Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Dünkü maç sonrası sahamızı kapattırmaya çalışacaklar. Ayık olun!

Öyle bir şey olamaz. O kararı bi yerine sokarlar adamın. Ülker Arenadaki maçta 2 defa anons edilmesine rağmen sadece 5 bin TL ceza verildi. Bize de yüklü bir para cezası verirler. 100 bin TL civarı. Bu seride hakem/oyuncu yaralanmaları olmadan seyircisiz cezası verilmez.

TBF, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle Galatasaray Kulübü'ne 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Aynı düzeydeki hadiseler Ülker Arena'da yaşansaydı, hiç bir güç böyle bir final serisinde bu tür bir ceza veremezdi onlara. Göz göre göre taraftar baskısı avantajımız elimizden çalındı. Galatasaray yetkilileri olarak bir kere de masada güçlü olun, haklarımızı adam gibi koruyabilin, bir kere be! Yazıklar olsun.

Hakkımızı ne zaman savunmayı öğreneceksin be adam !!

Bari birşeyler yap da cezayı seneye ertelesinler.

Ama eminim beceremeyeceksin bu işi de !!

Hadi bakalım bir kere de şaşırt bizi !!!

Murat Özyer @coachozyer · 18 dk.
Dünya kendi ekseni etrafında dönüyor , insanların açılarının değişmesi gayet doğal. Doğada da bir matematik var .

Murat Özyer @coachozyer · 16 dk.
digital hayatı unutmamak lazım

Murat Özyer @coachozyer · 12 dk.
Ezber yapmanın tehlikeli yanı bilmediğin yerden geleni cevaplamak . Eğitim sistemimiz değişecek gibi ...Yeni jenerasyon bu konuda şanslı

Çok kafa gördüm ama bu adamın kafası cidden bambaşka. Allah'ım sen sabır ver...

Havalar da iyice ısınmaya başladı. Şöyle bir boğaz turu ve İstanbul resimleri iyi gider bu ara dimi Murat bey?

Bu saatten sonra konuşması gereken sadece başkandır. Çok daha önce bir şeyler yapması gerekiyordu ama yapamadı. Artık olaylar Özyer'i aştı. Yok biz hala Özyer'e bırakıyoruz dümeni derlerse vah halimize. Tek bir twit bile görmek istemiyorum ondan.

Sevgili Murat Özyer,

Yönetim Kurulumuz müthiş bir karar alıp takımı maça çıkarmıyor ve sen hala biz oynamak isterdik vs. diye geveleyip duruyorsun.

Gelecek sezon daha iyi ve başarılı bir basketbol şubesi için derhal bulunduğun makamı terk etmeni bekliyorum senden.

Saygılar.

Ya Murat Ozyer su klube geldiginden beridir ne yaptı, hangi isi cozdu, uzerinden ay gecti bir Isıl sorununu bile halledemeyen bir adam. Cıkmıs Gönlüm yakın, Marko uzak diyor ya. Bir git isine su kulübün yakasını, bir bırak artık.

öyle mübarek(!) adam ki hayırlara vesile olabilecek günde dahi ufkumuzu genişletiyor.
Diyecek sözüm yok artık, Allah ıslah eylesin bu herifcioğlunu da başımıza musallat edenleri de.