Murat Özyer

  • Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Aklıma geldi bir kaç soru.

1- Burçin BADEM neden spor okulları kordinatörlüğünden alındı.

2-Alen dıgbeu alt yapıda ne idmanına çıkıyor nasıl bir antlaşma yapıldı.

3- Spor okullarının isim hakkı kaç para birine aylık 12.500 lira iken başkasına niye 1.500 tl

4-Yakın zamanda istifa eden kişi kimin açığını yakaladı da örtbas edildi.
 
an itibariyle Jawai'nin sağlık durumu hakkında bilgi vermesi gerekirken Twitter'da " :) " atarak manzara resmi paylaşmaktadır.

bu kadar sakat ve ayrıca durumu kritik bir oyuncu varken nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlayamıyorum.

https://twitter.com/coachozyer/status/394845377134096386/photo/1

Abi artık gülüp geçiyorum bu Murat Özyer'in saçmalıklarına siz de öyle yapın derim. Yoksa sinir katsayınızın artışının
önünü alamazsınız
 
Bülent TULUN senin bu kulübe verdiğin zararı 100 yılı aşkın sürede fener veremedi yazıklar olsun sana ,zihniyetine tiniyetine yeter artık bu taraftar seni bu kulüpten kovmasınıda bilir
 
Bir de dikkatimi çekiyor , bütün kötü haberleri Murat Özyer duyuruyor Zaten kıl kaptım adama bir de üzerine tuz biber ekiyor. Sen verme bari bu haberleri :)
 
Altyapı için önemli ölçüde bir para kayıplarda. Bakalım bunun hesabını nasıl verecek, ya da verecek mi sayın koordinatörümüz!

Saygılar.
 
Bu kulube artık vızyon sahıbı kısıler gelmeyecek mı.? Bu zıhnıyet devam ederse gerılerde kalacağiz. Lutfı arıboğan hakkında 3 temmuz surecı ılgılı ıddalar var bızde ceo'luk yapıyor bır gs'lı de cıkıp demıyor bu adamın bızde ne işi var dıye Bulent tulun sankı kendısıne yapılanların Intıkamını alır gıbı sonra Murat ozyer'den nasıl bır yonetıcılık beklenır kı.?
 
Muhattabı tam olarak Murat Özyer midir bilmiyorum ancak maç günleri salon içi&dışı organizasyonları yok denenecek kadar az,Serbest atışlar sırasında hoş bir müzik sesi çalsa iyi olmaz mı?Birçok Avp klübunde uygulanıyor Bayern'in serbest atış sırasında Mario müziği gayet hoş hem taraftar hemde oyuncu için motive kaynağı,yarıda minik bir yarışma organizyonu yapmak çok m zor?
 
Maç günleri benim koltuğun önünden geçip duruyor. Öyle bir surat ifadesi var ki sanki Abdi İpekçi'yi sırtında tuğla taşıyarak kendi kendine yapmış. Yalova kaymakamından farkı yok ama haberi yok. Bir gün önümden geçerken ''beyfendi kulübün önünü kapattınız bari lütfen görüş açımı kapatmayın ben buraya para verdim'' diyeceğim kıllığına. Gerçi cevabı twitterdan verebilir :)
 
Dün maçtan sonra Engin ile ilgili soruya "Sakatlar iyileşince Mayıs - Haziran gibi hazır olacağız." dedi. Çok talihsiz bir açıklama, ya ayları bilmiyor ya da sezonun ne zaman bittiğini.
Bir de bu adam şube koordinatörü yazık cidden yazık.
 
Tüh bugün şimdi iş çıktı Murat Özyer'e kim uğraşmak ister ki Galatasaray için lobi işleriyle falan boş beleş durmak varken.Kusura bakma Koç Özyer.
 
Takımı geri sahaya çıkarma. Bi kere işini yap çıkarma.
He bu arada senin işini düzgün yaptığını düşünmüyorum ama o köpeklere karşı da sen bizimsin. Bu kadar basit. O ayrı bu ayrı.
 
Murat Hocam, eleştiririz, istifanızı isteriz o ayrı ama Galatasaray yöneticisine yapılan saldırıyı kabul edemeyiz. Biz edemiyorsak sizin hiç etmemeniz gerekir.

Bu maç seyircili devam ediyorsa, kusura bakmayın ama eleştirilerimiz çok doğru demektir. İlerleyen dakikalarda çıkması muhtemel olaylar neticesinde salonun boşaltılması umurumda değil!
 
Seni hiç sevmem, seven Galatasaraylı da bir elin parmağı kadardır ama yapılanlar çok aşağılık şeyler. Kimse bunu hak etmez.
 

Üst