Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
İşin kötüsü taraftarlarla atışıyor ve mekanı adresi belli yarın öbür gün birşey olursa yönetim çıkıp demesin ki sağduyu.

Sen bu kulubün hatta okulun ve basketbol camiasının en yüz karası insanısın ama dilerim o türbünler sanada aynısını yapar!

Az önce trtspor'a çıktı.son olaylar hk yarın yazılı açıklama yapacakmış.olayların başka boyutu varmış.bu adamın yeni polemikler yaratacak,hocanın ve takımın konsantrasyonunu bozacak açıklamalar yapmasından korkuyorum.
Erkek basketbol takımının euroleague'de bir tirbülansa girdiğini ancak teknik ekibin ve takımın uçagı yere indirebilecek tecrübeye sahip olduğunu ve buna inandığıni ifade etti.doğrusu böyle düşünmesi beni mutlu etti.

Sayın Murat Özyer soru-cevap bölümündeki sorulara neden cevap vermiyor? Çokmu zor geldi?

Bu çapsız, beceriksiz, basiretsiz, sahtekar adamdan kurtulmadıkça bize gün yüzü yok bu şubede!

Seni bu kulüpten kovdurmak farz oldu artık. Umarım aldığın bedduaların tümü tutar.

Sen nasıl bir karaktersin kızlar finale çıktı dakkasına rayoya bağlanıp kendine pay çıkaruyorsun.Ağzımı bozmak istemiyorum ama bu final avrupada olsa çoktan gitmiştin yol uzun ve yorucu kızlarında iddası yok .Partizan maçı daha önemli deyip gitmedin.YAZIKLAR OLSUN SANA VE SENİ ORDA TUTAN ZİHNİYETE!!!!!