Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Sayın Murat Özyer, Avrupa Şampiyonu olduk Ekrem Memnun'un ayağını kaydırmak için şimdi ne gibi entrikalar üreteceksiniz?

Birisi Murat Özyer'in twitter dan yazdıklarının şaka olduğunu söylesin lütfen.

mlL3RP.png

İroni olsa bile biri ironi yapacaksa ben yaparım,icra makamında bulunmuyorum zira.Yok kendi düşüncesiyse sabrımızı sınadığını,kasıtlı yaptığını düşüneceğim.Yahu en başta eşinin emeğine saygısızlık,yuh.

...................................................................................................................................................................eminim anlamışsındır.

Dün Ülker Arena'nın küçük salonunda oynadığımız 3. final maçında hakemlerin taraf tuttuğunu düşünmüyorum. (1)

Erkek final maçlarını yönetecek tecrübede iki çok tecrübeli hakem sahadaydı. Hakemler ilk çeyrekte düdük çalarak veya çalmayarak (2) maçın başında oyunu bu finali hak etmeyecek kadar ufak salonu ve tansiyonu kontrol altına almak istediler. (3) Neyi çaldıkları, neyi çalmadıkları görüntüleri ile mevcut.Herkesin böyle bir salon atmosferinde önce kendi sağlığını düşünmesinden doğal bir şey. (4) Herkesin böyle bir salon atmosferinde önce kendi sağlığını düşünmesinden doğal bir şey olamaz. (5)

Bizler ve oyuncularımız sahada sadece basketbol oynayarak sonuca gitmeye çalıştık. (6) Bu sebeple maçı kaybedilmesindeki hatanın tamamıyla bizde olduğuna inanıyoruz. (7)

Finalin 4. maçında o ufak salondaki şartlara uygun mücadele etmek ve kazanmak için sahada olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. (8)

Baştan sonra bir daha okudum, buraya da sırasıyla koymuş olayım dedim.

Göreve geldiğinden beri bu hesaptan bilgi verdiği için, bu hesabı kişisel hesap olarak göremem. Böyle ciddi bir konuda da iğneleme dahil, hiçbir dalga geçme halini kaldıracak durumda değil kimse. Zaten artık söz de duymak istemiyoruz, somut bir şeyler görmeyi bekliyoruz. Ama anladığım alt metni de yazmadan geçmeyeyim:

"Hakemler kendi canlarını düşündüler. Salon küçük, taraftar fazla agresif. Baskı altındaydılar ve buna uygun davrandılar. Biz basketbol oynadık. İşi, basketbolun dışına taşıranlara karşı bir önlem almamıştık. Bu da bizim hatamızdır: karşımızdakileri dürüst görmek. 4. maç biz de onların oyunu onların kurallarıyla oynayacağız."

Ben taraftarım, resmi bir yetkim yok ve yapabileceklerim sınırlı. Ben kalkıp twitter'dan iğneleyici tweetler atabilirim. Kimse de gelip "senin olayın nedir?" diyemez. Ama Sayın Özyer'in ünvanı "şube koordinatörü". Bu kadar aleni şekilde hakkımız yenilirken, Galatasaray sindirilmeye çalışılırken, konu hakkında sadece twitter'dan sitem etmesi (etmemesi?) ve bütün suçu Fenerbahçe'nin sezon başından beri oynadığı küçük salona yıkması, tek kelimeyle, saçmalık! Hele "O zaman biz de Ahmet Cömert'te oynarız" tarzı bir "karşı atak" daha da büyük saçmalık!. Senelerdir aynı şey yaşanıyor, kimse öngöremedi mi o salonda tecrübe edilecek olan -olabilecek en kibar tabirle- seviyesiz ortamı??

Son olarak, iğneleme olsun, olmasın; o "hakemler taraf tutmamıştır"ın herhangi bir açıklaması yok. Ligde de şampiyon olursak, Sayın Özyer hangi yüzle takım ile fotoğraf çektirecek şu tweet'ten sonra? Bunun merakındayım.

AY'ye laf söylerim, haz etmem, zerre kadar sevmem.
T. Demirel'in ismi bile rahatsız edici olmaya başladı.
Bir zamanlar sayesinde (yüzünden) nezarethanelik olduğumuz Emin M. ve diğer tetikçilere karşı her türlü söylemi mübah görürüm.
Ama diğer taraftan bu adamlar misyonlarının peşindeler, tarafları belli, amaçları belli.
Yukarıdaki açıklamaları okuyunca aklımdan türlü türlü kötü söz geçirdiğim bu adamlar bizim koordinatöre nazaran en azından yanlış da olsa bir duruş sergiliyorlar, tutarlılar.

Murat özyer ile ilgili ilk mesajım,açıkçası attığı tweet'leri takip etmiyorum ama ona kızgınlğım açıklamaları ile ilgili değil keşke bugün maç sonunda Aziz yıldırım denilen şahısla muhatap olmasaydı,birde dostluk yaşansın 5.ci maçda die Murat Özyer'e tavsiyede bulunmuş,ben olsam Aziz denilen sahsı dinlemeden çekip ayrılırdım yanından,ama onuda yapamamış..

Buyrun size Ataşahir'de yaşanan diyalog. Bu adam bizim basketbolumuzun başında artık yorum yapamayacağım.

Aziz Yıldırım: Seni takip ediyorum, ne twit atıp ortamı geriyorsun?
Murat Özyer: Evet, kulüp olarak o kirizi iyi yönetemedik.

Nevriye'nin attığı üçlükten sonraki sevinci baya iyiydi. Sessiz sakin görmeye alışmışız ama baya coşmuştu kameralara yansıdığı kadarıyla :)

Keşke görevinin hakkını daha iyi verseydi de hiç eleştirmeseydik kendisini ama işte maalesef....