Murat Özyer Türk hatta dünya spor tarihinin görüp görebileceği en beceriksiz yöneticidir. Nokta!
Serdar bey pardon ama yazma amacınız Özyer'e sahip çıkmak mı? siz daha önce yazılanları hiç okumadınız mı? Whalen olayında taraftara yalan söylediğinide mi bilmiyorsunuz.Whalen kaçtığında takımın maçı olduğunu Özyer'in oyuncunun gitmesinden bi haber olduğunu oyuncunun gittiğini apartman görevlisinden öğrendiğinide eminim bilmiyorsunuzdur.Tabi gitme sebebinin 25.000 dolar olduğunu hatta o sezon şampiyonluğun gitmesinde en büyük etkenin bu olay olduğunuda sanırım bilmiyorsunuz.
Ben bunu yazmıştım. "Ahmet Cömert ve Whalen olayını nereden bildiğinizi iddia ettiğiniz kesinlikte söylermisiniz."
1. Medyaya paylaştığı şey burda. " Özyer: Biz de Ahmet Cömert’e gideriz | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları " Yönetime götürdüğü ve Aysal'ın reddettiği burada nerede.
2. Benim isteğim gayet açık. Whalen olayının nasıl olduğunu sormuyorum. Söylediğiniz şeyi nereden bildiğinizi söylediğiniz kesinlikte söyleyin.
2. sorunuzdan başlayayım.Lindsey birikmiş alacakları için Özyer'e mektup yazıyor birikmiş olan 100.000 dolar alacağım en kısa sürede ilk olarak 25.000 dolar3 gün içersinde hesabıma yatırılmasına aksi takdirde sözleşmem yazılı olan şartların yerine gelmediği için sözleşmemi tek taraflı fes edeceğimi tarafınıza bildiririm diye.Özyer bu mektubu kaale almayıp kulübede bildirmiyor.Ne tesadüfdür ki mektub olayınının 2 gün sonrası Manucar trasfer ediliyor erkek takımına ve bonservisi 500 bin euro bunu 250 bini peşin!!!!!! Çarşamba günü takımın maçı var takım otelde toplanıyor salona gitmek için Lindsey ortalarda yok aranıyor ulaşılamıyor eve bakılıyor evde yok .Özyer açıklama yapıyor bu gün hoca oynatmayı düşünmüyor diye,olayı biz öğreniyoruz lindesy'in oturduğu ataköydeki siteye gidiyoruz.Sitenin görevlisinin eşi ben sabah erkenden temizliğe giderken o kız annesi teyzesi yanlarında bavullarla taksiye biniyorlardı diye. Neyse maç oynandı ertesi gün olay medyada patlayınca Özyer lindseyi aşşalayıcı bir açıklama yaptı takım kimyasına uymadı profösyönel değil diye.Şimdi nasıl bildiğimi öğrenmişsinizdir kulübede olayı biz söyledik zaten!!!
1 sorunuza istinaden Başkan birebir kendi söyledi yemekte bende kulağımla işittim.Özyer küçük salon istedi ama kabul ettmedim diye.