Çıkıp mahmut uslu bu olaylarda haklı dese şaşırmam.
Yıllardır özlemle beklenen başarılar Murat Özyer zamanında yakalanmıştır hiç şüphesiz. Bu forumda sıklıkla eleştiriye maruz kalsa da yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir. Bu elde edilen başarılarda zerre kadar katkısı varsa ki bana göre vardır büyük iş yapmıştır koç TEŞEKKÜRLER
Haticelere degil biraz da neticelere bakmak gerekir . 23 sene sonra Erkek, 14 sene sonra bayan takimi şampiyon olmuş , bunlar bu adamin 2 yillik gorev surecinde gerceklesmiş. Hiç katkisi yok hatta zarari var demek ,eğer kesin bilgiler yoksa ön yargılı bakmaktir bence.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katkılarını söyliyim.
Bu 3-2 ile şampiyon olduğumuz serinin Ahmet cömertte oynanmasını istedi.Aysal reddetti.
İlkan karaman olayında pasif kaldı.Oyuncu fenere gitti.
Whalen olayında Baş sorumluydu.Şube içi iletişim sorunu ayyuka çıktı.
Serinin 2-2'ye gelmesinde anamızı ağlatan hakemlere feneri tutmuyorlar dedi.Umarım parodidir.
Sert , tuttuğunu koparan şubeye yakışan biri olmak yerine twit atmayı seçti.
TEŞEKKÜRLER ÖZYER KATKIN BÜYÜK !
Ahmet Cömert ve Whalen olayını nereden bildiğinizi iddia ettiğiniz kesinlikte söylermisiniz.
Yıllardır özlemle beklenen başarılar Murat Özyer zamanında yakalanmıştır hiç şüphesiz. Bu forumda sıklıkla eleştiriye maruz kalsa da yiğidi öldürüp hakkını vermek gerekir. Bu elde edilen başarılarda zerre kadar katkısı varsa ki bana göre vardır büyük iş yapmıştır koç TEŞEKKÜRLER
Değerli GS basketsever forum üyeleri,
"büyük iş yapmıştır" kısmı hariç, Ayhan'a katılmamak mümkün değil. Başarıda pay sahibi ne kadar olmuştur bilemem ama, büyük işi koçlar, teknik ekip ve oyuncular yapmıştır. hasretle beklediğimiz başarılar onun yöneticiliği zamanında olmuştur, burası kesin.
bu çerçevede, şu 2 senedir bu konu panelini sürekli gündemde tutarak, sürekli olumsuz şeyler yazarak kıymetli vaktinizi ve enerjinizi harcadığınızı düşünüyorum. bence çok somut şeyler olmadığı sürece gerek yok artık adama atıp tutmaya. vallahi gerek yok artık, ben de sıkıldım.
öyle veya böyle, başarılarda kendisi de bir yer edinmektedir, pay sahibi değilse bile onun hanesine yazılmaktadır.
zaten, o kadar kötü olsa, Ergin hoca tahammül edemezdi ve ikisinden birisi ayrılmak zorunda kalırdı. demek ki hoca da durumdan rahatsız değil.
Whalen olayının da onun hatası olduğunu düşünmüyorum. geçen sene zaten para meselesi ayyuka çıkmıştı. yönetim umursamadı. oyuncu da kalıp sorunun çözülmesini beklemek yerine gitme hakkını kullanmıştır. ve bu olaydaki kabahatin bütünü de yönetime aittir. kendisi bunu çözebilecek konumda değildir. diğer oyuncular kaldığına göre, onları ikna edebilmiş herhalde, diye de bakmak lazım. ayrıca ihtar kulüp yönetimine çekilir. dolayısıyla Özyer'in bunu iletmemesi söz konusu olamaz ve ayrıca kendisine yapılamayacak bir ihtardan haberinin olduğunu da sanmıyorum.
kulüp haklarının savunulması meselesine gelince...
ben beyefendi duruşunu takdir ediyorum açıkçası. sizin kulüp menfaatinden anladığınız lehimize kulis yapmak ise, ben orada yokum arkadaş. ne yapacak, "bizi şampiyon yapın, hakemler lehimize hata yapsın" mı diyecek? eski takımına kupa vermekten imtina eden bir TBF başkanından bahsediyoruz.
ayrıca, aleyhimize olan durumlarda isyan etmek, girişimde bulunmak koordinatör işi değil, şube ve en nihayetinde kulüp yönetimi işidir. adı üstünde "koordinatör". yani, maçları, fikstürleri takip edecek, organizasyonu ayarlayacak, antrenman koşullarını ayarlayacak, iletişimi sağlayacak., falan filan.
bir adama, görevinin anlamından daha büyük sorumluluklar yüklenirse, beklenti de büyük olur. ama yanlış maalesef.
dolayısıyla, adama şu play off öncesi sövüp sayarak, şevkini kırmanın alemi yok. kenetlenme zamanıdır.
enerjinizi boşa harcayıp, bayıyorsunuz artık, kusura bakmayın. sorun YÖNETİMSEL! varsa bir derdiniz tabii.
bu arada, bilmediğim için soruyorum: bizim basketbol şube sorumlusu kim?
Ahmet Cömert ve Whalen olayını nereden bildiğinizi iddia ettiğiniz kesinlikte söylermisiniz.
Serdar bey Ahmet cömert olayını bilmek için istihbaratçı olmaya gerek yok Özyer medya'ya açıkladı zaten.
Whalen olayında bir oyuncumuza borç var ve bu dikkate alınmıyor.İhtar çekiliyor yönetim ile paylaşılmıyor.Oyuncu gidince oyuncu suçlanıyor.
Serdar bey pardon ama yazma amacınız Özyer'e sahip çıkmak mı? siz daha önce yazılanları hiç okumadınız mı? Whalen olayında taraftara yalan söylediğinide mi bilmiyorsunuz.Whalen kaçtığında takımın maçı olduğunu Özyer'in oyuncunun gitmesinden bi haber olduğunu oyuncunun gittiğini apartman görevlisinden öğrendiğinide eminim bilmiyorsunuzdur.Tabi gitme sebebinin 25.000 dolar olduğunu hatta o sezon şampiyonluğun gitmesinde en büyük etkenin bu olay olduğunuda sanırım bilmiyorsunuz.