Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Mithat Abi, şu tweetten de Murat Özyer'e laf sallamayı başarabildiğin için seni tebrik ediyorum. Biz sana birşey diyor muyuz hiç yıllardır Javtokas yok, Mevlüt yok, Ersan yok. :)

Mithat Abi, şu tweetten de Murat Özyer'e laf sallamayı başarabildiğin için seni tebrik ediyorum. Biz sana birşey diyor muyuz hiç yıllardır Javtokas yok, Mevlüt yok, Ersan yok. :)

Burak al bunları dedilerde ben mi ? almadım versinler yetkiyi görsünler nasıl adam alınır,nasıl lisans çıkarılır,nasıl oyuncu elde tutulur,nasıl salon boşaltılmaz.

Ama önce sistem bu sistem değişmediği sürece benim işim olmaz ÖZERKLİK diye yıllardır bağırıyorum.

Ulaşabilen biri Nikolov konusunda hala neyin beklendiğini sorabilir mi Murat Özyer'e . Neden konu ile ilgilenilip lisans işi halledilmiyor çocuğun

Biri bana açıklayabilirmi GS şube koordinatörü neden fbtv spikerine açıklama yapmak zorunda??? Daha ne kadar düşürecek kendini bu insan?

ttdp6.png

Utandım!

Murat Özyer'in vizyonunu, kalitesini, becerisini, yapabileceklerinin sınırını, ne kadar vasıfsız olduğunu ve en önemlisi aklını gösteren bir örnek. Yazık gerçekten. Koskoca Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü aklı sıra Fbtv'de maç anlatımı yapan birine laf sokuyor. Çünkü yapabileceği en fazla bu! Üstelik karşısındaki insan kaale alıp tek bir cevap bile atmamış!

Saygılar.

Bu fotoşop ile yapılmış olamaz değilmi arkadaşlar? Yoksa gerçekten çok vahim ve acınası bir durum malesef.

Kimdir Bu kişi ben yazayım siz silin yönetim.

Murat ÖZYER Ülkerin Galatasaray'a dayatmasısıdır zamanında,bu takıma gelebilmek için sponsor baskısı yaratmış,Hakan AYDINOL (sömürge valisi)ile Galatasaray'a maddi olarak zarara uğrattılar.Bazı rivayetler vardır,transferlerde,tanıdığınız menejerlere sorun,2,5 sene de tam 22 mil.küsürü yazmadım para harcamıştır.Kendisini GALATASARAY'ın koçu olarak değil her platformda cafe crownun adamı olarak tanıtmıştır.Bizden KOVULDUKdan sonra T.Telekomun Başına geçmiş oradanda kovulmuş hatta kovulduktan sonra yapılan bir tv röportajında hocam T.T. yabancılarını tamamen değiştirdi ne diyorsunuz sorusuna evet çok iyi yapmışlar zaten takıma yeterince yararlı olamıyorları demiş.O yabancıları kendi aldığını unutmuş bir adamdır.

Şimdi bu kişi hala nasıl bu kulüpten içeri giriyor sorusuna gelince Kendisinin Ülkerden abisi Lütfü ARIBOĞAN efendi bu kulübe ceo yapanlar bunu bilmiyormu sanıyorsunuz,Lütfü abisi Ankarada üçüncü sınıf bir takımda koçluk yapan manevi kardeşine acımış olacak ki,hemen bu kulübe kordinatör yaptı.Murat ÖZYER değil kordinatörlük, üç tane küçük baş hayvana sahip çıkamaz. Yazıklar olsun bu kulübü bu şekilde rezil edenlere!!!!

Bu yazıyı göreve getirildikten sonra yazmıştım,aşırı tepki verildi.Sonuç ??????

Murat Özyer ‏@coachozyer 34 dk
Galatasaray seyircisi neden Aliağa benchin'in yanında ?

Evet arkadaşlar Murat Beye cevap verelim.

Murat Özyer ‏@coachozyer 34 dk
Galatasaray seyircisi neden Aliağa benchin'in yanında ?

Evet arkadaşlar Murat Beye cevap verelim.

Aliağa oyuncuları ve benchi GS taraftarını el kol hareketleri ile sürekli tahrik ederken ne halta yarıyordu sayın Özyer??

Ayrıca adama şunu sormazlarmı geçen sene Karşıyaka taraftarının İpekçide ne işi vardı diye?

Olaylar geliyorum diye bas bas bağıran Karşıyaka maçında o kadar uyarılara rağmen neden önlem alınmasını sağlamadı? böyle vasıfsız, pasif, yalancı, her şeyin suçunu başkasına atan, konuşmaktan başka bir halta yaramayan bir insan görmedim ben şimdiye kadar bu şubede. Söyledikleriyle rezil olmaya devam ediyor!

Murat Bey merhaba,

Burayı okuduğunuzu biliyorum, direk şube içinde sizi sevmeyen birinden öğrendiğim bilgidir.

Yüreğiniz yetiyorsa twitterda insanlara yalan atarak kandırmayı bırakıp, burada sorulan sorulara cevap verin.

Malum kendisi korkularından ve hatalarından dolayı bu talebe cevap veremeyeceği için forum yöneticisi arkadaşlardan ricamdır bunu sağlamaları.

Saygılar.

2- soruda ben sormak istiyorum.

1- Özge YAVAŞ koçun istememesine rağmen sizin ve eşinizin baskısı ile takımda kaldığı doğrumu?

2-Malum bir söylenti var alt yapı ile ilgili siz bu konuyu nasıl halldeceksiniz.(Konuyu yazmadım bilerek)

Murat Bey merhaba,

Burayı okuduğunuzu biliyorum, direk şube içinde sizi sevmeyen birinden öğrendiğim bilgidir.

Yüreğiniz yetiyorsa twitterda insanlara yalan atarak kandırmayı bırakıp, burada sorulan sorulara cevap verin.

Malum kendisi korkularından ve hatalarından dolayı bu talebe cevap veremeyeceği için forum yöneticisi arkadaşlardan ricamdır bunu sağlamaları.

Saygılar.

Forum yöneticileri olacak malum sebeplerden dolayı bizim Murat Özyer ile görüşme gibi bir niyetimiz yada isteğimiz yok.