Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Galatasaray taraftarına bir tane iyi haber vermedi kendisi. Taraftarın sabrını mı deniyor anlamıyorum. :) Aslında Mithat abi yazmıştı şube içindeki gelişmelerden Özyer'in haberi yok diye katılıyorum bu görüşe.

Ciddi ciddi ipekçide sette duranların bu adam hakkında gerekli tepkiyi koymaları için taraftarı yönlendirmesi gerekiyor artık.

Ben bizim yönetimi anlamıyorum. Bülent Tulun, Murat Özyer gibi taraftarın hiç sevmediği adamlar nasıl iki önemli şubenin önemli görevinde olabilirler yahu! Lanet olsun yetti bunun yaptıkları.

Senin gibi basiretsiz,kaygısız,utanmaz bir adam hala bu şubede nasıl barınabiliyor,nasıl barındırabiliyor anlam veremiyorum,hiçmi ar utanma duygun yok senin ya,istenmiyorsun işte git artık git!!!

Yeter artık istifa. ultrAslan ilk maçta tepkisini koymak zorunda toplu tezahüratla gereken yapılsın.

ultrAslan ‏@ultrAslan 23 dk.
IŞIL ALBEN ...

Yoksa bunun samimiyetine inanmayacağım. Düş yakamızdan. Sinirden yazamıyorum artık.

e2udumuh.jpg

Biz burda Galatasaray'ın başarısı için 7'den 70'e konuşalım , tartışalım ama Özyer beyefendi twitter'da sinema filmi yorumlasın...
Ne diyelim.