht kurmuştu, hak etmediği anlarda dahi taraftarı onore ederek kitleyi tribüne çektiği için.

Kombine fiyatları belirlenirken hata yapılmış, umurumda değil; İlkan isimli ahlaklı (!) bir oyuncu kaybedilmiş umurumda değil; ama pazar günkü olaylarda Engelsiz Aslanlar tribününe büyük emek harcayan Yıldızlı gençlerin kılına zarar gelirse acayip umurumda olur.

Kurunun yanında yaş yanmaz, yanmamalı, yanmaması için kulüp gerekirse tüm imkanları seferber etmeli...

Hangi taraftarın gönlünde taht kurmuş,kahvaltı yaptıklarının mı? bende taraftarım benim değil gönlümde gözümde bile deperi yok!!!

Mithat Bey, ben bir taraftarım ve benim gönlümde taht kurmuştu o dönemde. Ona da müdahil olacak değilsin, değil mi? : )

Rezaletler bitmiyor!

Şimdide yasaklı madde. Bakalım daha neler göreceğiz!

Mahmuti ile yollarını başarısız diye ayıran sayın başkan neden bu olan biten rezaletlere sessiz kalıyor meraktayım!

Daha ne bekliyorsunuz bu insanların şubeyi satmasınımı?

Hakan Üstünberk-Oktay Mahmudi ile geçen iki yılı bir rüya olarak görüyorum artık. Yine eskiye döndük.

Arkadaşlar sap ile samanı karıştırmayın. M. Özyer'in istifasını ben de istiyorum ve başarısız buluyorum. Ancak bir oyncunun kullandığı yasaklı maddeden de o mu sorumlu? Adam yasaklı madde içeren birşey kullandıysa M. Özyer ne yapsın artık. O mu verdi de al iç bunu dedi. Burada tüm sorumulluk (eğer gerçekten bilinçli kullandıysa) oyuncunun kendisinde. Bu sene neye niyet neye kısmet oldu yahu. Avrupada kupa, şampiyonluk derken bir bu eksikti. Hayırlısı ile bu sezon bitsin artık

Hawkins yasaklı madde kullandıysa Murat Özyer mi ikram etti?

Provokatörlüğün alemi yok. Site yönetiminden ricam artık bu tür tahrik dolu mesajlara ceza verilsin. Devamlı oalrak karamsarlık yapan bir grup var.