Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Abi Galatasaray devlet gibi çok ağır bir kurum olmuş. Hiç bir tepki veremiyor. Ya kadının biri GSL mezunuyum diye hukuk departmanın almışlar ve kadın 500 bin dolar iç etmiş. Yahu sırf lise mezunu diye biri işe alınır mı? Kulüpte kadının söylediği dönem mezun olan adam kadını tanımıyordum ama herkesin ismini sayıp durunca, akşam şununla yemeğim var bununla buluşacağız diye anlatınca ben de inandım diyor. Yahu gerizekalı mısınız çok mu zor Lise'nin mezunlar listesine bakmak?

Neyse İorfa'ya para basmış kulübüz.

Biliyorum o kadının olayını. GSL mezunu olmak neyse artık işte millet gıkını çıkarmıyor.:) Daha bir ton konu var. Misal TT Arena'nın yola bakan bölümünü çiçeklendiriyorlar peyzaj yapılıyor 300binTL'ye:)) Yahu oraya 300'bine çiçek dükkanı açarım ben.:) GS malın deniz yemeyen Keriz. Ondan Rahat bu Muratv ÖZyer ve benzeri kişiler

Biliyorum o kadının olayını. GSL mezunu olmak neyse artık işte millet gıkını çıkarmıyor.:) Daha bir ton konu var. Misal TT Arena'nın yola bakan bölümünü çiçeklendiriyorlar peyzaj yapılıyor 300binTL'ye:)) Yahu oraya 300'bine çiçek dükkanı açarım ben.:) GS malın deniz yemeyen Keriz. Ondan Rahat bu Muratv ÖZyer ve benzeri kişiler

Biz Aslantepe. biz'de bunu söyledik laf yedik yönetimden. Hatta daha açık söyleyeyim Galatasaray logosunu doğru yapamamışlar. G'nin S ile birleştiği çıkıntıda kırmızı üsttedir lakin bizimkiler sarı üstte yapmışlar. O stat müdürü zaten felaketti. Biz de sırf makam dolsun diye birileri getiriliyor. Stat müdürü bizde sadece statta gezinen çalışanların başında duran biri olarak görülüyor. Oysa olması gereken bu adam gidecek organizasyon yaptıracak o statta zemin niye olmadı diye araştırma yaptıracak.

Twitter'ı olan herkes bu beceriksize tepkisini versin. Mümkünse salonda da organize olalım.

Yemin ederim Murat Özyer'in aldığı maaşın yarısına Murat Özyer'in iki katı çalışacak/emek harcayacak 50 kişi bulurum bu forumdan.

Twitterdan onlarca "istifa" tweeti var kendisine ama en son "bumerang" falan yazmış trip atıp.

Bu ne yüzsüzlük, bu ne utanmazlık. Bu kadar mı paraya aşıksın be adam? İstifa et artık, git yahu.

Masallara devam...

Bölüm 1:

9636incii7765139.png

Bölüm 2:

3742incij7168185.png

Ne gereği var yıldız isme al stricklandı yaklaşalım şampiyonluğa.

Biri anlatsın Özyere malesef ne kadar yıldızın varsa basketbol da o kadar çok şampiyonluğa yaklaşırsın da Sana rüya takım kur diyen yok. Bir pivot bir de iki numara alacaksın alt tarafı yahu adamın triplere bak.

Hiçbir şeyine lafım yok. Sadece şu ''başarıyı sahiplenme'' huyunu bıraksın artık ! Sen hiçbirşey başarmadın ! Ergin-Ekrem hocalarımız ve öğrencileri başardı !

Bazı şeyler gün gibi açık.

Işıl Alben’in Ayrılmasında Suçlu Kim? – TrendBasket

<article id="post-15717" class="post-single"> Işıl Alben’in Galatasaray Odeabank ile yollarını ayırmasında suçlu yöneticiler mi?
Final 8 organizasyonu öncesi kulüp sorumlularına kendisine yabanı kulüplerden teklifler geldiğini, ancak kendisinin önceliğinin her zaman Galatasaray Odeabank olduğunu aktaran Kaptan Işıl Alben, kulüpten yeni bir kontrat teklifi beklediğini de sözlerine ekler.
Murat Özyer: Şu an sana teklif veremeyiz!
Işıl Alben, Galatasaray Odeabank şube sorumlusu Murat Özyer’e bunları ilettikten sonra Murat Özyer, Işıl’a sana şu anda teklif veremeyiz. Sen en iyisi teklifleri değerlendir, bütçe vs. bizde sezon sonu belli olacak cevabını verir.
Kulübün basketbol sorumlusu yöneticisinden bu cevabı alan Işıl Alben, bunu hoş karşılamıyor ve Dinamo Kursk ile bir ön sözleşme imzalıyor.
3 Kupadan Sonra Gelen Pişmanlık!
Sezon sonu 3 kupa kazanan Galatasaray Odeabank’ın antrenörünün, göz bebeği oyuncusu konumunda bulunan Işıl Alben’i takımda tutma fikri şube sorumlusu Murat Özyer’in aklına sezon sonu gelebiliyor. Ancak sezon ortası Işıl’a sana teklif veremeyiz cevabını ileten Özyer bu sefer de Işıl’ın Kursk ile imzaladığı kontrattan çıkış maddesi arıyor.
Kursk İle Gerçekten Görüşüldü mü?
Murat Özyer olayı oldukça yavaştan alıp, Kursk ile hiçbir görüşme yapmıyor. Kursk’a Galatasaray’da kalmak istediğini belirten Işıl, kulübün ilgisizliğinin devam etmesinin ardından, Galatasaray Odeabank’a geri dönemiyor. Sadece mail üzerinden Kursk ile iletişime geçmeye çalışan yöneticiler, Kursk isteklerine cevap dahi vermeyip olayı yavaştan almaya devam etmeleri üzerine, Kursk daha fazla Galatasaray ile bu konuda görüşmek istemediğini belirtip, sözleşme imzaladıkları Işıl’ın yeni sezonda takımlarında forma giyeceğini açıklıyor. Galatasaray Odeabank yöneticileri bunun üzerine resmi siteden Işıl’a bir veda yazısı yayınlatıyor.

</article>

Adnan Sezgin'le beraber Galatasaray tarihinin en işbilmez, en aciz yöneticisi/sorumlusu olabilir. Aslında "sorumsuzu" demem lazım.

İstifa!

Hadi Marko'yu da elinden kaçır, yakışır senin gibi birine.

Senin kimlerin torpillisi olduğun çok belli de neyse. Haram zıkkım olsun aldığın her kuruş. Nefret ettirdin kendinden!

Bizim yönetim tahmin ettiğimden daha akilliymis. Ozyer'i koydular oraya, kendilerine 0 tepki var. Ohh ne güzel. Özyer de büyük hatalı ama büyük balıkları unutmamak lazım.