Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Gece gece "Etik?" şeklinde belirsiz bir tweet attı ve ikinci bir açıklama yapma gereği bile duymadan muhtemelen koydu kafayı yattı, taraftarın içine kurt düşürdüğüyle kaldı. Neticede geçmişteki malum eserleri(!) ortada olan bir insan kendisi.

Sabah yeni bir bombayla güne başlamamayı ümit ediyorum.

Yönetimin bu sacma tweetlerinden dolayi uyarmasi gerekiyor Murat Özyeri. Kendisi affedersiniz ama akıl edemiyor galiba. Yatacak yerin yok Murat Özyer !.

Gerçekten ayıp ediyor artık. Gereksiz şeyler yapıyor.

Herkes kendi adına twitter hesabı açabilir, kendi hayatıyla ilgili bir şeyler paylaşabilir, akıp giden olaylarla ilgili yorum ve analiz yapabilir. Ama eğer sen Galatasaray basketbol şubesiyle ilgili de o hesabından bilgi veriyorsan böyle gizemli ve saçma-sapan tweetler atamazsın. Senin maaşın bu taraftarın cebinden çıkıyor, onlara karşı bir sorumluluğun olmalı. Sen bu kulübün bir görevlisisin ve ona göre davranmak ZORUNDASIN.

Murat Özyer'in elmalar ve armutlar örneğiyle beraber Kadın basketboluna yönelik umutlarım biraz daha söndü. Hadi taraftarlar olarak bizler bazen futbolla basketbolu karıştırmayın diyoruz da sen nasıl diyebiliyorsun? Yönetici olan sensin, çözüm bulmak zorunda olan sensin. Yıllardır harcanan paralara rağmen gelmeyen şampiyonluktan dolayı taraftarın tepki göstermesi normal, daha iyi takım istemesi normal. Elmayla armutla ne alakası var bunun. Elmayla armut örnek gösterilecekse bu örnek ancak yıllardır şampiyon olan rakibimiz ile bizim için geçerlidir kimse kusura bakmasın.

Galatasaray'da görev almış en vasıfsız yöneticilerden biridir.Şaziye elden kaçar,Whalen sezon ortası gider,küçülüyoruz deyip Nevriye'ye inanılmaz para ödenir..

Fenerbahçe eğer Şaziye İvegini transfer ederse sezonu çizer.Bazılarıda Galatasaray ruhu der.Ne ruhmuş be!Kendisinin parası verilmese o ruh devam eder mi acabaa?

Bir çok konuda pasif yapısı itibariyle ne yazık ki iş bitiriciliği bu şube'ye uygun değil.

Galatasaray'lığı, hizmet etme isteği kötülenemez ama beceremediğiniz ortada be hocam. ne olur.

Beyim her zaman yaptığı gibi twitterdan sallıyor. Müthiş yöneticilik!

Burçin Badem'in attığı twit: "Yonetici, problem cozme yetisine sahip olmalidir. Ortaya cikan her problemi yok saymak, korkaklik ve beceriksizliktir."

Aynı Murat Özyer'i tarif ediyor. Aralarında sorunmu var acaba? Bu işe yaramaz iki insan da bir an önce gitse bu şubeden ne güzel olur.

Murat Özyer'in olduğu bir yerde hayır beklemek zor Allah'tan Ergin hoca var.

O değilde daha İlkan Karaman olayı ne oldu nasıl bitti tazminat oyuncudan,ksk'dan yada fener'den alabildik mi?

David Hawkins'i alabilmek için bir sürü parayı Beşiktaş'a verdik(verdiğimiz parayla bjk takım kurabildi)Doping cezası aldığında bu konuda kendisine dava açılacak deniliyordu?

Bunca zaman geçti hala bu konularda hakkında detaylı bir bilgilendirilme olmadı.Normal ama babasının çiftliği sonuçta!

Radyospor'a canlı baglandı kendileri şuanda...Cenk Akyol hakkında konuşuyor...

yumuşak yumuşak konuştu yine...'Akdeniz Oyunları kadrosunda Cenk varken Avrupa Şampiyonası aday kadrosunda niye yoktu?' diye sordu...bu soruyu baglanıp ben de sorabilirdim acaba zorlasam ben de şube koordinatörü olur muyum?

Ben zaten yönetici vasfı olup da konunun üstüne gitmeyip soru soranlara gıcık olurum. Geçen yıl milli takım kampındaki bir rezaleti ortaya attı gerisini getirmedi. Tweet atıyor boyuna. Hawkins'in testleri ABD'de de temiz çıkmış ne olacak peki bu durumda? Garip bir kulüp olduk.

Radyospor'a canlı baglandı kendileri şuanda...Cenk Akyol hakkında konuşuyor...

yumuşak yumuşak konuştu yine...'Akdeniz Oyunları kadrosunda Cenk varken Avrupa Şampiyonası aday kadrosunda niye yoktu?' diye sordu...bu soruyu baglanıp ben de sorabilirdim acaba zorlasam ben de şube koordinatörü olur muyum?

Olay sert konuşmak mı yani? Ne yapmalı bu adam geçen sene basketbol kordinatörüydü erkek basketbol şampiyon oldu kadınlar final oynadı. Başarısızlık nerde? Siz zorlayıp şube koordinatörü olsanız bu kadar başarılı olabilir misiniz ya da bu kadar başarılı olmanıza rağmen eleştirilseniz bu eleştirileri kaldırabilir misiniz?