Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Kimin çıkarlarını savunuyor bu beyefendi hala anlamış değilim. Geldiği günden bu yana tek artısını görmedim. Parasını alıp yatışını yapıyor. Bir günde çık isyan et eleştir hak ara be adam.
Eğer Galatasaray'a bu maç seyircisiz oynama olayından sonra 1 maç daha ceza gelirse yazıklar olsun size ve hepinize

Kendisinin twitter sayfasına baktım hiçbir açıklama yok...

Bugünkü Karşıyaka maçında yaşananlar tam anlamıyla skandaldı. Sorumlusu kim bunun? Hangi salonda, bugünkü kadar kolay seyirci salondan çıkartılıyor? Yarın Fenerbahçe maçında benzer şeyler yaşanırsa yine mi aynı durum olacak? Kim savunacak hocam Galatasaray'ın haklarını?

Olaylar sırasında Murat Özyer saha içinde dolaşırken ve aynı sırada gözlemci içeriye gitmek için ayaklanırken, bir süredir gözlemciyi ikna etmeye çalışan ama edemeyen tribün liderlerinin Murat Özyer'i kolundan çekiştirerek gözlemci ile konuşmak için masaya götürmesi sahnesi... Ben aynen sahneyi aktardım, yorum okuyucuların.

Verdiğiniz örnek Murat Özyer'in durumunu çok net açıklıyor. Acilen bu skandala bir son vermek lazım. Ama bunu kim yapacak asıl sorun burada

Ya basketbol da takımızın önemli yatırım yapmadığı dönemlerde koçluk yapıp zorlu görev aldığı için bu zamana kadar sustum ama ayıptır,yazıktır ya parayı alıp o koltukta hiçbirşey yapmadan oturuyor insan biraz utanır ya.
Dün olanlar çok garip,adamlar izmir de yapmadığını bırakmıyor maç duruyor salonun boşaltılması gündeme gelmiyor(daha doğrusu Özyer gündeme getirmiyor).Ama burada olaylar daha cılız kalırken(normal de daha büyük olaylar olacaktı ama bazı taraftarlarımız fener maçını düşünerek sakin kaldılar,bir de akşam ibb maçı vardı) mutlu aktuğ denen yüzsüz gelip senin kendi sahanda bu taraftarlar salondan çıkmazsa maç başlamasın diyebiliyor.Sen de öylece orada duruyorsun ve seyircisiz oynanmasına ses çıkartamıyorsun.Şu zamana kadar hiç istifa demedim ama fener maçının seyircili olmasını sağlayamazsan artık istifa et te bu kulübe şöyle kayda değer bi hizmet yapmış ol.
Son olarak ta böyle basit insanlara(mutlu aktuğ) kendini ezdirme.Yani kendini dediysem o koltuğu ezdirme hakkın yok buna...

Olaylar sırasında Murat Özyer saha içinde dolaşırken ve aynı sırada gözlemci içeriye gitmek için ayaklanırken, bir süredir gözlemciyi ikna etmeye çalışan ama edemeyen tribün liderlerinin Murat Özyer'i kolundan çekiştirerek gözlemci ile konuşmak için masaya götürmesi sahnesi... Ben aynen sahneyi aktardım, yorum okuyucuların.

Böyle birşey olamaz. Bu nasıl bir acizliktir. Gururu olan bir insan bir saniye daha fazla durmaz burda.

KSK maçının seyircisiz oynanmasına rağmen fazladan 1 maç daha seyircisiz oynama cezası alır ve FB maçını taraftar desteği olmadan oynarsak o görevde kalmaması gerekiyor.

Bu arada ne zamandır yazacaktım ama unutuyordum. Akşam aklıma geldi, şikayetimi Burçin Badem'e yazdım twitterdan. Abdi İpekçi potalarının fileleri öyle berbat halde ki, ya eskidiği için rengi solduğundan ya da kirden görünmez halde artık. TV'yi biraz uzaktan izliyorsanız ya da netten izlerken görüntü kalitesi biraz düşünce basket olup olmadığı anlaşılmıyor. (Murat Özyer'le alakası yok belki ama nereye yazacağımı bilemedim)

Şöyle örneklendireyim;

İlk fotoğraf NBA'den:

http://imgim.com/lebron-james-cleveland-cavaliers.jpg

İkincisi Avrupa'dan:

http://imgim.com/sofoklis-schortsanitis-d-or-fischer-2011-5-6-17-51-4.jpg

Bu da Abdi ipekçi'den:

http://imgim.com/b_7207ca5d7841f870cd5167ecde672de1.jpg

Şimdi kendimi övmek maksadı ile değil,iki olay arasında benzelik var diye anlatıyorum.Zamanında fenerle maç yapıyoruz abdi ipeçide olaylar çıktı fener tarafı bastırıp sahadan çıktı ve seyircisiz oynanmasına karar verildi.O gün o kritik maçta her konuda garanti vermeme rağmen seyirci boşaltıması kararından sonra şahsım olarak şeref türbününe kapasitesi 250 kişi idi en az 750 kişi doldurarak maça devam ettim.ahmet cömert yine aynı yöntem salon boşalsın dediler bende zamanın emniyet müdürüne telefon edip ek polis istedim hakemlere ve gözlemciye garanti verdim ki bu benim dışımda kulübün garantisidir dedim.Seyirciyi boşaltmadım,Eyüp YILDIZ iyi bilir ayhan şahenk efes maçı dışarda 300 civarı seyirci var kapılar kapanmış gözlemciye selam verip kapıları açtırdım ki o dönem kulüple ilişiğim taraftar düzeyindeydi.Kısaca iş bilenin kılıç kuşananın.

"Türkiye’nin her ilindeki Galatasaray Taraftarına bugünden itibaren büyük iş düşüyor. Bizim için BEKO Basketbol Ligi'ndeki şartlar bunlar , bunlara "RAĞMEN" takımlarını şampiyon görmek istiyorlarsa tahriklerle kirli oyunların içine girmeyip her zamankinden daha sağduyulu olsunlar."

demiş de bu kirli oyunların karşısında ne yapılıyor söylememiş. KSK maçındaki birkaç kişi hariç zaten taraftar her yerde (hatta en az İstanbul'da) destek oluyor, sağduyulu davranıyor. Haklı olarak da sağduyulu yöneticiler isteniyor (Fenerasyona ya da rakiplere değil, taraftara karşı sağduyulu ve empati kurabilen yönetici). Ondan da vazgeçtik, takımı sahiplensinler yeter!!!

Bu takım size rağmen şampiyon oldu Murat bey. Şampiyon olduk diyede unutmadık olanları! Hemen istifa etmenizi istiyorum.

Eğer Avrupa Liginde başarılı ve kalıcı olmak istiyorsak derhal Murat Özyer' den kurtulmamız gerekiyor. Bu acemilik ile Avrupa Liginde rezil oluruz.

Saygılar.