Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Mithat bey,

Evet Murat Özyer şubeye zarar veriyor, işini iyi yapamıyor, yalan söylüyor, iftira atıyor olabilir. Ama, ismine, cismine saygı duymasanız bile bulunduğu makama saygı duymalısınız. Koordine edemese bile sonuçta görev tanımı Galatasaray basketbol şube koordinatörü. O yüzden lütfen eleştirinizi yaparken saygı kavramlarını unutmayalım.

Galatasaray basketbol şube koordinatörü diye saygı duymamız gerekmiyor, eğer işini layıkıyla yapmıyorsa takımımıza zarar veriyorsa babam olsa saygı duymam.
Gereksiz fuzili adamsın Murat Ö. git artık.

Başlatmayın makamına. Herifin yaptığı işe saygısı yok. Kulübün önünü tıkamak için elinden geleni yapıyor. Yani yolda falan rast gelmesin gerçekten. Böylelerine rağmen görevini sürdüren Ataman ve Memnun'a helal olsun. Allah yardımcıları olsun.

Subeye verdigi zararlar yetmiyormus gibi birde yeni kamburlar ekliyor, isleyen duzene comak sokuyor.

Kendisine ciddi anlamda sinir oluyorum. Adnan Sezgin bitti Murat Ozyer cikti basimiza. Birakin subeyide Fatih Terim yonetsin, onca isinin arasinda Murat Ozyer gibilerinden cok daha iyi yapar eminim. Zaten Ergin Ataman ve Ekrem Memnun gibi iki koca sahibiz, tek yapmasi gereken iki kocun isteklerini yerine getirmek, duzeni saglamak, onuda yapamiyor.

Sen ode Suacan'in maasini Murat Ozyer, 1 dakika bile sure almayacak adama ne kadar maas vereceksin simdiden merak ediyorum.

Adnan Polat ve Adnan Sezgin'e de makamlarından dolayı saygı göstermiştik, sonuçları ortada.

Şark kurnazlığı yapan, yalancı birine saygı göstermem.

"Makama saygı" bir yere kadar. Önce sorumlu kişi makama saygı duyacak. Şuacan kimdir yahu, 24 yaşına gelmiş, allahın sıradan adamına maaş mı ödeyeceğiz bir de?

Bu arada o Şuacan denen herifte de iyi mide varmış, geçmişte de torpille Mersin'e imza atmış. Soyadıyla baya uyumlu bi karakteri varmış adamda.

İnsan bir düşünür bu kadar vasıfsız olduğum halde beni burada tutuyorlar sessiz sessiz bir köşede durayım diye.Bir de ahbaplarının çoluğuna çocuğuna Euroleague takımında yer açıyor

Bu arada Ergin hocanın bu Şuacan denen adamı tek bir maç kadrosuna almayacağına eminim. Antrenmanlarda top toplayıcılığı falan yapabilir ama.

"İstifa da bir hizmettir." demek yersiz. Anladığımız kadarıyla beyefendinin hizmet etmek gibi bir gayesi zaten yok. Ayrıca koca şubeyi bu kişilerin elinde oyuncak edenlere de aynı şekilde tepkiliyim...

Bu külüpde 2,5 yıl koç olarak çalış 24 mil.dolar harca bir tane elle tutulur transferin olmasın sonra Ataman'ın transfer etmek istediği oyuncunun sözleşmesine karşı çık.Hocayı küstür torpille oyuncu al ya sen ne kadar ................... çıktın arkadaş yeter ya!!!

Abi Ünal Aysal'a gidip de ''sayın başkan murat özyerin görevine son verelim, ergin hocanın da işine karışmayalım'' diyecek biri yok mu ??

Açıkça yazıyorum eğer gerçekden Galatasaray'lı olmasa Ergin hoca bırakacaktı.Başkana söylesen ne olur o bu konularda Tulun'un ağzına bakıyor o da özyer'i kolluyor.

biraz açık konuşun Mithat bey hangi oyuncu bu?
sanırım jawaidir,bence ergin hocanın bu kadar el üstünde tutulduğu bir ortamda zaten sevilmeyen biri olan murat özyerin böyle bir olaya girişmesi cami duvarına işemek anlamına gelir

Eğer yazılanlar doğruysa Özhan Başkanı Murat hakkında bir şekilde uyarmalıyız. Ataman hoca rahat rahat çalışsın. 2 yıldır hangi lüzumsuz iş varsa altından Murat çıkıyor. Bi git şu takımdan. Karşıma çıkmasın yalnız.

Eğer yazılanlar doğruysa Özhan Başkanı Murat hakkında bir şekilde uyarmalıyız. Ataman hoca rahat rahat çalışsın. 2 yıldır hangi lüzumsuz iş varsa altından Murat çıkıyor. Bi git şu takımdan. Karşıma çıkmasın yalnız.

Özhan başakan rahmetli oldu Hasan zaten hayatta olsaydı ve bu kulübün başkanı olmaya devam etseydi.Zorla gönderdimiz adamı bir daha sokarmıydım sence bu kulübe.