Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Sportif başarı yok denmiş ama eurocupta f4 yapmak küçümsenecek birşey değil. Mahmuti ve Ataman yapamadı mesela. Koraçta tofaşın final oynamasından sonra ilk 4 e kalan Türk takımı yok sanıırm(eurochallengeı saymıyorum)

Ben hala şu Nikolov olayından yanıt bekliyorum sayın Özyer'den ! NİKOLOV diyoruz coachozyer ! Siz 1 yılı aşkındır oradasınız ve sorun aynı haliyle duruyor. Israrla takipçisi olacağız bu konunun. Ya sorunları çözün ya da bırakın lütfen bakın bizim sizinle kişisel olarak alıp veremediğimiz yok oradasınız sorunları çözmek için. Nikolov sorununu çözün artık !

Böyle bir pozisyondaki insanın bu karakterde olması çok acı ama Murat Özyer bir yalancı.

Sportif başarı yok denmiş ama eurocupta f4 yapmak küçümsenecek birşey değil. Mahmuti ve Ataman yapamadı mesela. Koraçta tofaşın final oynamasından sonra ilk 4 e kalan Türk takımı yok sanıırm(eurochallengeı saymıyorum)

Yanlış efes 1 kere final oynadı 1 kerede kupayı kazandı,f4 başarı değil başarıya giden bir basamaktır.Başarı şampiyonluktur,kupadır.Kimse f4 kalanı konuşmaz,hatırlamaz bile herkes şampiyonu konuşur onu hatırlar.

AÇIKLAMA | Murat Özyer Twitter üzerinden bazı açıklamalar yaptı :

•Erkek takım; Planinic ile ilgilenmiyoruz.
•Spanoulis için uğraştık.Daha önce de söyledim konu paraya gelmedi.
•Jawai ; başka takımlar da devreye girdi Ergin Hocanın 1. tercihi ( bütçe içerisinde) olmayabilir sıkı çalışıyoruz. AlternatifLERİMİZ var.
• Kleiza; ilgilendik. CSKA devrede rakam oldukça yüksek.
•Markoshvili; bir sene daha kontratımız var. Çok iyi bir karakter savaşçı.İyi şutör Bugün Zaza Pachulia ile kulaklarını çınlattık.
•Furkan; NBA hedefi onun.Bakalım ne zaman gidecek. Seneye gidebilir.
•Salon; Erkek ve kadın takımlarımızın salon konusu haftaya şekillenebilir
•Kombine; salon konusu netleşince belli olur.Bu sezon kadın ve erkek maçları aynı gün olması zor.
•Futbol ile çakışacak maçlarımız olacak.Ne kadar istesek de FIBA ve Euroleague TV'lerin seçimlerine öncelik veriyor.
•Ndong'a jübile ; en çok istediğimiz organizasyonlardan biri.Barcelona'yı misafir etmek istediğimizi ilettik cevap bekliyoruz.
•Anonsçu konusu bu ayın gündemi değil.
•İdmanlarımızı koçlarımız müsait olduğunda taraftara açacağız.
•Kadın takımı ile ilgili; 2 transfer yapacağız 1 Türk forvet,1 Yabancı skorer.

Murat Özyer Twitter üzerinden bazı
açıklamalar yaptı :
•Erkek takım; Planinic ile ilgilenmiyoruz.
•Spanoulis için uğraştık.Daha önce de söyledim
konu paraya gelmedi.
• Kleiza; ilgilendik. CSKA devrede rakam oldukça
yüksek.
•Markoshvili; bir sene daha kontratımız var. Çok iyi
bir karakter savaşçı.İyi şutör Bugün Zaza Pachulia
ile kulaklarını çınlattık.
•Furkan; NBA hedefi onun.Bakalım ne zaman
gidecek. Seneye gidebilir.

Ergin hoca ile bir güç ve ego yarışına girdiği çok aşikar ama Ergin hoca adamı yer.

dipnot olarak belirtmek istiyorum Murat hoca bu hayatta yaşadığım en büyük hayal kırıklıklarından birisidir, adamı tanıyamıyorum resmen.

Bu sabah ise giderken arabada radyo dinliyordum spor radyolarindan biriydi.Adnan adinda biri baglandi galatasarayliyim ama futbol degil basketbol konusucam dedi murat ozyerin kulubu nasil geriye goturdugunden bahsedicem dedi whalen olayini ilkan olayini ergin hocamiz ile yasadiklari cekismeleri anlatti kadin basketi konustu ve hala nasil basta durabiliyor dedi sunucuda kim bilmiyorum liseli oldugundan dedi Herkes farkinda guzel ama bir eylem yapilmiyor.

Destekleyenler mesajı beğensin.
Bu Akşam 21.00'da #MURATÖZYERİSTİFA Adından bir hastag başlatalım .Ve forumdan destek bekliyorum en azından tepki koyduğumuzu görsünler YETER ARTIK.
DESTEK VERECEKLER BEĞENSİN
TWİTTER ADRESİM: @EmreCelikk92

Forum yönetimi destek verecek mi twitter eylemine ? forumda olsa konu kapatılırdı,şimdi sırası değil diye ama durum öyle bir hal aldıki,artık kapatmıyorlar.

FORUM YÖNETİMİNE !
Twitter eylemine destek verecekmisiniz ?
OLUMLU YADA OLUMSUZ CEVAP VERİNİZ.
DESTEK VERECEKLER BEĞENSİN .
#MURATÖZYERİSTİFA

Gsbasket yönetimi sende destek ver sessiz kalma bu galatasaray'ın menfaatine bir isyandır.

Gsbasket yönetimindeki bazı arkadaşlar geçtiğimiz hafta tepkilerini, şikayetlerini kişisel hesaplarından dile getirdi. Ancak forum yönetimi olarak kendi aramızda konuşarak herhangi bir karar almadık.

Uygun gördüğümüz zamanda, gerek buradan gerekse alternatif sosyal medya kanallarıyla tepkimizi dile getiririz.

Demek ki forum yönetiminde de fikir ayrılıkları var Özyer konusunda yapacak bir şey yok,pardon benim gözümükin ve nefret bürümüş gerçekleri göremiyorum.Özyer sen kal bu takımın başında nasıl olsa destekçin çok!!!

NE HİKMETSE O ZAMAN 5 SENEDİR HİÇ GELMEDİ FORUM YÖNETİMİNE!!!!!!!!!

Her toplum hakettiği gibi yönetilirmiş.
Lafa geldimi kimse mangalda kül bırakmıyor. Ancak destek veren yok kadın basket geçen sene şampiyonlugu kaçırdıysa sebebi MURAT ÖZYERDİR.
Whalen maca gelmiyor.Parasını alamadıgından ailesi ile taksiye binip havaalanına gidiyor.
Gs koordinatorü bunu apartman görevlisinden öğreniyor.
YAZIK YAZIK.
Kalsın başımızda kalsın fener 50 sene üstüste şampiyon olur kadın baskette bizde rahatlarız.

Ergin Ataman'la yaşadıklarından sonra Murat Özyer'in durumunda önümüzdeki günlerde bir değişiklik olabilir. En kötü ihtimal Başkan tarafından ciddi şekilde son kez uyarılacak. Burada yazılanlarda ciddi şekilde takip ediliyor bilginiz olsun. Lütfen makul ve mantıklı eleştirilerinizi yazmaya devam edin. Eleştiri sahipleri üstüne alınmasa bile dikkate alanlar var merak etmeyin.

Saygılar.

Ergin Ataman'la yaşadıklarından sonra Murat Özyer'in durumunda önümüzdeki günlerde bir değişiklik olabilir. En kötü ihtimal Başkan tarafından ciddi şekilde son kez uyarılacak. Burada yazılanlarda ciddi şekilde takip ediliyor bilginiz olsun. Lütfen makul ve mantıklı eleştirilerinizi yazmaya devam edin. Eleştiri sahipleri üstüne alınmasa bile dikkate alanlar var merak etmeyin.

Saygılar.

Dikkate almaları güzel ama biz galatasarayın kötülüğünü istemiyoruzki asıl amacı erkek takıma kendisi kadın takıma eşini getirmeyi amaçlayan birinin whalen ilkan ve birçok olaydan sonra artık tepki koymalı taraftar.