Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Ben zaten yönetici vasfı olup da konunun üstüne gitmeyip soru soranlara gıcık olurum. Geçen yıl milli takım kampındaki bir rezaleti ortaya attı gerisini getirmedi. Tweet atıyor boyuna. Hawkins'in testleri ABD'de de temiz çıkmış ne olacak peki bu durumda? Garip bir kulüp olduk.

Geçen seneki rezaleti ortaya attı, o ortaya atmadaydı bizim nasıl haberimiz olacaktı? Gerekli bütün başvuruları yaptı ama sonuç alınamadı. O insanlar ne kadar şerefliler ki hala görevlerinin başındalar ne yapabilir ki bu adam? Boyuna tweet atmasını eleştirmişsiniz, keşke daha fazla atsa daha fazla haberimiz olsa basketbol şubede olan bitenden. Ayrıca hawkins kokain kullanmadıysa ve ceza aldıysa; ülke garip bence kulüp değil.

Kadın takımı şampiyon olamadıysa Whalen'in kaçırılmasıyla baş sorumlusudur kendileri. Erkek takımını da baltalamıştı sene başında ki sezon içinde de maaş sıkıntısını yukarıya iletmekte sıkıntı yaşamıştı, sonrasında neler olduğunu biliyoruz belki de Eurocup'tan o yüzden elendik. Erkek takımının şampiyonluğunda emeği olan en son kişidir yani.

Abi maaş sıkıntısını yukarı iletmekte sıkıntı ne demek ya gözünü seviyim yazarken inandın mı buna? Maaş sıkıntısı varsa yani maaşlar ödenmiyorsa yukarının haberi olmayacak? Ayrıca bunu iletmekte nasıl bir sıkıntı olabilir?

Abi maaş sıkıntısını yukarı iletmekte sıkıntı ne demek ya gözünü seviyim yazarken inandın mı buna? Maaş sıkıntısı varsa yani maaşlar ödenmiyorsa yukarının haberi olmayacak? Ayrıca bunu iletmekte nasıl bir sıkıntı olabilir?

Onu iletince sene başında planlamayı yaparken düşünmediniz mi diye fırça yemekten korktuklarına emin ol, zaten kamuoyu yaratılınca yukarının haberi olunca anında ödendi maaşlar, oyuncularımızdan da Jamont Gordon da ayrılma noktasındayken takımda tutuldu. Peki Whalen olayı nedir? İlkan olayı? Çok ayrıntı var da direk görünen önemli kısımları söylüyorum şu an.

En etkili özelliği tweet atmak olan birinde bahsediyoruz!

Yalancı birinden bahsediyoruz (Whalen olayının başındaki açıklaması).

Pasif (en hafif tabirle) birinden bahsediyoruz(bir çok örnek var, en yakını Karşıyaka maçı).

......

Daha o kadar çok şey yazılabilir ki!

Hilmi bey gayet güzel özetlemiş,

Öğrendiğim kadarı ile kendisi burada yazılan yazılardan hiç hoşnut değil ve çeşitli mecralarda şikayet edip duruyormuş. Bu kadar yaptığı hataya, rezilliğe rağmen her halde övmemizi bekliyordu bazı çıkarcılar gibi!

Çabalarımız devam edecek!

Saygılar.

Bakın arkadaşlar konu eleştiri değil bunu anlamayan bazı arkadaşlar var aramızda. Bir kişiyi beğenmezsin yaptıkları hoşuna gitmez eleştirirsin, ya da bir kısım beğenir sen beğenmezsin saygı duyarsın .. niye beğeniyor diye eleştiremezsin.. Bir de en önemli konu üslup; bir kişiyi sevmesen de saygısızca konuşamazsın.. Lütfen eleştirilerimizde biraz daha yapıcı olalım. Kaldı ki bende Murat Bey'i çok sevmem , çünkü ben isterdim ki Murat Özyer çıksın GS TV ye bizi bilgilendirsin bu böyle şu şöyle desin ama yapmıyor. Saygı duymak lazım.

Bakın arkadaşlar konu eleştiri değil bunu anlamayan bazı arkadaşlar var aramızda. Bir kişiyi beğenmezsin yaptıkları hoşuna gitmez eleştirirsin, ya da bir kısım beğenir sen beğenmezsin saygı duyarsın .. niye beğeniyor diye eleştiremezsin.. Bir de en önemli konu üslup; bir kişiyi sevmesen de saygısızca konuşamazsın.. Lütfen eleştirilerimizde biraz daha yapıcı olalım. Kaldı ki bende Murat Bey'i çok sevmem , çünkü ben isterdim ki Murat Özyer çıksın GS TV ye bizi bilgilendirsin bu böyle şu şöyle desin ama yapmıyor. Saygı duymak lazım.

Karşında ki düşmanın bile olsa saygı duy derdi rahmetli Dedem.Keşke sağ olsaydı da ihanet edenler için ne yapmam gerektiği konusunda da fikir verseydi.Saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin ilk önce.Sen kulübü zarara uğrat taraftarını salak yerine koy,oyuncuna iftira at federasyona yalakalık yap.Sonra hiç bir şey olmamış gibi abilerin sayesinde göreve devam et.EEEE ben şimdi saygı mı duymak zorundayım bu şahsa.

BENDEN DAHA FAZLA NEFRET ADAM YOKTUR BU FORUMDA TESCİLLİ ÖZYER DÜŞMANIYIM BU FORUM DA

Öyle değil mi? beyler

Mithat bey,

Evet Murat Özyer şubeye zarar veriyor, işini iyi yapamıyor, yalan söylüyor, iftira atıyor olabilir. Ama, ismine, cismine saygı duymasanız bile bulunduğu makama saygı duymalısınız. Koordine edemese bile sonuçta görev tanımı Galatasaray basketbol şube koordinatörü. O yüzden lütfen eleştirinizi yaparken saygı kavramlarını unutmayalım.

Mithat bey,

Evet Murat Özyer şubeye zarar veriyor, işini iyi yapamıyor, yalan söylüyor, iftira atıyor olabilir. Ama, ismine, cismine saygı duymasanız bile bulunduğu makama saygı duymalısınız. Koordine edemese bile sonuçta görev tanımı Galatasaray basketbol şube koordinatörü. O yüzden lütfen eleştirinizi yaparken saygı kavramlarını unutmayalım.

Hani derler ya !!! Dinime küfreden MÜSLÜMAN olsa diye değil mi? Önder beyyyyyy

Şuacan Pişkin mevzusu, benim de aklıma direkt olarak Murat Özyer'i getirdi.

Şekil itibariyle tam Özyer'lik bir iş gibi duruyor...

Bulunduğu makam ve taşıdığı ünvan sebebiyle çok ileri gidemiyorum; ama gerçekten bulunduğu pozisyonu hiç hak etmeyen ve o pozisyonu dolduramayan bir isim. Düşünün ki şampiyon olan bir takımın koordinatörü olmasına rağmen bunları kendine söylettirebiliyor, o derecede Galatasaray'a ve şubesine yararlı olamayan bir insan. Hala daha bu şubenin koordinatörü olmasını anlamlandıramıyorum, ama umarım bu daha fazla uzun sürmez. Ya kendisi bu pozisyonu dolduramadığının, o ağırlığı taşıyamadığının farkına varır istifa eder; ya da yönetim gereken kararı verir.

Hele bir de Şuacan olayı yazıldığı gibi kendisinin eseri ise durum daha da vahim, olay pozisyonu dolduramamaktan ileriye geçer, makamını yanlış kullanmaya girer, o ise daha da büyük bir olaydır. Hata ve yetersizlik bir nebze kabul edilebilir, ama bu tarz bir olay..

Biz bu heriften kurtulmanın yollarını arıyoruz, adam hatır gönül ilişkisiyle oyuncu alıyor takıma. Yeter yahu biri dur desin artık bu rezilliğe!

Şube koordinatörü görevinde olumlu hiçbir icraatini görmedim. Karşıyaka maçının seyircisiz oynanması ve arkasından gelen cezalar, L. Whalen olayı gibi çok ciddi sıkıntılar yaşandı şubede. Jawai transferinde Ergin hocanın anlaşma sağlamasına rağmen, araya birilerinin girip işi bozduğu söyleniyor. Ve en son Şuacan Pişkin olayı... Milyonlarca taraftarı olan ve yüksek hedefler koyan bir kulübe böyle şeyler yaşamak yakışmıyor.

Sn. Murat Özyer'in istifa edeceğini sanmıyorum ama, lütfen birileri şubeyi denetliyor olsun!..

Bilmiyorum ama bu adamın aklında ne gibi bir plan var acaba ?
Kendisi Erkek Basketbol takımının koçu olmak için uğraşıyor.
Eşini de galiba Kadın Basketbol koçu yapmak için uğraşıyor.
Yoksa ben mi çok kötü düşünceliyim ?